Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1581 až 1590 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Korin
Datum: 9.březen 2003 20:27:13
Předmět: Errika
Proč ?
protože jsi zneužila nelegální psychotropní látky, zakázané v naší zemi?
Látky mnohem méně škodlivější (jak fyzicky tak společensky) než alkohol.
Za to bych se asi nestyděl...

Od: Foggy
Datum: 9.březen 2003 20:25:31
Předmět: A ještě
jedna stránečka. Mnoho zajímavých "přírodních" receptů na léčbu ducha i fyzického těla. Prostě stránečka s alternativní medicínkou. www.alter-med.cz
Papa a krasne sníky!!!
Foggy
PS: Vítám zde všechny nové lidičky;
Solitérku - budu reagovat později na tvou 'dávnou' odpověď pro mě;
Ahojky Nicky a Človíčku (člověče, sem tě tu dlouho neviděla - taky žiješ! :o));
Přeslíku, taky odpovím později :o))

Od: Errika
Datum: 9.březen 2003 20:20:32
Předmět: všem
Nevím proč ale mám prostě strašně dobrej pocit když udělám něco špatnýho a hnusnýho. Jakobych se pomstila sama sobě.Třeba dnes jsme hulili trávu... Jsem prostě hnusná

Od: Foggy
Datum: 9.březen 2003 20:14:45
Předmět: Čus
lidičkové - jen na skok - sem objevila další stránečku podobnou této. Nechci jí dělat reklamu ani ji vyzdvihovat(eště sem jí pořádně neskoukla). Jen informace o dalším podbném projektíku a "náš konkurent" (smím-li to tak napsat).
Pa Foggy
Jo, ta stránka je www.help24.cz!

Od: Courtney
Datum: 9.březen 2003 17:24:03
Předmět: ilu
a jak?

Od: Naco_Nick
Datum: 9.březen 2003 14:57:27
Předmět: ...18 let na zivot...
Mela par tydnu do maturity, starala se o organizaci jejich maturitniho plesu... Ples se uskutecnil a ona tam byla se svym otcem, ktery tam delal fotografie a cely prubeh plesu natacel na video... Po skonceni plesu, nebo mozna den pote vecer, presne nevim, se se svym otcem divala na zaznam plesu na videu a pak odesla do sveho pokoje... O hodinu na to ji nalezli v posteli bez zivota... Bylo ji osmnact roku... Vsechen ten natlak z organizace plesu, z blizici se maturity a mozna jeste mnoha dalsich, mne neznamych okolnosti asi jeji srdce nevydrzelo... Byla to otazka nekolika malo minut...
Ze tohle tady pisu, mne mozna pomuze, ji uz bohuzel ne :o(((

