Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 31 až 40 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Sklerotikkk
Datum: 11.říjen 2007 22:05:42
Předmět: a nemá to tak být?
Víš, Bluie.. taky jsem si něco takového zjistil, jestli jsem pochopil alespoň něco z toho cos vyjadřovala. Jenže nedá se svítit, lidi jsou tak asi stavěný. Lidkej rod má hlavně přežít, je to někde hluboko v nás. Jsme vevnitř svině a já to dlouho nevěděl. Nevěřil jsem v to a odmítal jsem se tak chovat, až nakonec lidi co to věděli mi ukázali že jediná opravdová láska kterou ve skutečnosti cítíme je láska k sobě, sobectví, touha nahrabat co to jde bez ohledu na ostatní.
Jen to bolí, nic víc. Už nezbývá ani ta bolest a někdy ani ta ne. Někdy je sice hezky, ale pak zase padne ten černý opar. Nejde skrz něj prohlédnout a jediné co mě z něj může vysvobodit je smrt.
Jediný důvod proč jsme tady je hrát roli v tomhle nekonečném představení plném proher a konců. Na tohle se můžu, s prominutím, vysrat. Jo, nežiju v tomhle světě, stále ne a nikdy jsem nežil. Ten můj je lepší.
Kdysi jsem se myslel že dokážu všechno změnit, že už nebudu muset nikdy napsat nic podobného na tyhle stránky. Jenomže to tak není. Když už se jednou člověk dostal na listinu "na odpis", nejde se z ní jen tak vymazat... svět je špinavá děvka a mi jsme její zákazníci, nic víc.

Od: Bluie
Datum: 10.říjen 2007 9:50:36
Předmět: .:.:.:.
Ahoj staří známí. Vzhledem k nynější situaci těchto stránek snad neexistuje lepší místo, kde se vykřičet.
Pořád ještě cítím. (i když už jsem si skoro myslela, že ani ne) A je to snad dobře.
Pořád ještě se občas podívám na ten náš svět očima dítěte nebo možná mimozemťana z jiný planety.
A pořád ještě mě překvapuje, že nakonec je člověk vždycky sám, ať už zná nebo má kolem sebe kohokoli. Ta vnitřní samota nezmizí, nepohltí ji láska, nezardousí konzum, práce ani alkohol či jiný drogy. Únik před sebou neexistuje. Nakonec vždycky zůstane jen to sobecký zvíře uvnitř každého z nás, s kterým je nutný se vyrovnat. A je to tak. Nehrajme si na anděly, mesiáše, duchovní bytosti, pomáhající atd. Všichni chceme jen štěstí, štěstí pro sebe a pokud máme někoho rádi, tak i štěstí pro něj... jen, abysme se nakonec sami cítili dobře.
Je mi špatně a svým způsobem jsem tomu ráda. Dobrý den, dobrou noc a nashledanou.
vaše stará dobrá bluie po létech na místě činu

Od: Přeslička
Datum: 2.říjen 2007 21:58:55
Předmět: ...
ICQ nevedu, ale Sklerottika si pamatuji;-)) a pak ještě hlouběji - Rybička, Sardinka...

Od: miliarda
Datum: 28.září 2007 22:15:43
Předmět: Poézia
Dajte mi pokoj

Dajte mi pokoj
Ja chcem byť sama
Som ako popol
Ako postrelená vrana
A jej krvácajúca rana

Tak dajte mi pokoj
Ja nechcem už viac vás
Chcem kráčať tmou
A nevnímať mráz

Nechcem vnímať okolitý svet
Nechcem počuť žblnkot riek

Chcem len zahojiť ranu
A zahodiť zbraň
Zahájiť obranu
Nech platíte daň

Chcem vás vidieť trpieť
Chcem počuť váš plač
Nech viete aké to je
Nech viete čo ste zač

Tak dajte mi pokoj
Ja chcem byť sama
Som ako popol
Ako postrelená vrana
A jej krvácajúca rana

Od: Sklerotikkk
Datum: 26.září 2007 19:25:23
Předmět: ani já nechybím....
Nějak se toho zase semlelo hodně a tak jsem dobrouzdal končinami netovými až na tohle místo. Takže i já kráčím.. Co takhle udělat nějaký sraz něco stylu "NDS po šesti letech aneb kam jsme se kdo dostali" Jste-li pro, ozvěte se mi na ICQ 52645442 a já si nějak zaeviduji kdo co a jak.

Od: Blizi
Datum: 20.září 2007 21:58:06
Předmět: :)
Taky kráčím, mno, mozna trochu pokulhavam :)

Od: Naco_Nick
Datum: 12.září 2007 15:10:14
Předmět: Přeslička
Někteří ze staré gardy (ikdyž ne z té úplně původní) stále kráčí po zemi :o))

Od: přeslička
Datum: 9.září 2007 0:15:28
Předmět: halooo
Chodí sem ještě někdo? Asi ne... kdybych jen v časech, kdy jsem tu byla jak doma, věděla, že přijdou deprese mnohem a mnohem hlubší a bezdůvodnější... čas tlachat skončil, ale čas skočit nikdy nebyl a (snad) nebude... tak jen mlčet a jít...

kdyby se někdo z dávnejch časů zastavil, dejte vědět, meil funguje...;-))

Od: i.am.weirdo
Datum: 28.březen 2007 17:36:56
Předmět: To: Lucka
A z ceho prameni? Musis si uvedomit a bez predstirani priznat, v cem je jejich jadro.. Jedine na zaklade tohoto poznani s nimi lze bojovat.

Od: Lucka
Datum: 26.březen 2007 16:45:53
Předmět: Deprese
Mám šílené deprese a nevím jak se jich zbavit dokáže mi tu někdo pomoct prosím??

Příspěvky 31 až 40 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší