Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 961 až 970 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Mates
Datum: 26.květen 2003 20:58:56
Předmět: Depresivni lidi
Všichni lidi co trpěj depresema to nemaj v hlavě v pořádku. Takže se uklidněte. Zdar

Od: Visnery
Datum: 26.květen 2003 18:03:26
Předmět: Blizi...
Většinou se lidi na původ či myšlenku jejich přezdívky ptám, protože to má hlubší význam, než jen, že se to tomu dotyčnému zalíbilo...Ale i takoví existují...Dle mého, pokud si vybírám svou přezdívku, tak si vybíram i sama sebe, něco tím chci řící a je to mé druhé jméno...Mělo by aspon kouskem o mně vypovídat...
Mám ráda lidi, kteří mají nick s nějakou hlubší myšlenkou...

Naběhla sis, tak mi aspóň pověz co značí ta tvá...?:)

Od: Blizi
Datum: 26.květen 2003 11:29:20
Předmět: Vis, Presli, alle andere :)
Ahojky, vcelku me zaujala vase teze o tom, ze prezdivky prozrazuji i vice o lidech, muzu se zaptat, jak to bylo mysleno, nejaka konkretni zkusenost?

Od: Magnificat
Datum: 26.květen 2003 9:55:26
Předmět: pro Přesličku
No,míním se tu čas od času zjevit,líbí se mi tu.K tomu nicku-jmenoval se tak kocour spisovatele P.K.Dicka...(jsem prostě cvok).

Od: jarin
Datum: 26.květen 2003 9:00:13
Předmět: sraz
...lidičkové, já bych se na ten sraz rád dostavil a poznal vás, ale mrzí mě, že je to v Pze, tak daleko zatím mé drápky nedodrápou.-(
Možná někdy jindy...?
Každopádně si jej užijte moc.

Od: jarin
Datum: 26.květen 2003 8:53:26
Předmět: foggy...
...věř mi, že i kdybys četla všechno starší na NDSce, tak o mém plačícím drakovi tam nenajdeš žádnou zmínku. Je to jen taková moje představa, která vznikla dost nedávno. Prostě jsem měl pocit, že život je cesta po stopě nějaké bytosti (mého plačícího draka), která nám ubližuje. Nevím, proč poté stopě musíme jít, ale je nasnadě, že tu bytost tam prostě musíme občas potkávat (když jsou to jako její stopy...) a ona se potom nějakým způsobem projeví, ať už depresí nebo čímkoliv jiným...
Tak tolik můj plačící drak, můj výmysl, kterým jsem se ještě nikomu nepochlubil a asi se ani chlubit nehodlám,-(

A co se týče toho učení, tak podle toho, cos psala, máš už praktickou za sebou. Nevim, co děláš za školu, ale na té, kterou jsem dělal já, byla skoro stejně těžká, jako ta ústní. To znamená, že něco málo už přece jen umíš. Takže se třeba naučíš i ten zbytek, ne? A navíc je maturita strašně, strašně moc o štěstí...
Věřím ti, že teď z toho máš strach a deprese, ale ten pocit, když odmaturuješ, je nádherný a kvůli němu stojí za to přetrpět ty týdny před maturou.
Takže asi tolik. preju heski den

Od: ILUNaxiel
Datum: 26.květen 2003 8:22:56
Předmět: Všem
No a jinak všem přítomným přeji co možná nejkrásnější a nejpohodovější den... ...i když je to "jen" pondělí :(

Datum: 26.květen 2003 8:22:25
Předmět: To: Foggy
Ahojky :)

Proč "možná naposled?" Snad Tě tak nerozhodilo těch několik gratulací k výročí ;)
Samozřejmě Tvůj příspěvek beru - každý má právo na svůj názor, postoj, prostor a projev... ...takže respektuji Tvou reakci... ...i když - upřímně si myslím, že když jsi jí psala, nebylas zrovna v pohodě.
Co se maturity týká - neboj se! Je to mnohem lehčí, než vyprávějí učitelé :) Mám ji za sebou, takže vím, o čem mluvím....

Datum: 26.květen 2003 8:19:28
Předmět: Visnery, Blizi, Courtney, jarin, Dominika...
...Sidonie, Bluie a Scorotron

Děkuji vám všem ke gratulacím k narozeninám tohoto projektu....
Asi se budu trošku opakovat a asi zopakuji i to, co napsali někteří z vás a co je rozhodně svatá pravda: za to, čím tyto stránky jsou, vděčíme všem, kdo se na nich nějak podíleli a podílejí – ať už účastí v Diskuzi, nebo zasláním nějakého dílka či citátu. Především díky tomu je NDSka místem, které bych nazval oázou spřízněných duší v moři Internetu (já vím, není to romantické, ani originální... :) Ale tak mě to teď napadlo a připadá mi to výstižné). To, co zde existuje, tvoříte v první řadě vy sami! A za to vám děkuji!
Dovolím si jen připomenout sraz, který se pomalu ale jistě blíží a doufám, že se zde sejdeme v co nejhojnějším počtu! Každý, kdo přijde, dostane malý narozeninový dárek: CD s kompletní NDSkou čítající i několik bonusů :)
Takže zachovejte nám přízeň, pokud můžete a chcete, podílejte se nadále na existenci (Ne)oficiálních depresivních stránek a doufejme, že za nějaký ten pátek oslavíme i kulatější výročíčko :)

Od: Foggy
Datum: 25.květen 2003 23:42:09
Předmět: Mozna naposled (a mozna chci je zaujmout):
Nebudu se pripojovat ke gratulantum.
Za prve - nesnasim masovost - takze nikomu nedekuji. A kdyby nahodou - ten clovek (kdokoliv) to uz davno vi.
Za druhe - je to jako byste se vsichni loucili - si to po sobe prectete!

Sakra jarin - ty ani nevis jakou mas pravdu. Za 3 dny jsem se naucila jen 3 otazky z cestiny a nemuzu se donutit k lepsim vysledkum a jeste se mi to ke vsemu vsechno plete dohromady. Mam regulerni depku. Regulerni je proto, ze neni z mych pocitu, ale z tohodle podelanyho sveta. Asi tu maturu neudelam. Jima me desna beznadej a je mi nanic.

Jarin - jen otazka: mozna mi neco uniklo - dlouho jsemtu nebyla a necetal vsechno zpet - ale jaky drak? Nevysvetuj, pokud je to nerijemne. Diky.

Je to proste jen beh casu...

Foggy

Příspěvky 961 až 970 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší