Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1361 až 1370 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Přeslička
Datum: 1.duben 2003 17:48:27
Předmět: nikdo mi este nikdy medvidka nevystrelil...
Medvídek

Marně se snažím
stát se medvídkem
plyšovým z pouti
z lásky k vystřelení.

Marně se snažím,
jsem jen člověkem
a ten se brání
srdce zasažení.

Datum: 1.duben 2003 13:37:36
Předmět: stranky
koho to zajima, tak sem zmenila adresu svych stranek... ted sou na mujweb.cz/www/ProsteJa a mela by fungovat i kratka adresa ProsteJa.tk ... jo a je tam taky nova minisbirka basnicek...

Datum: 31.březen 2003 21:43:55
Předmět: pro Foggy
je, skoda ze sem te nezastihla on-line:(

Od: Foggy
Datum: 31.březen 2003 21:19:26
Předmět: Tak
papa a dnes se už asi loučim. Krásné sny a hezký zítřek!

Datum: 31.březen 2003 21:14:50
Předmět: Sklerotičkovi!
o Děkuji za tvá slova!
Vždy příjemně pohladí...
o Semnář?? Povídej... (hádám - duchovní cesta?)
o K té půlnoci a nemožnosti spát. Myslím, že já spím celkem klidně i když mám deprese - jen chodím spát později... A nespavostí netrpím - ne, nezlobím se na tebe (já jen abys to tak nevzal - pouze uvádím věci na pravou míru)
o Ráda bych si ještě vzpomněla jak jsem se cítila, když jsem to psala - mohla bych to zjistit z textu (nasáním emocí), ale nechci si zkaznout tu celkem pohodovou a horlivou náladičku... takže Ti neodpovím, jaké emoce jsem při tom cítila - ale vím, že víš, o čem oba mluvíme...
o Marnost bych nazvala beznadějí - jinak správně...
A teď vim, že už tě tím věčným opravováím štvu, ale vážně tě nechci rozzlobit - já jen jak to cítím...
o NIKDY neříkej naprosté sbohem, věř, že si myslím, že jsi člověk, kterého by byla opravdu škoda. Něčím jsi třeba mě dost blízká, něčím jsi mi pomohla a nejdůležitější teď je vydržet. Vydržet do chvíle, kdy se mraky roztáhnou. Přeji, aby to bylo co nejdřív... Za tyhle slova obzvlášť děkuji. Trochu si připadám jako narcista, když mě tu tak vychvaluješ - skoro to vypadá, že jsem si to objednala... :o))
o Také jsi mi něčím blízký - nedkožážu to specifikovat - že by něčím ve Tvé dušičce? Možná ji máš "nakroucenou" stejným nebo přibližně stejným směrem :o)) Ne, to neber vážně - jen bláboly...

o Už nevim co dál - snad jen ješt - DÍKY? papa Foggy!

Datum: 31.březen 2003 20:55:19
Předmět: LIDI!!!!!
Přišla jsem dnes jen se sluníčkem v duši. Možná že je smutek na nějaký čas tentam.
Sklerotičku děkuji ti tak uctivě jak to jen umím. Tvá starost mi vehnala slzičky do očí - NEJSEM tu sama. Jste tu se mnou.
Děkuji i další osůbce, která mi v nedávné minulosti moc a moc pomohla. Ona ví kdo to je. Je mým smutným ale tím nejoptimističtějším modrým sluníčkem na světě!
Ale abych se dostala k tomu, co mě přinutilo změnit - alespoň na chvilku - mou náladu....
LIDI - KNIHA !
Ale ne jen tak ledajaká...
Pokud budete mít někdo zájem - dopručuju ji vám, přečtěte si ji. Je psána vlastně autobiograficky a ten člověk popisuje co sám prožil a svou cestu k víře a k Bohu...

NEJBOHATŠÍ POUSTEVNÍK
Skutečný příběh Douga Batchelora

Napsali: Doug Batchelor & Marilyn Tooker

Je to zázrak - knížka není ani moc tlustá a moc dobře se čte a obsahově? - prostě úžasná - ten člověk bude asi mnohým z nás mluvit z duše...
Přála bych si abych se také tak uměla pro něco nadchnout...

