Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1571 až 1580 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Přeslička
Datum: 10.březen 2003 15:32:22
Předmět: pro Jarina
dik... s tim stinem je to zajimava teorie... ad basnicky... kdyztak zkus totem.cz... sekci Vas prostor...

Od: jarin
Datum: 10.březen 2003 14:25:29
Předmět: Přesličce
...a něco pro Přesličku. Myslím, že píšeš hezký (pravdivý) básně. Nemáš jich náhodou víc? Jak tak brouzdám po síti, nacházím dost zvláštních projektů, povídek, básní a tak. Napadlo mě, že z toho udělám nějakou sbírku nebo tak něco.

Od: jarin
Datum: 10.březen 2003 14:01:52
Předmět: Pro všechny
Ahoj vy všichni, kdož smutni a utrápení jste. Ať už jakoukoliv příčinou. Každého prý pronásleduje jeho vlastní stín - osobnost mající přesně opačné vlastnoti než jeho vlastní já. Ale nemůže ho dostihnout, protože v okamžiku, kdy se změní vlastní osobnost člověka, změní se i jeho stín. Existence osobnosti je podmíněná existencí jejího opaku. A když se takový stín dostane do blízkosti člověka a chce ho dostihnout, tak to většinou není moc hezký pocit. Trochu to připomíná schizofrenii (i když já nejsem moc dobrý schizofrenik). Ale je pravda, že všechny spasí asi jenom láska. Ale jen ve své určité podobě, takže nejspíš zůstanu nespasen. Škoda. No, tohle mě jen tak napadlo, když jsem četl něco z těchto stránek. Přeju heski den všem.

Datum: 10.březen 2003 12:42:22
Předmět: pro Sidonii
trosku to chapu a to mam stesti... protoze ten,co neni muj, je ferovej, rovnej chlap... stastne zadanej... musim to prijmout a tak se proste bavime, usmivame, sme pratele a ja se obcas ztriskam, prezeru ci jako dneska zapomenu doma klice od koleje, sesit a naky ucebnice...

Datum: 10.březen 2003 10:18:51
Předmět: pro Sidonii
Vsichni se te ptaji, proc ho milujes... ale na to prece neexistuje odpoved, kdyz se clovek opravdu zamiluje, tak to neni kvuli modrejm ocim, citlivosti, smyslu pro humor... ne miluje toho cloveka, i kdyz je to ten nejvetsi hajzl... a tomu jedinemu rikam nestastna laska, stat se zavislym na nekom, kdo si to vubec nezaslouzi a jen ublizuje... ne kdyz si pubertacky uvzdychane kresli srdicka do sesitu a premysli, proc se ten pepik z paty lavice na ne ani nepodiva... nemuzes ten cit smazat, kdyz si budes vypisovat vsechny jeho negativa...musis to zkusit prijmout jako fakt,zit s tim nechtenym citem a pritom venovat energii jinym smerem a ono to casem vyprcha, odezni... drzim palce a vim, ze to zvladnes...

Od: Visnery
Datum: 9.březen 2003 22:01:08
Předmět: Errika

Tak proc to delas, kdyz toho potom sama litujes a nechces? Nemuzeme ti pomoci, musis ty sama...a to ty evidentne neches...
Jakoby jsi mela malo problemu...
mej se...paaa

Od: Visnery
Datum: 9.březen 2003 22:00:53
Předmět: Naco_Nick
Ahojky,

slovy ti asi ted nikdo neni schopen pomoci, protoze ani nikdo z nas presne netusi, co se zrovna kolem tebe deje...Ale ber to jako zivot, ja vim, zni to hrozne skepcticky, ale...I za tech 18 let se da v zivote stihnout mnoho veci...Nejhorsi ted asi je pochopit, proc se to stahlo tak nahle a nedalo to o sobe ani znat..
Rikas, ze "ji" uz nepomuzes, ale ano...Tim, ze ji nechas odejit, takhle by si to urcite prala...kdysi jsem slysela, ze ty jez od nas odchazeji - nejvice boli, to ze je oplakavame a tim je nenechame z tohoto sveta odejit..
Zkus byt s ni, aspon v myslenkach, v tech dobrych...Tim ji udrzis pri zivote, v tvem srdci a hlave...
Mej se krasne a preji poradny ranec sily!paa

Od: Preslicka
Datum: 9.březen 2003 21:24:51
Předmět: pro Erriku
holka proc? Proc se chces mstit sobe? Proc si myslis ze ses hnusna? Co hledas? Co potrebujes? Co chces?... nemusis odpovidat me, zkus to sama sobe...

Od: Preslicka
Datum: 9.březen 2003 21:22:35
Předmět: to Korin
ahoj, nevim estli vis, ale Errice je 14... brzo na chlast i na travu... ja asi nesdilim tvuj nazor na travu, ale respektuju,ze at si dospelej clovek dela,co chce... ale u Erriky to proste vidim jinak...

Od: Foggy
Datum: 9.březen 2003 20:32:33
Předmět: Sakriš
se mi zase povedlo špatně ukončit tučnící znaménko. Omluvte prosím zhoršenou kvalitu obrazu :o) - Tučně má být pouze ta adreska. Ilu, jde to opravit? Díkys.
Pokud ne, tak se nedá nic dělat a všickni máte halt smůlu no.
Tak pa
Foggy (teď už snad vážně :o)

Příspěvky 1571 až 1580 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší