Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1371 až 1380 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Bluie
Datum: 29.březen 2003 23:43:15
Předmět: to: all
Chtela bych pozdravit vsechny stare zname a i nove nezname. :) Jak se vsici mate? Ja musim zkonstatovat, ze celkove vzato fajn... i kdyz nekdy, vsak to znate. :)
Uz jsem sem dlouho nepsala a ani v tuhle chvili nevim, zda nebo jak moc se tu budu objevovat... Kdyz mam ted ale aspon kousek casu, chci vam vsem poprat hezky pristi tyden a spoustu slunicka. Mejte se vsici fajn a nezapominejte, ze vsechno spatne ma v sobe aspon trochu toho dobreho.... i kdyz se casto projevi az casem...

Pa, dobrou noc a nebo krasne rano vsem!

Od: Bluie
Datum: 29.březen 2003 23:29:51
Předmět: to: Ztracená duše
Zdravim a vitam Te tu...

Podivej, kdyz tak ctu ten Tvuj prispevek, mam dojem ze zavani silenym zbozstovanim a idealizaci te Tve drahe bytustky... dej si na to pozor, to se Ti muze velice velice vymstit! Nikdy nesmis podlehnout pocitu, ze ten druhy je vsechno a Ty nic.... myslim, ze i nekteri z techto stranek by Ti to mohli dosvedcit... alespon me zivotni zkusenosti rikaji, ze na tohle by si mel clovek dat pozor...

Je krasny, ze jsi zamilovany nebo milujes a dost mozna bys mel zkusit za tim jit. Ona vi o tom, co k ni citis? Mam z toho, cos napsal, dojem, ze spis ne... myslis, ze by nebylo lepe ji to sdelit? Tenhle zivot je risk, je o zkouseni, padech a vzletech... no, je to na Tobe. Kazdopadne myslim, ze je lepsi zkusit to i s tim rizikem, ze to nevyjde, nez si pozdeji vycitat, cos neudelal a spekulovat, "co by, kdyby" v momente, kdyz uz by nebylo mozne nic... I kdyz je to strasne tezky, to je taky fakt... Budu drzet palecky, jestli do toho pujdes.... a odvaznemu stesti preje...
Ale pamatuj jeste jednu vec - ve vztazich je potreba rovnost a asertivita... a k te by ses mel aspon priblizit, pac kdyz to neudelas, vznikaly by Ti z toho leda problemy...

Mej se co nejlepe to pujde a hodne sily a dobre nalady do dalsich dnu. A ozvi se, jak to s Tebou vypada!

Zatim papa

Od: Foggy
Datum: 29.březen 2003 22:46:48
Předmět: Objímám
Objímám strom a on mi říká - Žij!
Objímám přítele a ten mi sdělí - Pij!
Neviditelné prázdno šeptá do uší - Co to děláš, moudrá hlavo!
Vlastní mozek křičí do toho všeho:
Já už nechci!!!!

Datum: 29.březen 2003 22:42:22
Předmět: Hele..
může se ta nálada tak rychle měnit? Je to všechno na prd..

Datum: 29.březen 2003 22:34:19
Předmět: To: Všem
Cusík lidičjky!
Ani nevíte jajou mám teď náladičku. Rozmilva s několika dóst dobrými lidmi mi zase zvedla mou náladiičku. SAorry za překlepy ale blbnu u klávesnice! Kousek tý nálady tady nechám pro poutníjy!!
Papap Fopggy

Datum: 29.březen 2003 22:14:37
Předmět: To: Ztracencovi
Ahojky - zoufalství není daleko k šílenství.
Píšeš že se o ni bojíš když je smutná a nebo když pláče - prave v techto chvilich ji uzes byt nejbliz - kdyz ji utesujes - tedy pokud jsi to ty kdo ji utesuje.
Proc ji nemuzes rici ze je tak dokonala a jaky strach o ni mas? Vis urcite ze prave od Tebe by to nechtela slyset?
Rozepsala bych se i vc, ale dnes mam moc preklepu...
Drzim palecky at to co pali, ustane.
Neboj se projevit sve city tam, kde chces sam...
Foggy

Datum: 29.březen 2003 21:28:38
Předmět: To: Vis+Ilu
Ahojky smutníci!
Doufam, ze se uz mate lepe! Jarni slunicko sviti, priroda zacina pomalu rozkvetat, jarni deprese prichazeji - no neni na svete prece krasne?? Je duvod se smat - Musi byt!
Preji moc a moc dobre naladicky a pevne nervicky! Papa Foggy

Od: Ztracená duše
Datum: 29.březen 2003 20:55:50
Předmět: sorry přelep
poraďte BLÁZNOVI ne to druhé

Od: Ztracená duše
Datum: 29.březen 2003 20:54:21
Předmět: poraďte blánovi
Poraďte jak dlouho má člověk čekat než se zblázní? Sem do ní blázen a je jasný že je to ta pravá jenže to není vzájemý a ona o mě nejspíš ani neuvažuje.Nejtěžší je být každý den vedle ní, ona je dokonalá a já ji to ani nemůžu říct, nemůžu jí říct co pro mě znamená.Udělal bych pro ní cokoli a nejtěžší chvíle prožívám když cítím že je nešˇˇtastná nebo dokonce pláče. Nikdy nepochopím jak někdo může ublížit takové bytosti. Je plná síly a sálá z ní užasná energie a život ale jinak je tak křehká a já mám o ní stále strach.Nejhorší je že nemůžu být bez ani s ní.poraďte někdo něco než se zbláznim ...................................................

Od: Visnery
Datum: 29.březen 2003 14:04:02
Předmět: Foggy
Ahojky Fooog...
co na to rici? Je na tobe, aby jsi se rozhodla koho mas rada a koho ne e...Pokud to bylo, az tak hluboke, jako averze je, tak te tezko mohu presvedcit a donutit, aby se tvuj postoj zmenil...
Pokud dnes citis uz neco jineho, mohu rici jen, ze je to fajn...
je tvym pravem chovat k lidem ten cit, jez sama citis...
Pokud zakopavas valecnou sekery, nebudu blba a udelam samozrejmne to same;)
Hezky den!

Příspěvky 1371 až 1380 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší