Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 991 až 1000 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Foggy
Datum: 15.květen 2003 10:01:16
Předmět: Blizi
Jo ty myslis ze budu mit samý jo? No možná tak 5 5 5 5 5. Ne snad ne. Uvidim, jestli se na srázekm dostanu - dsnad jo. Zatim nevim, protože nevim jak tovšechno bude ten tejden probihat. Páček

Od: Blizi
Datum: 15.květen 2003 8:25:51
Předmět: sraz
Ahojky, co se tyka srazu, tak se tesim moc a zaroven trpim neskutecnou tremou :) Ovsem doufam, ze zkousky mi nejak vyjdou vstric a dopravim se do matky Prahy nacas :-) Foggy, oslavime Tve same jednotky z maturity:)

Datum: 15.květen 2003 8:16:55
Předmět: Mám pro vás jeden
citátek - Ilu přidej ho priosím sem do citátků:

"V každém geniálním díle narážíme na vlastní zahozené myšlenky" Emersonův postřeh

Docela pravidvé ne?

Datum: 15.květen 2003 8:10:52
Předmět: Blizi
moc díky! Budu to potřebovat. A jak se těšíte na strázek lidičky? Páček
Foggy

Datum: 15.květen 2003 8:03:25
Předmět: Sklerotikkk
Ahojky čéče!
No já bych si to klidně s tebou vyměnila! Fakt. Ne teď už to neni tak zlý. Zase mám trochu času číst a pár emocí prožívat. Takže zase je to lepší. Já mám 22.5. praktickou a 2.a 3. 6. ústní.
papa Foggy

Od: Sklerotikkk
Datum: 14.květen 2003 19:10:09
Předmět: pro Foggy
Neboj Foggy, já teď taky zažívám něco podobného, i když u mě to jde chvílemi zase do druhého extrému a prožívám toho víc než bych chtěl, to se pak moooc špatně učí... Buď ráda, že máš alespoň chvíli klidu a věz, že pak se to určitě zase navrátí do normálu.
A kdy to máš Ty? Já 26.5.

Od: tomash_
Datum: 13.květen 2003 19:43:03
Předmět: zdravim ;)
ahoj lidicky, co tu jeste pamatuju
(bluie, jedna, ilu, delphy, ... omlouvam se, na koho sjem zapomnel)
tak jakpak se mate?
jen jsem vas chtel pozdravit... jako ze jsem jeste neumrel ... a oproti te dobe, co jsem tu s vami travil ... netrpim depresemi ... svet zacina byt moc prijemne misto ... ;) majte sa... ;)

Od: Blizi
Datum: 13.květen 2003 12:35:23
Předmět: to Foggy
Foggy,maturujes? Tak to preji moc moc stesti na otazky a at to dobre dopadne:)

Datum: 13.květen 2003 7:41:48
Předmět: Bluisko
Moc moc děkuji. Moje optimisticke slunicko povídá, co bych chtěla slyšet a možná je to i pravda. Díkys! Jen doufám v tu dole napsanou pravdu, že se to zase všechno vrátí. Moje intuice mi říká, že asi ne. Je to možná škoda, ale alespoň mi bylo dovoleno jednu část života prožívat intenzivněji. Možná že teď opravdu budu žít ten "normální" život - povrchní radosti a a štěští z ničeho! A možná mi bude lépe! Páček!
Foggy

Nemám depky, ani nejsem smutná. Tohle jsou jen takové úvahy - možná o ničem. Už se zkrátka tolik nezabývám sama sebou a tím, co prožívám - asi....

Od: Bluie
Datum: 12.květen 2003 19:36:56
Předmět: to: Foggy
Achoj Foggiku.
Ju, ja myslim, ze to muze byt tou hekticnosti, uz se mi neco malilinko podobnyho stalo... klidek, klidek, klidek... az bude po vsem a budes mit trochu casu, uvidis... a osobne bych tipla, ze ty emoce se neztratily, jen se proste uhnuly kousek mimo, kdyz bylo potreba resit neco jinyho. Ted to moc nekoumej, vsak nekdy musi ten nas vnitrni svet ustoupit trochu do pozadi (sice se mi to ani trochu nelibi, ale je to tak), abychom si ho, az shon pomine, mohli jeste o to vic vychutnat. (at uz v negativnim nebo pozitivnim smyslu) Mej se co nejlip to pujde a hlavne hodne energie, sily a stestika a at tu maturu zvladnes!!! Drzim palecky...

Příspěvky 991 až 1000 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší