Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1091 až 1100 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Blizi
Datum: 30.duben 2003 14:28:49
Předmět: ?
Nevite nekdo,proc lidi ublizuji?

Od: Sklerotikkk
Datum: 30.duben 2003 11:51:15
Předmět: večer
Vzhledem k tomu, že asi čáry nikde slavit nebudu se možná zastavím.

pro Přesli: Jak jsi psala níže Naco_Nickovi o té matuře, možná sis ho pletla se mnou, neboť mě to čeká už zamíň než měsíc. Radši si v poklidu užívejte svých menších písemek.... jak bych měnil.

Od: Přeslička
Datum: 30.duben 2003 11:10:27
Předmět: vecer
ja se pridam pozdejs, dyt sou carodky:))

Od: ILUNaxiel
Datum: 30.duben 2003 5:27:44
Předmět: A jeden malý návrh...
...kdo může a chce, ať je dnes v osm večer tady :) Spácháme nějakou společnou virtuální akci! ;)

Od: ILUNaxiel
Datum: 30.duben 2003 5:21:48
Předmět: Jen tak....
Zdravím :)
Reagovat na níže napsané zkusím tak nějak během dne, pokud to stihnu, protože v současné době pracuji na dvou internetových projektících, abych, jsa zraněn, neuhnil doma nudou :)
Každopádně dovolím si sem hodit jeden dialog z velice zvláštního filmu Se7en. Proč? Prostě jen tak - k zamyšlení. Myslím, že je to hodně o tomhle světě....

- Lidé nechtějí být hrdinou. Oni chtějí jíst hamburgry... hrát Bingo a koukat na televizi.
- Jak jsi na tohle přišel? To by mě zajímalo.
- To není tak jednoduché.
- Jen do toho.
- Já prostě nedokážu žít ve světě...který vychovává a upřednostňuje apatii, jako by byla nějakou ctností.
- Ty nejsi nijak jiný nebo lepší.
- Neříkám, že jsem. Nejsem. Já tomu rozumím. Velice dobře to chápu. Apatie je řešením. Chápu, že je jednodušší brát drogy, než bojovat s tím, co život přinese. Je snazší něco ukrást, když to chceš, než na to vydělat. Je snazší dítě bít, než ho vychovávat. City něco stojí. Vyžadují úsilí, snahu...

Ten film obsahuje docela dost "poselství" a ukazuje tenhle svět včetně všech jeho hnusností...
Uzavřu ještě jedním dialogem - tentokráte s psychopatickým (tedy z hlediska většinové společnosti) vrahem:

- Detektiv: My nejedeme jen vyzvednout dvě těla, že ne? To by nebylo dost šokující. Potřebuješ, aby to bylo v novinách, co?
- Vrah: Když chceš, aby tě lidé poslouchali, nestačí jen poklepat jim na rameno. Musíš praštit kladivem. Teprve pak získáš jejich pozornost.

Na což navážu vlastním starším citátem: Lidé nezačnou křičet s Tebou pokud jim nebudeš říkat to, co chtějí slyšet. A lidé obvykle nechtějí slyšet pravdu.

Od: Naco_Nick
Datum: 29.duben 2003 22:18:31
Předmět: Vsem, je-li tady jeste nekdo...
Mejte se kuasne, a uzivejte jak to jde, ja uz taky radsi zmizim, vstavani pred pul sestou me otpimismem zrovna nenaplnuje... Tak paa a dobrou

Od: Přeslička
Datum: 29.duben 2003 22:01:13
Předmět: pro courtney
tak posilam jedno kapucinko pred usnutim... jahudkovej caj brrr....
Kdyz me nikdo rozmazlovat nechce,búúú...

Datum: 29.duben 2003 21:59:22
Předmět: Courtney
Tak dobrou a moc se zitra neutapej, paa :o)))

Datum: 29.duben 2003 21:57:01
Předmět: Courtney a Presli
Hele, nechejte toho, nebo se snad budu muset zvednout a jit najit na mrazaku neco k jidlu... :o))))

Od: Courtney
Datum: 29.duben 2003 21:56:13
Předmět: Preslicce a vsem
nejradci kapucinko,nebo jahodovej caj:)ad.rozmazlovani.-me to bavi naopak
Jinak se taky loucim preju hezkej vecir a krasny ranko a at vydrzi az do vecera

Příspěvky 1091 až 1100 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší