Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1161 až 1170 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Přeslička
Datum: 29.duben 2003 8:50:40
Předmět: pro jarina
no ja nevim, jak ty,ale my tu mame nebe plne bachrate mrakove periny:))) ale zadnej den nestoji za zkazeni, to mas recht, veci maj plynout:)

Od: jarin
Datum: 29.duben 2003 8:48:54
Předmět: kráásné
...ráno plné sluníčka a vůně kvetoucích stromů vám všem přeji. Vlastně jsem vás chtěl jen tak pozdravit...ale musíte uznat, že dnešek fakt nestojí za to, aby si člověk dělal s něčím starosti a kazil si tím tak nádhernej den...to by bylo moc fajn.

Datum: 28.duben 2003 22:01:33
Předmět: pro Sklerotika
ahojky, fajn,ze nekdo zajde v tom dlouhem veceru...:)) Zlobit se? A proc simte? Hlavni je, jestli aspon sem tam potesili...ostatne ja to taky zkopla...

Od: Sklerotikkk
Datum: 28.duben 2003 21:57:05
Předmět: pro Mrzouta a Přesli
Ahoj, teď jsem tu delší dobu nebyl a tak reaguju jen ve spěchu a dost pozdě, ale chtěl jsem vám oběma poděkovat za ty krásné citátky, co jste sem vložili. Doufám, že se nezlobíte, rovnou jsem je rozposlal svým přátelům mailíkem:)

Datum: 28.duben 2003 18:09:05
Předmět: všichni k moři
Všichni k moři

Nechat se unášet
korytem řeky,
kus dřeva
se vždycky najde,
ukolébán
ustlat si na rukou,
hlazen paprsky
usínat v melodii vln.

Spoléhat na sílu
hlavního proudu,
že prostě není
proč se bát.
A ještě zvládnem
tenhle jez,
jen malé zhoupnutí,
žádný strach.

K prameni
se pluje
proti proudu.

Od: Miloš
Datum: 28.duben 2003 10:31:19
Předmět: holka
největší svině na světě co znam vysrala se na me kvůli jinýmu a přitom dokud sem to nezjistil byla se mnou děvka zasraná nenávidim jí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Od: Foggy
Datum: 26.duben 2003 19:25:55
Předmět: Čusík
To: Bluísce - já na to nemyslim dopředu, jen vim, kdy ke nmě ty stavy přjdou. Ale smutek je stálý. To je jedno - to je na dlouho. Teď jsem sice unavená, ale šťastná, ani nevim proč. Jsem ráda, že jsem v tobě zase mohla najít to mé optimistické sluníčko. Minule to byl opravdu smutek - myslím z tebe. Možná píšu zmateně, ale ty to určitě pochopíš :o)) Jsem ráda, že ta stará Bluie je z5.
To: Přeslíkovi - Přeslíčku ta básnička z té kavárny je dobrá - a na rozdíl od Iluska vim, co odráží, i když to není IMHO přesně tvůj prožitek. Pokud ano, oprav mne.
To: Mrzout - nevim, jestli jsem Tě tu už někdy potkala. Ale to cos napsal je fakt dobré k zamyšlení - zajímavé. A myslím, že je někdy dost obtížné ty "požadavky" splňovat tak, abychom pak nezbraňovali našemu svědomí v našem trýznění. Já se fakt dneska vyjadřuju hodně blbě - možná to není přesně ono, co jsem chtěla napsat. To je jedno.
Pa Foggy

Od: Visnery
Datum: 26.duben 2003 8:09:48
Předmět: Presli:)
Realita je vetsinou to, na co nechceme divat...:)a ti znas kdo najdou tu silu, tak povetsinou se s ni snazi bojovat...
Ale je tak zradna a ma tolik tvari, ze bychom zde mohli sedet hodiny a polemizovat a k vysledku by jsme se stejne nedobrali...
Vsichni jsme az prilis ovlivneni svymi prozitky, zazitky, vztahy a hlavne asi nejvice okolim a prostredim, ve ktere tu realitu tvorime a vidime...

Datum: 25.duben 2003 22:10:16
Předmět: Ilu:)
hele chlape,to se dela, zaprist rozhovor a pak si zmizet:))?

Datum: 25.duben 2003 21:11:15
Předmět: pro Ilu
simte nemohl bys mi opravit to "z kapkou konaku"? Ja se na tu hrubku nemuzu divat...

Příspěvky 1161 až 1170 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší