| Od: Scorotron |
| Datum: 24.květen 2003 0:07:24 |
| Předmět: Pro Andílka, Pro Ila, všem.. |
| Tuto stránku jsem objevil poprvé v březnu, když mi bylo opravdu zle. Pročítal jsem si příspěvky Vás - lidí, které osud také nasměroval na cestu, kde jsme nikdo být nechtěl a moc mi to pomohlo. Cítil jsem se tu mezi svými, mezi lidmi na stejné koleji. Dokonce jsem na jeden příspěvek zareagoval a zároveň tím přispěl svoji troškou do mlýna. Vylil jsem vám tu srdíčko, vylíčil svůj problém a MOC se mi ulevilo. Nikdy by mě (ani v tom nejkrásnějším snu) nenapadlo, že se díky tomu po čase změní můj život. Ten, kdo za to může ví a chci mu touto cestou veřejně, před celým světem poděkovat za všechno, co pro mě udělal a dělá, za to, že mě vrátil sílu žít. Vrátil mi víru - víru v to, že jedním rozchodem nic nekončí a že ještě něco přijde. Teď už věřím, že mě ještě v životě něco čeká, že dokážu být po tom všem opět šťastný a někoho milovat. A hlavně cítit, že tu je pro koho být a že má smysl se prát se životem a bojovat. Proto píši všem Vám, kteří jste na dně propasti a nemůžete ven, zkoušejte to dál, znovu a znovu - nakonec se to podaří. Také jsem byl už několikrát skoro venkua, konečky prstů se dotýkal okraje a chyběl jsem kousek ven. A pokaždě přišlo něco, co mě zase srazlo zpět na dno. I když stále ještě nemohu prohlásit, že jsem úplně venku, mám už vyšlapanou cestičku vzhůru a na jejím konci není tma, ale světlo, naděje a štěstí. Takže ještě jednou, velký dík Tobě, můj andílku a také Ilovi, člověku s dobrým srdcem a obrovskou vůli dělat lidé šťastnějšími, přeji tomuto projeku do dalších let úspěchy a hodně vyléčených dušiček.. |
|
| Od: Bluie |
| Datum: 22.květen 2003 19:56:43 |
| Předmět: Taky... |
...preju NDSce vse nejlepsi... verim tomu, ze mnohym tenhle projekt pomohl, mnohe posunul nekam dal, mnohe potesil v tezkych chvilich, mnohym pripomnel, ze nemusime porad jen podlehat spechu tak typickemu pro tenhle svet, ale ze se da i zastavit a premyslet... Dekuju proto zakladateli techto stranek, ale i vsem, kteri svou pritomnosti zde pomahali drzet NDSku v cinnosti... Mejte se vsici krasne a uzijte si sraz. :) Vsem hezky vecer! |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 22.květen 2003 18:10:20 |
| Předmět: Presli..:) |
Jojo, prezdivky jsou strasne zajimave, mnohdy o cloveku prozradi mnohem vice, nez mozna chtel na zacatku rici...
Jak te napadla vlastne ta tvoje?:) |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 22.květen 2003 15:24:59 |
| Předmět: pro Magnificat |
| ahojky, nevim jestli se este objevis,ale musim rict, ze me zaujal tvuj nick... |
|
| Od: Dominika |
| Datum: 22.květen 2003 10:27:49 |
| Předmět: Světlo |
| Na konci každého tunelu je světlo a pro mě se tímto světlem stala tahle stráněčka, která už mnohokrát pomohla ve chvílích, kdy člověk zatíná zuby, aby přehlušil svou bolest. Připojuji se k dlouhé řadě gratulantů na samý konec a přeji všeho nejlepšího (Ne)oficiálním depresivním stránkám, zvláštní můj dík pak patří jejímu zakladateli, který je opravdu od srdíčka. |
|
| Od: Naco_Nick |
| Datum: 22.květen 2003 8:26:04 |
| Předmět: Courtney a Jarin |
| Hmm, tak jsme na tom uplne stejne, misto uceni kytara :o)) Jenze nechte ji, kdyz ta chuderka stoji osamocena v koute... :o))) |
|
| Od: Magnificat |
| Datum: 21.květen 2003 18:42:25 |
| Předmět: Výkřik(zoufalý) |
| Is there anybody out there?.....Asi ne... |
|
| Od: KaiserSchulce |
| Datum: 21.květen 2003 18:18:11 |
| Předmět: Halo, moje 1 zprava |
| jsem tady. o vikendu se me rozbil pocitac a mel jsem pocit, ze neexistuju :-) |
|
| Od: jarin |
| Datum: 21.květen 2003 16:50:36 |
| Předmět: i ja |
| se musim pridat ke gratulacim, ackoliv jsem zde jen chvili. Myslim, ze to, co delate, delate dobre a navic je to urcite zasluzna cinnost...jen tak dal |
|
| Od: jarin |
| Datum: 21.květen 2003 16:48:46 |
| Předmět: courtney |
clovece, uz je to asi lepsi, dneska jsem nehral ani jednou a uz umim neco z chemie. Otazka je, jak dlouho mi to v hlavince zustane, ale do zitrka snad jo,-)) ps vcera vecer jsem prozil peklo... nocni mura, aniz bych usnul. Stopa placiciho draka me zavedla zase az k nemu, ale tentokrat mi to dal sezrat i se vsim vsudy. Malem me dostal...bylo to skaredy, nepral bych to nikomu. Eh, no nic, mejte se heski, lidickove drazi |
|
|