| Od: Courtney |
| Datum: 26.březen 2003 18:32:26 |
| Předmět: Visnery a Ilu |
az po delssi dobe sem pochopila o cem se tu mluvi,mozna se ve mne neco branilo abych to pochopila.Nemam co rict. Jenom cejtim hroznou litost a zaroven i vztek.A chce se mi brecet.Jaka bezmoc.Zvlastni je ze se mi o tom neska zdalo... To se nemelo stat a zrovna ne vam.Asi nemuzu presne vedet co se ve vas ted deje,ale dokazu si to predstavit a je mi z toho zoufale.Jenom chci rict ze sem s vama obema a ze na vas myslim.Je mi to lito |
|
| Od: Delphy |
| Datum: 26.březen 2003 14:41:14 |
| Předmět: Visnery |
Nechtěla jsem po Tobě, aby ses mi omlouvala za svůj styl psaní, ani za nic jiného. Napsala jsem, že mě to jen překvapilo. Hledáš v mých příspěvcích, co v nich není. Nenapadám Tě, ani nic podobného. A to, že se mi zdáš v pohodě, zdáš, je to můj názor a nehodlám se s ním skrývat, ani před Tebou, ani před jinými. Nesnažím se odhadovat, co můžeš cítit Ty, ani jsem se nesnažila, napsala jsem jen, co jsem cítila já. Lituji toho, co se Ti stalo, a proto jen doufám, že jsi natolik uvědomělá, že jsi o tom řekla na policii, aby sis nemusela vyčítat, kdyby se o to samé pokusil ten člověk na další dívce/ženě/dítěti a nedej Bože, dopadlo to hůř. Nesoudím, Visnery..., přečti si můj příspěvek ještě jednou, ale bez předsudků, prosím; a pak klidně znovu a znovu, dokud nepochopíš, že Tě nijak nenapadám.. |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 26.březen 2003 14:39:50 |
| Předmět: To: Všem |
Omlouvám se, ale jedu za svou Snoubenkou... ...kdo zná situaci, ví proč tam jedu. Tak mi držte palce. A díky za slova, která jste mi napsali (přeci jen od ní to neuslyším :(( )... |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 26.březen 2003 14:27:09 |
| Předmět: Delphy |
Prekvapeni? Mas na nej pravo...Promin, ze jsem nedokazala psat, tak jak si mozna predstavujes a myslis...Co si prozivam si povetsinou drzim v sobe...a i kdyz ho zde mohu resit na 100 prispevku, konecne rozhodnuti vzdy zustava na mne...Nezadala jsem o pomoc, chtela jsem to jen rici, protoze kdyz jsem to chtela rici tem konkretnim osobam, tak jsem nemohla...nebyli tu, ne jejich vinou, ale ani ne tou moji... Nikoho z nas se to tady netyka a proto nechci, abych byla stredem deni... A nesnaz se odhadovat co citim a co ne e...To vim jen ja...A uz vubec ne, rikat ze jsem v pohode...Neslysela jsi me a uz vubec nevidela...Pokud si myslis, ze jsem v pohode...prosim, neberu ti iluze, o smutek a litost se nikoho neprosim...ale hlavne se neprosim o nejake souzeni...Na to nikdo nema pravo... Jak jsem rvala, kricela, plakala a kopala vi jen ON...a to o dost hodin pozdeji, nez se to stalo...Jak jsem byla vysilena a chtela na vecnost spat... Nenavist necitim...Neni cil, a nezavrhuji vsechny, kvuli jednomu...Budu ji citit, az hoi potkam a poznam...Ted muzu jen citit diskriminaci, vzteh, zlost, BEZNADEJ a bolest....
|
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 26.březen 2003 11:22:06 |
| Předmět: stavkuju... |
| sem zavrena na koleji, stale v pyzamu, listuju netem, piju caj, cpu se paralenem a stavkuju na cely svet... nechci myslet, nechci tvorit, nechci nic... |
|
| Od: Delphy |
| Datum: 26.březen 2003 10:55:46 |
| Předmět: Pro Visnery |
Jsem překvapená z toho, jak rychle dokážeš být v pohodě; jsem překvapená tím, že nemusíš nenávidět, ale snažíš se to vidět optimisticky, i když šlo již o druhý pokus. Ale nejvíc mě překvapil ten styl psaní jakým jsi dokázala sepsat tak hrůzný zážitek a to zřejmě jen chvíli poté, co se udál, protože ještě v 18:46 jsi byla tady na NDSce a ve 20:18 jsi už odeslala svůj zážitek. Máš můj obdiv, vím, že já jsem se tehdy na dlouhou dobu sesypala a chtěla jsem jen plakat, křičet, zvracet, ublížit zpátky. Nebyla jsem ani s to dát dohromady kloudnou větu a když ano, bylo to jen opovržení a nenávist, většinou jsem jen mlčela a přemýšlela "co by kdyby".. Možná ovšem, kdybych vedle sebe měla partnera jako Ty, dostala bych se z toho také tak rychle, i když...spíše pochybuji.. |
|
| Datum: 26.březen 2003 10:28:35 |
| Předmět: pro Vis |
pokouset se byt optimistkou je dobra cesta...urcite lepsi nez nenavist.... a co ja vim,tak stara temata NDSky byla starost o druhe, bolest, hledani cest...:))) |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 26.březen 2003 10:26:28 |
| Předmět: Dekuji... |
Kdyz se pokusim byt optimistkou, tak jen dodam, ze se jim to nepodarilo uz podruhe... tak snad uz nikdy...
Vsem vam diky...Presli, Lu, Sasanko... ale uz se zase vrate ke starym tematum NDSky...:)
Pekny den.... |
|
| Datum: 26.březen 2003 8:49:12 |
| Předmět: pro Vis |
| vcera sem reagovala prilis rychle a plytce, nedovedla cist mezi radky... ted uz vim,ze neni slov, ze i cas casto nezmuze nic...nevim,co rict, ale vim, ze s klukem jako Ilu najdete spolecne cestu ven a podari se vam nenosit dnesni noc sebou...DRZ SE! |
|
| Datum: 26.březen 2003 8:41:28 |
| Předmět: pro Ilu |
| Urcite by zaslouzil pres drzku, urcite az tak, az by sipal strachy a bolesti na zemi... a chapu,ze bys to rad udelal a chapu tvuj pocit nespravedlnosti a chut pozvracet se z tohohle sveta, ale nech pusobit cas a rozum... jeden hajzl, i kdyz sebevetsi... neni obrazem tohoto sveta...ted tu musis bejt hlavne pro Vis, ji venovat sebe a svou energii a ne ji plytvat marnymi vystrelky nenavisti... |
|
|