Od: ILUNaxiel
Datum: 9.březen 2003 11:15:41
Předmět: Debata o upaleni
Ja bych zdejsi debatu o upaleni Zdenka Adamce pomalu, ale jiste uzavrel. Rozdelili jsme se na dva tabory. Tabory, ktere se ani tak nelisi nazorove, jako spise perspektivou pohledu na tento cin. Cast z nas se diva z pohledu rodicu, pribuznych, pratel tohoto cloveka a kolemjdoucich, dalsi cast pak posuzuje jeho cin rekneme z pohledu, zda a jaky bude mit dopad na spolecnost (plus tato cast konstatuje a kritizuje jevy a negativni znaky teto spolecnosti a upaleni bere jako zpusob, kterym je mozne spolecnost nejak probudit).
Myslim, ze v probehle diskuzi si kazdy ucastnik i ctenar najde to sve a to by melo byt jejim smyslem. Ponechejme stranou debaty o tom, zda je zpusob, ktery zvolili at uz Palach, Zajic nebo Adamec efektivni a zda je spravny - tady se nazorove nemuzeme nikdy sejit a pouze bychom se tu utloukali argumenty.
I z vasich slov uvedenych nize je jiste, ze se stavem spolecnosti a tim, jak funguje, jak je netecna k nekterym faktum a jevum, je nas nespokojeno vice. Neni se cemu divit - osobne se domnivam, ze kazdy citlivy a/nebo premyslivy clovek se tu nemuze citit dobre, kdyz vidi tu spoustu negativnivh veci kolem sebe - at uz se jedna o mezilidske vztahy, celosvetove problemy, chudobu, citovou prazdnotu, hromadu pretvarky a netecnost.... Mnoha z nas se tyto a dalsi faktory negativne dotykaji, mnoho z nas nejakym zpusobem zasahuji. A je jen a jen na kazdickem z nas, zda s tim ci onim jevem neco udelame. V tomto bych se pridal k Delphy a jejimu citatu, ktery si dovolim mirne parafrazovat a totiz ze kazdy z nas by mel zacit sam u sebe. A to nejen slovy, o kterych je Diskuze, ale i ciny ve svem zivote a ve svem okoli. Chceme-li lepsi svet, tak ho budujme! A je jedno, zda duvodem, proc o nej zacneme usilovat bude vlastni nespokojenost, nebo cin Zdenka Adamce.
Proto navrhuji vsem, co se do debaty zapojili nebo se ji jinak zucastnili, abychom misto dohadu popremysleli nad tim, co a kde muzeme udelat pro lepsi svet, lepsi spolecnost atd.. Vsechny lidi na svete stejne nezmenime (ani kdybychom se upalili vsici soucasne), ale muzeme pozitivne ovlivnit sve okoli lidi, se kterymi se setkavame, sve deti, partnery/ky a udelat lepsi svet jim a zpetne i sobe.... A kdyz se treba jen cast lidicek, kterym my udelame lepsi svet, zachova podobne, treba se to za par stoleti rozsiri dal (=efekt laviny :) ). Jen recma to nedokazeme... ...snazme se to dokazat ciny.
Timto bych debatu o upaleni Zdenka Adamce povazoval za uzavrenou. Myslim, ze co melo byt receno jiz receno bylo a zaznely nazory jak z jedne ci druhe strany.
Preji vsem co mozna nejkrasnejsi den!

Od: pulp fiction
Datum: 9.březen 2003 1:37:49
Předmět: ha! mejl se nezobrazuje
pripadne reakce mig22@centrum.cz

Od: pulp fiction
Datum: 9.březen 2003 1:35:56
Předmět: akce pochoden 2003 ...
pro Delphy: naprosty souhlas se vsim, mluvis mi z duse!

+ muj nazor:
Neprislusi nam abychom Zdenka Adamce hodnotili snad aspon prozatim.
Jeho nasilna smrt smysl urcite mela! ( ikdyz nedokazu rict presne jaky) Nebyla zbytecna!!! Je ale otazkou kolik lidi si ho vsimlo a kolik jich probudi z jejich apatie! Kolik lidi se musi upalit aby si toho vubec nekdo vsimnul??? Mozna uz za tyden si na nej nikdo nevzpomene. Ma v dnesni dobe a spolecnosti lidsky zivot vubec nejakou hodnotu??? Ja osobne mu jdu zitra zapalit svicku pred Muzeum.

ad. skutecnost ze udelal webovy stranky darkerum (ale sam pravdepodobne darkerem nebyl) mu vynesla hrozbu az 2leteho vezeni. ale co se tady delo 40let a nikdo nebude potrestanej (lide z stb mucili velice drsnym zpusobem desitky naprosto nevinnych lidi + dalsi spousta svinstva v tyhle zemi) mi fascinuje!

Proc ty nevinny konci jako lidsky pochodne a stejne je to vsem jedno?

Od: Preslicka
Datum: 8.březen 2003 18:55:10
Předmět: blbej napad...
tak sem vcera asi po treti v zivote zkusila vsechno zapit, trosku sem prehnala tempo, pridala pak cokobonbonu a pak uz mi jen bylo blbe... este ze byl po ruce chapajici tatka,co mi poradil,co a jak... teda ne ze bych uz predtim nevedela, ze to proste nepomaha a rano bude vsecko zas stejny, ale uz taky vim, jak moc muze bejt cloveku blbe... no kazda zkusenost neco stoji...

Příspěvky 1581 až 1590 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší