Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 941 až 950 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Foggy
Datum: 28.květen 2003 19:55:21
Předmět: Souhlas s Matesem
Ma pravdu, ze vsichni kdo trpej depresema to nemaj v hlave v poradku - a proto jsem srasne rada ze jsem nenormalni a mozna cvok - je to prece krasa ne?? Lidi, kdoz jsou stejneho razeni - drzme pri sobe a zadnej Mates nam neublizi, i kdyz to ma v umyslu. Je preci krasny bejt prastenej ne? :o))

Od: Foggy
Datum: 28.květen 2003 19:43:45
Předmět: Naxi
Díky za tvou odpoved na muj prispevek. Nebyla jsem v pohode. To je fakt. To vis, trochu beznadeje a depka je na spadnuti. Neni to ruzove, ale sand to neni zas az tak cerne - vsechno.
Kecas - matura neni jednoducha! ne nechci tim utocit - ja jen pro ostatni, aby si nemysleli, ze je to brnkacka. Kazdej, kdo vam tohle rekne je ulhanej a neverte mu. Je na to takovy rceni: "Po bitve je kazdej general". Rekla bych ze to sedi.

Od: Sklerotikkk
Datum: 28.květen 2003 17:38:16
Předmět: škoda
Ale na druhou stranu Tě Ilu musím pochválit, že tak bedlivě zálohuješ a že tudíž zmizely jen nějaké tři hodinky! Dobrá práce!

Já v tom měl jediný příspěvek - omlouval jsem se Foggy za její zkomolenou přezdívku v příspěvku ode mne.

Od: ILUNaxiel
Datum: 28.květen 2003 17:05:06
Předmět: Výpadek databáze
Vážení a milí,

po dlouhé době nás potkala nepříjemnost. Po čtvrté hodině odpolední došlo k výpadku databáze, do níž se ukládají příspěvky z Diskuze a některé další údaje.
Naštěstí jsem měl k dispozici zálohu z jedné hodiny odpoledne, ze které jsem databázi obnovil. Nicméně i přesto došlo ke ztrátě několika posledních příspěvků.
Všem uživatelům a návštěvníkům se touto cestou velice omlouvám za případné potíže, které výpadek způsobil.

Od: Sklerotikkk
Datum: 28.květen 2003 13:02:01
Předmět: maturita - Figgy, nicky, Mates, Dominika
Ahoj, všechny zdravím po delší odmlce.
Tak mám za sebou svaťák a taky maturitu, vziká mi proto časová mezírka se tu zase zastavit (než se začnu zas učit na přijímačky:(

Foggy:
Ale jelikož to mám teď čerstvě za sebou, musím Ti Foggy říct, že se toho opravdu není třeba bát. Už to tam myslím dřív psal Ilu a měl pravdu. Je to, jak bylo zmiňováno, taky trochu o štěstí. Ale jestli sis to alespoň jednou přečetla, ať si vytáhneš cokoliv, ke všem otázkám něco stvoříš, neboj....

všem o nickách: Je pravda, že nicky někdy o člověku prozrazují poměrně dost. Znám spoustu lidí, jejichž nicky na ně opravdu sednou, někdy i po "zvukové stránce" (tak mi to alespoň přijde, že jejich jméno zní přesně jako jejich nitro - ale těch není moc..) Já o tom svém nemám bohužel moc co říct - vznikl v raných dobách počátků mého internetování, když jsem ještě moc rozumu nepobral a byla to prostě přezdívka kterou jsem tehdy dostal na základce... A když už jsem to jednou začal být já, nechtělo se mi mé "internetové já" měnit. Ale nejednou jsem o tom uvažoval...

co se týče Matese:
Je mi ho líto. Myslet si že "všichni" (mě se ta generalizace taky nelíbí) co se někdy necítí nejlíp (připadně si na to nechtějí hrát, případně nechtějí životem jen bezmyšlenkovitě "propadat") to nemají v hlavě v pořádku může být dost kontraproduktivní. Jestli si totiž na tuhle hlášku někdy vzpomene až mu bude OPRAVDU špatně (a ta chvíle přijde u každého... (u části populace až ve formě deprese)), vůbec mu to nepřidá, protože pak bude jen jedním "z těch bláznů kterými pohrdá". Je mi líto, že nevidí dál než za špičku nosu. Je mi líto, že si tohle asi myslí víc lidí a zároveň by mě docela zajímal jeho věk...

pro Dominiku:
Víš, já nejsem nijak kvalifikovaný povídat o tomhle problému, ale stejně bych se rád vyjádřil. Měl jsem jednu kamarádku, která byla v podobné situaci. Vždycky se jí omluvil, vždycky pak byl chvíli klid, ale vždycky to pak nastalo znova. Ty intervaly klidu se pořád zkracovaly a jí to pořád víc ubližovalo. Její láska postupně otupovala, měnila se v bolest a smutek. Trvalo dost dlouho, než se s ním rozešla a asi jí to ublížilo mnohem víc, než jen fyzicky.
Vím, že to určitě nebude lehké, ale PROSÍM, zkonči to, nebo o tom alespoň uvažuj, protože to může být prvním krokem. Když bychom milovali někoho kdo nám ubližuje, může se nám lehce do hlaviček zapsat že už nikdy nemůžeme nikoho milovat a že nám bude už jen ubližováno.... A toho se pak zbavuje těžko. Alespoň tak to vidím já.
Vždycky když slyším něco takového, cítím směs bolesti a vzteku. Nechápu takové "muže". Už jsem tu dříve něco takového naznačiol Visnery. Vím že to bude malinká útěcha, ale nejsme takoví všichni...

