| Od: Blizi |
| Datum: 29.květen 2003 8:38:32 |
| Předmět: .. |
| Krasny prispevek.. |
|
| Od: Scorotron |
| Datum: 28.květen 2003 22:24:15 |
| Předmět: Obnovený příspěvek: |
Přispěl jsem do diskuze teprve po třetí a zrovna můj příspěvek, reagující na Sidoni zmizel s výpadkem. Protože ho mám NAHODOU zálohovaný, snad se na mě nebude nikdo zlobit, když ho tu zveřejním znovu..
Nedá mi to, promiň zlatíčko, ale musím. Chtěl bych tady všem, celému světu oznámit, že Sidonie je báječný člověk, dokáže se prát se životem za svoje štěstí a hlavně za její malinkou dcerku, aby měla hezké dětství. Dokáže bojovat a čelit všemu hnusu a nespravedlnosti, která ji provází na každém kroku a zvládá to s úžasem, s klidem sobě vlastním a nadhledem. Nevím, kdo z nás by zvládal tomu všemu čelit a ještě se při tom usmívat.. Držím palečky v tom nelehkém boji za to, čeho většina lidí má dostatek a ani si to neuvědomuje - za lásku a štěstí, v boji z normální život, kdy má člověk důvod vstávat s úsměvem. A je dobře, že věříš.. Už nejsi sama lásko.. Děkuji Ti, prostřednictvím těchto stránek, že jsi vrátila můj život do původních kolejí, že jsi mi vrátila víru v něco krásného a děkuji za všechno, co bylo, je a snad ještě bude.. 645858 83 |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 28.květen 2003 21:28:14 |
| Předmět: Dominiko... |
Zivot nestoji za to, aby se ti den co den ztracel pred ocima, s kazdou novou a novou ranou prichazi i kousek cerne tmy, ktere uz nikdy neprozari svetlo...Kazda nova rana ti bere jeho, ale hlavne se beres sama sobe... Nerikam jdi od nej, to se nam ostatnim snadno mluvi, ale premyslej nad tim, zdali chces, aby jednou, az se probudis, aby jsi nespatrila nic, jen prazdno a tmu... Neni to fer, at je vinik kdokoliv, vzdy dostanes uder ty... Cim drive se na cestu, ktere bude bez nej vydas, tim snaz a driv dokazes tenhle svet zase vnimat lidskyma ocima... Protoze zvire ke krasce nepatri...Ona je clovekem, ale on uz navzdy zustane zviretem...Zvire nema co u krasky delat...
|
|
| Od: Foggy |
| Datum: 28.květen 2003 20:44:09 |
| Předmět: Sklerotik a na závěr nebo na začátek?? |
Tak lidičky, udelala jsem si na vas v tom ucicim kolotoci casek a jsem rada ze jsem ho tu stravila aniz bych se ucila. Je to lepsi nez nejaky vzroecky a poucky :o). Muzete si me precist dole - nebo nemusite.
Zitra jedu na prijimacky do Olomouce - jestli nekdo znate skolu Caritas. Drzte mi pesti. Diky. Pak jen zvladnout tu maturu!
Na srazek se pokusim dostat, ale nevim jak to vsechno bude, protoze v tom tydnu maturuju a pak nasleduji prijimacky a podobny akce. takze zatim na 50%. Strasne bych vas chtela videt.
Sklerotikkk: Dik za omluvu, ale i ta zkomolenina je pekna - co muze udelat jedno pismenko! Srandovni!
K mature - ja to za sebou jeste nemam, ale zas si nemyslim, ze ke vsemu neco reknu - jasne ze se budu snazit neco vypotit, ale jaky bude vysledek uvidim.
Mej se moc pekne ty zapometlivy cernoknezniku!
Zdravim (můžu napsat??) vsechny (??) Pa Foggy |
|
| Datum: 28.květen 2003 20:35:57 |
| Předmět: Sidonie |
| Tvůj prispevek je krasny. I kdyz je v nem smutek - je v nem plno nadeje, za kterou ti dekuji. A dekuji tve dcerce - za sebe i za tebe. To vsechno je dulezite! |
|
| Datum: 28.květen 2003 20:32:37 |
| Předmět: Jarin 2 |
| Je to dobrá otázka - vím, že to nevím, ale ono to existuje - driv jsem se tim take casto zabyvala. A prave je tu ten problem s tou moznosti pochopeni - nas mozek neni na takove urovni. Ja se zabyvala prikladne o nekonecno. Je to z lidskeho hlediska strasne nepochpitelna vec. Skoro silena. A pak take teorie Velkeho tresku - vazne - jak muze z NICEHO vzniknout NECO?? |
|
| Datum: 28.květen 2003 20:27:47 |
| Předmět: Magnificat |
| Nový směr "utoku" - ty clovece vis ze mas pravdu? Jak muze soudit Mates, ale jak Ilu (aniz bych se te Ilu chtela nejak dotknout)? Ale nikdo preci nevi vsechno. A myslite si vy dva, ze "clovek, ktermu vsechno prinesou pod nos" je normalni, nema deprese a jink nestrada?? Co kdyz to tak neni? co kdyz ano? Na to se odpovedet neda a nikdo nema pravo aby nas soudil, ne?? |
|
| Datum: 28.květen 2003 20:24:10 |
| Předmět: Domi |
pri tom co jsem cetla mi behla mraz po zadech. Jak s tim prestat vis 100% nejlepe sama. Pokud s tim neprestanes ty, skonci to za tebe on - ale treba uplne jinym zpusobem. mozna to udelas v navalu vzteku a beznadeje sama - kvuli nemu. Uz mas za sebou stejne zkusenosti - a co kdyby se ti to jednou povedlo dotahnout do konce?? Pak uz nejde dat Back a vratit se sem a k tem kteri te maji oravdu radi. Copak nasili je vic nez laska? Ja bych rekla ze to neni kompenzacne stejne kriterium, ktere bys mohla zamenovat. Dlouho bude bolet odlouceni, ale jeste dele sramy na dusi a na tele. Drzim moc palecky at vse dopadne lepe! Pa |
|
| Datum: 28.květen 2003 20:16:03 |
| Předmět: Nax 2 |
| koukam ze se te prispevek od Matese dost dotkl. Ale jak sam skoro pises, je to clovek, ktety nestoji za to, protoze se sem nevrati. Nenech se jim vyvest z rovnovahy. Kazdy to pochopil po svem. Pokud mohu rict - me pobavil a jsem rada ze patrim do sorty lidi, ktere on povazuje za "nenormalni", protoze byt "jiny" se mi libi a byt prastena je jeste lepsi! takze (s)lovu zdar! :o)) |
|
| Datum: 28.květen 2003 20:04:09 |
| Předmět: Jarin |
Tva myslenka o drakovi - vlastne tvuj svet je moc zajimavej. Myslim, ze tohle jen tak nekdo nedokaze. Zhmotnovat sve vize a predstavy az do absolutni podoby - se vsim, co s tim souvisi - strach, stesti, plac i deprese. Nemusis se s tim nikde chlubit, ale zase bych to tolik nezatracovala. Tve "vysvetleni" pro tenhle svet je vazne dobrej. takhle jsem nikdy nad nicim nepremyslela....
|
|
|