Papa - dnes kupodivu příjemně naladěná Foggy!!

Od: Sklerotikkk
Datum: 30.březen 2003 23:25:53
Předmět: pro Foggy
Je mi moc líto, jak Ti bylo včera (a možná ještě je). Byl jsem teď dost časově vytížen a tenhle víkend trávil na jednom skvělém semináři, ale o tom až někdy jindy.
Cítím tu zoufalost a prázdnotu, co prožíváš. Znám ji a rád bych Ti ji pomohl sdílet. Nic není nikdy tak hrozné, když je na to víc lidí. Píšeš to o půlnoci - znám ty chvilky kdy nemůžeš spát, kdy odbíjí půlnoct a člověk má v srdci takovou marnost, že je to až nepředstavitelné. Ale věř, že třeba hned ráno, nebo někdy druhý den, nebo i kdyby o něco později, slunce určitě vysvitne a život dostane smysl.
NIKDY neříkej naprosté sbohem, věř, že si myslím, že jsi člověk, kterého by byla opravdu škoda. Něčím jsi třeba mě dost blízká, něčím jsi mi pomohla a nejdůležitější teď je vydržet. Vydržet do chvíle, kdy se mraky roztáhnou. Přeji, aby to bylo co nejdřív...

Od: Sklerotikkk
Datum: 30.březen 2003 23:18:50
Předmět: pro Ztracená duše
Obávám se, že budu muset souhlasit s Bluie. Opět budu, stejně jako ona, mluvit ze zkušenosti. Člověk by neměl jen slepě zbožňovat. Vždycky když máš pocit, že jsi jen nic proti Té tvé, něco možná nebude v pořádku. Nikdy není nic černobílé, to Ti říkám se skoro ABSOLUTNÍ (nerad používám taková slova, ale tohle bych si snad tvrdit troufl) jistotou. I když se Ti zdá jako skvělá a nejlepší, asi taková nebude. Láska je slepá (stejně jako nenávist). Troufnu si to říct i když ji neznám. A tím, že ji jen zbožňuješ jsi na nejlepší cestě do pekel. Já jsem si něco podobného prožil... A jak jsem se pak divil, jak se ona slečna úžasná zachovala. Jak dokázala mého citu zneužít a udělat hlubokou ránu. Vím, že mi napíšeš, že tohle není Tvůj případ, že ona je skvělá. Nenáviď mě, ale není. Měj rád, miluj z celého srdce, měj úctu, važ si, buď přítelem, pomáhej, dělej cokoliv, ale nezbožňuj. Ne na začátku. Dokud s ní nejsi nějaký čas, věř, že o ní nevíš nic...
Možná budu znít jako cynik, ale věř že tohle není cynismus, ale realismus.

Od: Ztracená duše
Datum: 30.březen 2003 21:09:51
Předmět: to foggy to bluie
to Foggy dík za podporu a snad pochopení to je nejspíš to co sem nejvíc potřeboval Kdybych mohl ji utěšovat a pomahat co bych za to dal ale neni to tak snadý a s projevenim citu to uz sem zkusil nejak neupesne ale a se tak snadno nevzdavam ale nejhorsi je ze me to brzo roztrhne nmůžu být u ní to bych zešílel ale bez ní taky ne a jinak ona je opravdu dokonalá někoho takového sem nikdy nepotkal a věřím že nepotkám.
to Bluie ja chapu tve zkusenosti a tvuj postoj ti neberu ale rikas to jen proto ze ji neznas a proto se zas tak na tebe nezlobim .

dik i vsem ostatnim za pochopeni a podporu mejte se hezky a preju hodne stesti do dalsiho boje s depresi cenou nalodou a silenstvim

Datum: 30.březen 2003 0:20:15
Předmět: Bye bye
Škoda ze nemůžu říct naprosté sbohem. Tak zatim jen dobrou noc... Foggy

Příspěvky 1361 až 1370 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší