| Od: Foggy |
| Datum: 27.březen 2003 21:23:01 |
| Předmět: To: Vis... zpověď |
Ahojky Vis. Víš, předtím si se nemýlila, byla jsem zaujatá proti Tvé osobě, ale i přesto jsem Tě dokázala poznat takovou jaká jsi. Už dost dlouho jsem si říkala, že bych měla svůj vztah k Tobě přehodnotit. Vždyť přeci z jednoho životního okamžiku nemohu čerpat celý život... Touto myšlenkou jsem se poslední týden dosti intenzivně zaobírala. Musím se přiznat, že má averze byla až tak pošetilá, že jsem dříve nečetla ani tvé příspěvky. Opravdu HODNĚ pošetilé. Jako kdybych Tě chtěla vymazat. Tento týden se ale vše obrátilo a já tě začala číst a moje sympatie se přesunuly ke kladným. A když jsem pak přečetla to, co je kousek níže, tak jsem z toho všeho pocítila takovou bolest... Bylo to hodně intenzivní. Bylo v tom víc emocí, než kdy jsi předtím do nějakého příspěvku dala. Ne, že bys je tam nevkládala, ale ne takhle intenzivně... Hodně moc Tě to zasáhlo a tím pádem i mě. A takový člověk přeci nemůže být mým nepřítelem... (Teď nechci aby to vypadalo, že jsem ten vztah přehodnotila jen kvuli tomu co se stalo... to neni pravda - uvědomila jsem si, že jsem byla zcela "vedle") Doufám, že jsem tímto příspěvkem neoživila nehezké vzpomínání. Jinak se moc omlouvám. I když to možná není v příhodnou chvíli je to reakce na Tvou reakci :o). Možná špatně napsaná, možná špatně načasovaná. Ale jen chci: svou válečnou sekyrku jsem už zakopala. Pokud uděláš to samé, budu moc ráda... Díky za přečtení až sem! Papa Foggy |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 27.březen 2003 19:54:57 |
| Předmět: Courtney |
To je od tebe moc hezke...dekuji...
|
|
| Od: Courtney |
| Datum: 27.březen 2003 17:42:47 |
| Předmět: Visnery |
| free vyrazy:) tak o tom ani nevim,ale budes li chtit budu tu .A rada si kdykoli s tebou popovidam.Jo s tema sny je to dost zvlastni vid.Je mi z toho zle a chci abys vedela ze na tebe neustala myslim |
|
| Od: marty |
| Datum: 27.březen 2003 13:45:46 |
| Předmět: to: vis a ilu |
Pekny den vam obema, ... co rict.... Snad jen, ze vas mam oba rada a drzim vam pesti at mate hodne sily. PapaP. |
|
| Datum: 27.březen 2003 10:14:32 |
| Předmět: Sasanka |
| Mas pravdu, kdyz je u mne, je to uplne jine...a ja se tolik branila:( |
|
| Od: Sasanka |
| Datum: 27.březen 2003 10:11:12 |
| Předmět: Ilu a Vis |
Foggy mi mluví z duše : Proč se ty hrozné věci dějí těm nejhodnějším lidem??? Vždycky je to tak... Nechápu, kde se v některých jedincích bere ta troufalost, ta samozřejmost, s jakou druhým ubližují, je mi z toho smutno.. Ale doufám, že když jste spolu, tak je vaše nálada aspoň o kousíček lepší, můžete se opřít jeden o druhého i v těch nejtěžších chvílích a spolu zase doufat v lepší dny. A vím, že takoví výjímeční lidé jako vy budou zase šťastní. |
|
| Datum: 26.březen 2003 21:14:30 |
| Předmět: Vsem... |
Dekuji vsem, co neco napsali...co se snazili pochopit...
Courtney - obcas zapominam jak krasne umis psat...Ale priznam se, ze mi chybi tve uzasne free vyrazy...I mne se to zdalo, jen par dni predem, a ac se ve snu toho stalo mnohokrat vice, reknu ze i desetina te reality byla nekonecne hnusna...Skoda, ze obcas tem snum nevenujeme takovou pozornost:( Diky...
Sklerotikk - svine jsou vsude, jak mezi zenami tak mezi muzi...Take se obcas stydim za to, ze jsem holka...neni to nasim udelem a musime delat vsechno proto, aby se tady dalo jeste dychat, presvedcovat o tom, ze jeste existujeme "MY" = lide...
Foggy - jsem prekvapena tvou reakci, mela jsem za to, ze mne nemas rada a uz ne vubec povazujes za jednu z nehodnejsich... Moc dekuji, i za oporu i za ty slova...Neboj, verim ze zanedlouho bude zpatky optimistka Visnery a ta horkost nastesti zustane jen v ni...Diky...
:( Dobrou noc... |
|
| Datum: 26.březen 2003 20:44:00 |
| Předmět: To: Vis... |
Asi jsem pochopila... :o( Proč? Proč se takové věci dějí jen těm nejhodnějším lidem? Chápu Ilu, žes jel za Snoubenkou. Pokud je můj výklad správný, udělala bych na Tvém místě to samé... Vis, píšeš, že se máme vrátit ke starým tématům na NDSce - ale i to staré téma jsi ty, Ilu a vaše laskavost. Nech nás, abychom trochu té laskavosti, kterou dáváte nám, předali my vám... Ano, Ilu, nenávist. Myslím, že teď jsme na ni dva. Jenže ta nám v ničem nepomůže. Spíš nás bude stravovat... Držim palečky, ať to co nejdříve přejde k lepšímu... DRŽTE SE!!! dnes smutná Foggy :o( |
|
| Od: Sklerotikkk |
| Datum: 26.březen 2003 20:36:45 |
| Předmět: pro dva Výjimečné lidi s krásnou duší |
Je mi jasné, že nikdy nemůžu pochopit, co prožívá každý jeden z vás. Cítím teď jen pár věcí které chci říct. Promiň Vis. Cítím v sobě tak hroznou nechuť, stydím se za to všechno, čeho dovedou být někteří schopní. Stydím se za to, že jsem také kluk (to slovo není na místě - to nejsou kluci, muži ani nic podobného. spíš hyeny, svině a jak napsal Tvůj Ilu, chamraď) Stydím se za to, že mám s tím odpadem třeba jen něco vzdáleně společného. Jako asi první kluk co raguje po Iluovi Ti to chci říct. Nejradši bych prosil za odpuštění pro celé naše pokolení, ale tolik troufalosti v sobě nenajdu, je tam spousta těch co si asi odpuštění nezaslouží. Stejně jako si žádná Dívka nezaslouží tohle. Nikdy nemohu cítit, co teď prožíváte. Prosím, držte se. Spolu zvládnou dva lidé všechno.
|
|
| Datum: 26.březen 2003 20:03:55 |
| Předmět: Pláč |
| Začal jsem číst - teprv - co se tu děje?????!!!! Proč tolik bolestí a nářků - co je s optimistkou Vis? Kam se poděla?? A co je s Naxem? Nic nevim. jsem teprve u 2. příspěvku! Ale moc to bolí. Dnes už jsem měla dost pláče - proč ještě tu?? Prosím! Že to není nic zlého?? Možná se dočtu pak... |
|
|