Od: jarin
Datum: 28.květen 2003 11:09:08
Předmět: ...
věc Mates: ano, myslím, že Ilu má pravdu v tom, že mates je člověk, který se zde již nevrátí. Dokážu si jej celkem živě představit, ačkoliv to vůbec není důležité. Je tedy celkem zbytečné, považovat jeho příspěvek za něco závažného, nicméně vyvolal jakousi diskusi. Padl názor, že je to člověk, kterého zajišťují rodiče a nemusí se o nic starat...Já osobně do této kategorie taky spadám a nemůžu přijít na to, jestli mám bezstarostný život, nebo ne. Materiálně asi ano, ale je to všechno? Připomnělo mi to jednu báseň, myslím, že to vystihla moc dobře. Není moje, ale doufám, že se autorka nebude zlobit, když ji tady uveřejním:

Viděla jsem poutníky, kteří nemají kam jít
viděla jsem snílky, kteří nemají o čem snít
viděla jsem řečníky, kteří nemají co říct
viděla jsem hladové, kteří nemají co jíst
viděla jsem nemocné, kteří nemají šanci se uzdravit
viděla jsem ženy, které nemají koho pohladit
viděla jsem muže, kteří nemají důvod žít
viděla jsem děti, které nemají proč se narodit
viděla jsem lidi, kteří nemají vůbec nic......

a teď je mi trapně
TAK STRAŠNĚ TRAPNĚ
že mám úplně všechno...

Je to podle mě dost výstižné.
Jinak našel jsem to na www.nokturno.net, docela zajímavé stránky.

Další věc byla normalita a neschopnost ji měřit. Je možné, že exisují nějaké zákony, které nám umožní měřit normalitu v tom nejpůvodnějším a nejčistším vesmírném významu (a existuje vůbec normalita v této hladině významovosti)? Jestli ano, tak je (zatím) nikdo nezná, ale už to uvědomění si absence takového univerza v lidsky chápatelné rovině může znamenat jistý pokrok (vím, že něco nevím, ale ono to něco existuje). Lidský mozek není v současném stadiu vývoje schopen tenhle univerzální a jediný všetvořící zákon pochopit, ale měl by tolerovat jeho přítomnost. Tohle je můj názor a já vůbec nevím, jestli to není jen soubor nesmyslů, ale já to takhle nějak vidím...

Od: Magnificat
Datum: 28.květen 2003 10:40:20
Předmět: to ILUNaxiel
Máš pravdu...asi...Máš zkušenost s tím jaké je to být člověkem "jehož zajišťují rodiče, má všechno přinesené hezky až pod nos"? Protože jestli ne,máš asi tak stejné právo soudit "chytrého Matese" jako on Tebe...

Od: Delphy
Datum: 28.květen 2003 10:14:38
Předmět: Dominiko,
chápu, že je pro Tebe láska cit, který naplňuje Tvůj život, ale naplňuje Tvou lásku život? Nebudu Tě přesvědčovat, abys od něj odešla, protože je to určitě myšlenka, která napadla již mnohokrát Tebe samotnou. Jen Ti řeknu, abys tuhle myšlenku uposlechla. Vím, co je to život s hrubiánem a vím, že vše se stupňuje s časem a tím jak Ty ustupuješ a omlouváš.
Dominiko, neubližuj nikomu, tím míň sobě a už vůbec ne kvůli lásce. Láska povznáší a naplňuje štěstím, Tvá bolest ji naopak dává hořkou příchuť, která by se kdykoli mohla vrátit až budeš v budoucnu schopna dát svou lásku někomu, kdo si bude chránit, nikoli využívat.

Od: Blizi
Datum: 28.květen 2003 8:38:00
Předmět: Vis
Tusila jsem, ze vyznam Tveho nicku bude zajimavy, diky za objasneni :) Mas pravdu, ze nekteri lide si prilis prace nedaji a prezdivky, ktere jsi popsala me uz tak nejak odradi, s temito lidmi se bavit, ale presne, jak rikas, kazdemu, co mu patri:))))

Od: Blizi
Datum: 28.květen 2003 8:36:28
Předmět: to Dom
Dominiko, vim, ze pokud clovek nekoho miluje, casto si nedokaze predstavit zivot bez nej, ale na druhou stranu, kdyz nekdo ublizi, laska to neprekona... Pokud je pravda, co jsi tu napsala, na Tvem miste bych se prilis nerozhodovala, zda opustit ci nikoliv a udelala bych to ihned. Sebeublizovani je kapitola sama o sobe, myslim, ze bychom se ji mohli v budoucnu venovat:) Jinak vazne nevim, co poradit, mozna odbornou pomoc...

Příspěvky 941 až 950 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší