Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1551 až 1560 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: jarin
Datum: 12.březen 2003 14:52:23
Předmět: (nejen) Přesličce
Je pravda, že strach je v každým, je to nezbytná součást osobnosti. Myslím, že nás ovlivňuje ať děláme cokoliv. Ale nejhorší je, že ovlivňuje i to, co neděláme, respektive něco nám nedovolí udělat. Někdy je to tak v pořádku. Někdy ne. Pak zbude už jen smutek (a trochu vzteku), protože to neudělá ani nikdo jinej (druhá osoba)...

Od: Přeslička
Datum: 12.březen 2003 12:56:11
Předmět: zacinam magorit...
Trp člověče, jestli ti rvou po kouscích srdce, poděkuj jim ještě za svá trápení; jsou krásnější než neurčitá prázdnota těch, kteří nemají čeho litovat.
CLAUDE ACHILLE DEBUSSY

Datum: 12.březen 2003 12:53:13
Předmět: a jeden citatek...
ětšina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat.

ERICH FROMM

Datum: 12.březen 2003 12:25:59
Předmět: tááááák
Už se zas propadam
neni cim ochranit
svou mysl temnotam
o tebe chtela bych
oprit se pred svetem
nemuzu...vzdaleny
zustavam v samote

Už zase stmiva se
hluboko citim tizi
v tobe rozplakat se
chtela bych chutnat slzy
nemuzu...mlcici...

uz se zas potykam
s pocitem marnosti
ne nic nevycitam
rozumim,chapu
vzdaleny,mlcis
nepatris mi...

Datum: 12.březen 2003 12:12:04
Předmět: pro Sidonii
Plzak je mimo... ma zjednodusene vnimani reality... nevi nic o sile vztahu, vernosti, opravdovosti... mozna chudak nic takovyho neprozil, mozna se musi nejak zivit a tak pise to,co chce tahle konzumni spolecnost cist...

Datum: 12.březen 2003 10:27:13
Předmět: pro Ilu
dik za smaznuti, nejak mi to hlouplo a co jinak clovece:))?

Datum: 12.březen 2003 10:15:57
Předmět: pro Michala
nevim, proc by mel... mas absolut pravdu...akoratze to hledani je nekdy dost tezky...

Od: Michal
Datum: 12.březen 2003 8:48:25
Předmět: První
Teď momentálně je mě fajn,ale byla doba kdy mě bylo mizerně,ale pomohli mě moji kamarádi.Proto i když je vám mizerně,hledejte někoho, s kým si můžete promluvit úplně o všem! Asi píšu blbosti,ale snad to někomu pomůže.Doufám,že mě nikdo z vás nepošle do nějakýho temnýho místa....

Datum: 11.březen 2003 16:50:09
Předmět: a tenhle se bude libit Ilunovi...:)
V nemocnici, kde leží smrteľne chorý, sa zhromaždia príbuzní v čakárni. Konečne sa objaví lekár, vyzerá unavene a zachmúrene.
"Obávam sa, že mám pre vás zlú správu. Jediná nadej pre vášho milovaného je transplantácia mozgu. Je to experimentálna a riskantná operácia a nový mozog budete musieť zaplatiť."
Vsetci ticho sedia a rozmýšľajú. Po nejakej dobe sa jeden opýta: "No a koľko taký mozog stojí?"
"5000 dolárov mozog mužský a 200 dolárov mozog ženský."
Nastáva trápna situacia. Muži v miestnosti zadržujú smiech a snažia sa vyhnúť ženským pohľadom. Nesmiať sa ich stojí veľkú námahu. Jeden muž nedokáže ovládnuť zvedavosť a položí otázku, na ktorú by rád vedel odpoveď každý z nich: "Prečo stojí mužský mozog toľkokrát viac?"
Lekár sa zhovievavo usmeje tej detsky nevinnej otázke a hovorí: "To je bežná cenová politika. Musíme znížiť cenu ženských mozgov, pretože na rozdiel od mužských boli používané."

Datum: 11.březen 2003 16:19:30
Předmět: tak ten je dobrej...:))
Z reproduktoru v kabine letadla se ozve: "Vazeni cestujici,hovori k vam kapitan. V dusledku neodstranitelne zavady se letadlo behem nekolika minut zriti do oceanu. Mame jeste jeden problem. Je vas pet a u dveri jsou jen ctyri padaky. Buh vam zehnej!"
Prvni se zvedne Shaquille O´Neil a rika: "Je mi lito, ale jsem fenomenalni basketbalista a Lakers beze me by byli v hajzlu, takze sbohem!" Vezme si prvni padak a vyskoci.
'Jako druha se vymrsti ze sedacky Hillary Clinton: "Jsem senatorka za stat New York a pravdepodobna pristi americka prezidentka. Hodne stesti!
"Tretiho batohu se zmocni George W. Bush se slovy: "V dobe iracke krize a kratce po nestastne havarii raketoplanu Columbia nemohu nechat Americany napospas osudu. Krom toho jsem nejchytrejsim americkym prezidentem v historii." Zapne si ksiry a vyskoci.
Vstane papez Jan Pavel II. a obratise k poslednimu cestujicimu - asi desetiletemu skolakovi: "Cely zivot jsem zil v Panu, jsem stary nemocny muz, a co jsem chtel rici a vykonat,jsem jiz rekl a vykonal. Vezmi si tedy posledni padak a bud sbohem.
"Skolak odveti: "Dekuju, ale vono to, svaty otce, nebude nutny, protozeten nejchytrejsi prezident Ameriky skocil s moji aktovkou!"

Příspěvky 1551 až 1560 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší