|
|
Příspěvky 981 až 990 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|
| Od: Courtney |
| Datum: 21.květen 2003 14:35:10 |
| Předmět: ILUNaxiel |
| tyjo to to leti co?:) a me to pride jako nedavno.To neni mozny,ze bych byla uz tak stara:))? Tak hezky narozeniny ndsko:)ja bych taky chtela ,aby mi byli dva roky buu:) |
|
| Od: Courtney |
| Datum: 21.květen 2003 14:32:40 |
| Předmět: jarin |
| vermi nejsi sam:) ja sem na tom uplne stejne a taky vsechno zkonci tim ze si hraju na kytarku:)) no myslim ze by ti naka dobra duse asi nepomohla ,prinutit se muzes jenom ty sam.Me to taky nejde:)a taky se mi tak |
|
| Od: Blizi |
| Datum: 21.květen 2003 13:30:37 |
| Předmět: gratulace |
| Rovnez preju vsechno nejlepsi a hodne stesti do dalsich let:)) |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 21.květen 2003 11:41:27 |
| Předmět: NDSko!! |
Tak vsechno nejlepsi...:) A diky tvemu zakladateli..;) |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 21.květen 2003 11:01:41 |
| Předmět: Srazík |
Formulář pro registraci na druhý letošní sraz, jakož i veškeré informace, bude zveřejněn dnes navečeru. Všichni, kdož se nějakým způsobem "projevili" na těchto stránkách, budou též informováni e-mailem. Přeji co nejkrásnější den! |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 21.květen 2003 1:29:59 |
| Předmět: Výročíčko!!!!!!!!!!! |
Tak dnes, 21. května, jsou tomu přesně dva roky, co se narodil takový malý a zpočátku neohrabaný zárodeček těchto stránek! Okolnosti, jež vedly ke zrození tehdejšího zárodku projektu, ze kterého, alespoň dle mého mínění, vyrostla docela "pěkná internetová slečna," není nutné opět rozviřovat. Každopádně v prvním červnovém týdnu chystáme srazík (podrobnosti o tom kdy a kde zveřejnímě zítra nebo pozítří), takže budeme moci společně zavzpomínat :) Každopádně děkuji všem, co kdy napsali do Diskuze, nebo poslali svá dílka. Právě díky vám jsou tyhle stránečky tím, čím jsou.... |
|
| Od: jarin |
| Datum: 20.květen 2003 18:42:22 |
| Předmět: ozvání se |
| Vítejte lidi. Myslim, že většina z vás tady je školou povinných. Některým (středoškolákům) v mysli silou nebývalou hlodá maturita, většinu vysokoškoláků trápí noční můry zkoušek, seminárních praci a jiných vychytávek. Je to koneckonců vidět i tady, to ticho je přímo slyšet z monitoru... Všichni se poctivě učí, jen já trčím na netu a nejsem schopnej se odhodlat k tomu, abych se konečně něco naučil. Možná se to časem ukáže jako fatální chyba. Ale když mně se tak strašně moc nechce!!!! Jak ja bych potřeboval nějakou dobrou duši, která by mě k učení donutila... Ale spíš to vidím jen na další zkoušku mojí psychické odolnosti a síly vůle. Naučím se, nenaučím...No, takže teď tohle dopíšu, odhlásím se, půjdu na kolej a dopíšu angličtinu a budu se učit chemii. Jak krásně to zní! Ale stejně zas budu jen blbě sedět na posteli a hrát na kytaru. No, uvidíme. Každopádně se tu všichni mějte moc heski a učte se, učte se, učte se, ať nedopadnete jak já... |
|
| Od: Tac_Tic |
| Datum: 19.květen 2003 19:57:58 |
| Předmět: Trochu pozdě, ale přece |
Ahojdy lidicky, tak sem se tady zase po dlouhe dobe ukazal, protozes sem vedl valku s rodicema a nemohl sem skoro ani hnout prstem. Ale ted uz je to OK takze pokud me pozvete, prijdu i na srazek. Taky sem konečně pochopil, co jsem to zač a že na tyhle hroude hliny asi taky něco pro někoho znamenam, takže sem v POHO :o)))))) Tak se tu zatim mějte fajn. Pa Pa |
|
| Datum: 19.květen 2003 8:01:02 |
| Předmět: . |
| Každá lidská bytost žije a umírá sama, o nic méně cizí sobě než ostatním.. |
|
| Datum: 15.květen 2003 15:24:59 |
| Předmět: Foggy |
| Kdybys mela 5,5,5,5, to bys musela bydlet leda v Rusku, kdyz to zvladlo takove pako jako ja, tak to mas v rukavu:))To je utecha :) preju hezky den a doporucuji se jit den pred maturou projit na cerstvy vzduch :) |
|
|
|
Příspěvky 981 až 990 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|