|
|
Příspěvky 1551 až 1560 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|
| Od: jarin |
| Datum: 12.březen 2003 14:52:23 |
| Předmět: (nejen) Přesličce |
| Je pravda, že strach je v každým, je to nezbytná součást osobnosti. Myslím, že nás ovlivňuje ať děláme cokoliv. Ale nejhorší je, že ovlivňuje i to, co neděláme, respektive něco nám nedovolí udělat. Někdy je to tak v pořádku. Někdy ne. Pak zbude už jen smutek (a trochu vzteku), protože to neudělá ani nikdo jinej (druhá osoba)... |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 12.březen 2003 12:56:11 |
| Předmět: zacinam magorit... |
Trp člověče, jestli ti rvou po kouscích srdce, poděkuj jim ještě za svá trápení; jsou krásnější než neurčitá prázdnota těch, kteří nemají čeho litovat. CLAUDE ACHILLE DEBUSSY |
|
| Datum: 12.březen 2003 12:53:13 |
| Předmět: a jeden citatek... |
ětšina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat.
ERICH FROMM |
|
| Datum: 12.březen 2003 12:25:59 |
| Předmět: tááááák |
Už se zas propadam neni cim ochranit svou mysl temnotam o tebe chtela bych oprit se pred svetem nemuzu...vzdaleny zustavam v samote
Už zase stmiva se hluboko citim tizi v tobe rozplakat se chtela bych chutnat slzy nemuzu...mlcici...
uz se zas potykam s pocitem marnosti ne nic nevycitam rozumim,chapu vzdaleny,mlcis nepatris mi... |
|
| Datum: 12.březen 2003 12:12:04 |
| Předmět: pro Sidonii |
| Plzak je mimo... ma zjednodusene vnimani reality... nevi nic o sile vztahu, vernosti, opravdovosti... mozna chudak nic takovyho neprozil, mozna se musi nejak zivit a tak pise to,co chce tahle konzumni spolecnost cist... |
|
| Datum: 12.březen 2003 10:27:13 |
| Předmět: pro Ilu |
| dik za smaznuti, nejak mi to hlouplo a co jinak clovece:))? |
|
| Datum: 12.březen 2003 10:15:57 |
| Předmět: pro Michala |
| nevim, proc by mel... mas absolut pravdu...akoratze to hledani je nekdy dost tezky... |
|
| Od: Michal |
| Datum: 12.březen 2003 8:48:25 |
| Předmět: První |
| Teď momentálně je mě fajn,ale byla doba kdy mě bylo mizerně,ale pomohli mě moji kamarádi.Proto i když je vám mizerně,hledejte někoho, s kým si můžete promluvit úplně o všem! Asi píšu blbosti,ale snad to někomu pomůže.Doufám,že mě nikdo z vás nepošle do nějakýho temnýho místa.... |
|
| Datum: 11.březen 2003 16:50:09 |
| Předmět: a tenhle se bude libit Ilunovi...:) |
V nemocnici, kde leží smrteľne chorý, sa zhromaždia príbuzní v čakárni. Konečne sa objaví lekár, vyzerá unavene a zachmúrene. "Obávam sa, že mám pre vás zlú správu. Jediná nadej pre vášho milovaného je transplantácia mozgu. Je to experimentálna a riskantná operácia a nový mozog budete musieť zaplatiť." Vsetci ticho sedia a rozmýšľajú. Po nejakej dobe sa jeden opýta: "No a koľko taký mozog stojí?" "5000 dolárov mozog mužský a 200 dolárov mozog ženský." Nastáva trápna situacia. Muži v miestnosti zadržujú smiech a snažia sa vyhnúť ženským pohľadom. Nesmiať sa ich stojí veľkú námahu. Jeden muž nedokáže ovládnuť zvedavosť a položí otázku, na ktorú by rád vedel odpoveď každý z nich: "Prečo stojí mužský mozog toľkokrát viac?" Lekár sa zhovievavo usmeje tej detsky nevinnej otázke a hovorí: "To je bežná cenová politika. Musíme znížiť cenu ženských mozgov, pretože na rozdiel od mužských boli používané." |
|
| Datum: 11.březen 2003 16:19:30 |
| Předmět: tak ten je dobrej...:)) |
Z reproduktoru v kabine letadla se ozve: "Vazeni cestujici,hovori k vam kapitan. V dusledku neodstranitelne zavady se letadlo behem nekolika minut zriti do oceanu. Mame jeste jeden problem. Je vas pet a u dveri jsou jen ctyri padaky. Buh vam zehnej!" Prvni se zvedne Shaquille O´Neil a rika: "Je mi lito, ale jsem fenomenalni basketbalista a Lakers beze me by byli v hajzlu, takze sbohem!" Vezme si prvni padak a vyskoci. 'Jako druha se vymrsti ze sedacky Hillary Clinton: "Jsem senatorka za stat New York a pravdepodobna pristi americka prezidentka. Hodne stesti! "Tretiho batohu se zmocni George W. Bush se slovy: "V dobe iracke krize a kratce po nestastne havarii raketoplanu Columbia nemohu nechat Americany napospas osudu. Krom toho jsem nejchytrejsim americkym prezidentem v historii." Zapne si ksiry a vyskoci. Vstane papez Jan Pavel II. a obratise k poslednimu cestujicimu - asi desetiletemu skolakovi: "Cely zivot jsem zil v Panu, jsem stary nemocny muz, a co jsem chtel rici a vykonat,jsem jiz rekl a vykonal. Vezmi si tedy posledni padak a bud sbohem. "Skolak odveti: "Dekuju, ale vono to, svaty otce, nebude nutny, protozeten nejchytrejsi prezident Ameriky skocil s moji aktovkou!" |
|
|
|
Příspěvky 1551 až 1560 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|