Od: Naco_Nick |
Datum: 15.únor 2006 14:48:54 |
Předmět: Re: Pavla |
Ahoj! Vis, zivot neni pericko (otrepana to fraze:o/), ale kdyz se porozhlednes okolo sebe, jak mraz kresli po oknech vesele obrazky, ktere mu potom jarni slunicko, jakoby ze zlomyslnosti, rozpousti v cistou vodu, aby se znovu a znovu kazde rano mohlo divat na jeho umelecke nadani, na jeho krehke, ledove vytvory... Vidis, i v tomhle smutnem, neprijemnem case, nez se priroda pomalu zacne probouzet, se da najit neco hezkeho, co dokaze povznest. Kazdy si vsak musi najit to svoje, to co je jeho dusi nejblize. Bohuzel ti tezko mohu jinak pomoci, nemohu napsat ani svuj nazor, kdyz jsi nenapsala duvod tvych problemu. A mozna jsi sem ten prispevek napsala jen jako vykrik do tmy... Kdo vi... Kazdopadne preji mnoho stesti, jen ho uchopit. A divej se kolem sebe... |
|
Od: Naco_Nick |
Datum: 15.únor 2006 14:38:56 |
Předmět: Re: ahoj po dlouhe dobe |
Ahoj Pavle, nemysli si, ze by se na tebe dalo zapomenout, ja si na tebe vzpomenu pokazde, kdyz vidim autobus s cedulkou Sidliste Repy :o) Ano, casy nejvetsi slavy odeznely, velka to skoda, skoda i toho jadra, ktere se schazelo. Zel, nebylo by asi jednoduche dat tu partu celou dohromady a celou ji sezvat, treba zase do Podoli, pod kastany :o) Take mohu jen litovat, ze jsem sva studia ukoncil, byt uspesne, nicmene mozna brzy a tedy ted nedostatek vzdelani nahrazuji praci, ale rozhodne ne spatnou :o)) Abych se priznal, kdyz se divam tady na to cerne prostredi, na ty duverne zname napisy, jima me takovy pocit, ze uz se to asi nevrati a ani nebude nikdy opakovat... |
|
Od: Pavel |
Datum: 13.únor 2006 21:45:29 |
Předmět: ahoj po dlouhe dobe |
Ahoj, tak jsem si jednou vzpomnel na neoficialni depresivni stranky ale vzhledem k tomu ze poslednich 10 prispevku zahrnuje obdobi od zari 2005 az do ted, vidim ze uz to tady moc nezije.
PAmatuju na casy nejvetsi slavy, uz je to par let, kdy jsme se schazeli snad kazde 2 mesice a bylo tvrde jadro asi 10 lidi... mozna si me par lidi pamatuje. a ted koukam kde nic tu nic, asi se nase cesty rozesly. skoda. copak asi dela Ilu? a Bluinka? a takova ta drsna holka na motorce uz nevim jeji nick. a Naco_Nick s tou svoji pritulkyni Courtney s kterou mam pocit se poznal prave tady? jste jeste spolu? co delate lidi? studujete? pracujete?
ILU NAxiel "že se aktuálně věnuji jiným projektům " a cemu se venujes? mohu li se zeptat. |
|
Od: PAVLA |
Datum: 13.únor 2006 17:43:32 |
Předmět: DEPRESE |
JE MI 38 LET MAM 2 DETI A MANZELA ZILA JSEM JEN PRO NE A TED MAM V SOBE PRAZDNO ZADNY SMYSL ZIVOTA ZUSTALY ME DEPRESE NA KTERE BERU PRASKY A NEVIM JAK STOHO VEN NECHCI STRATIT RODINU |
|
Od: Daniella |
Datum: 11.únor 2006 12:23:24 |
Předmět: male vitazstvo |
Som strasne pesimisticky clovek a vzdy som mala pocit,ze ma nikto nedokaze spravne pochopit......to sa vsak uz zmenilo.....=) |
|
Od: Datynka |
Datum: 18.prosinec 2005 19:50:47 |
Předmět: pro Karel K./ILUNaxiel |
Kajo, tyto stranky meli obrovsky smysl, znas me, vis jaka jsem, chodila jsem a cetla a pomohly mi. Dekuji tobe a taky vsem co tady kdy psali:-) |
|
Od: bluie |
Datum: 14.prosinec 2005 9:27:43 |
Předmět: to: Jana |
Nikdy není pozdě. Jó, asi je to fráze, ale dokud žiješ, tak prostě pozdě není. Napsalas krásnou metaforu, ale nedá se z ní vyčíst nic moc konkrétního. Snad jen to, že Tě zradili (i) ti, od kterých jsi to nečekala. Že ve chvíli, kdy jsi je potřebovala, nebyli tam, kde být měli. Ale ono je to těžké, lidé jsou takoví, že jsou občas moc zahledění do svých problémů, než aby se stihli dívat, jak jsou na tom jejich bližní. Možná Ty máš pocit, že Tě viděli, že přece museli slyšet Tvůj křik, ale možná ho prostě neslyšeli v okolním ruchu jejich vlastního života. Pouvažuj o tom. Měj se hezky a jestli chceš, ještě napiš. Zkusím teď tyhle stránky víc sledovat... Tak zatím pa a nepropadej beznaději.... vždy se to střídá...světlo, tma....světlo, tma.... |
|
Od: Jana Citronka |
Datum: 8.prosinec 2005 15:58:03 |
Předmět: Jednou a navždy |
Díra. Je černá a hluboká. Nechci dolů, nechci, chci zůstat stát! Chci zůstat na zemi, kde slyším smích a kde vidím slunce, které svítí a polévá krajinu svít zlatým, jasný světlem. Tady chci být! Ne, už padám! Už se držím rukama okraje této černé a hluboké díry. Ale držím se, stále se držím! Už by stačila jen maličkost, aby někdo přišel a za ty ruce mně chytl. Díky jeho pomoci bych se za pár vteřin dostala nahoru, na zem, kde je tak krásně. To nebude problém, říkám si, vždyť kolem chodí spousta lidí! Chodí, ale nezastavují. Copak mně nikdo nevidí? Copak nevidí, že mi pomalu docházejí síly? Ne, nevidí, nebo vidět nechtějí. A tak se pouštím. Pádám. Padám. Padám. A pak dopadnu. Dopadnu na zem. A jsem v té černé a hluboké díře. Nad sebou slyším smích a vidím krajinu zalitou zlatým světlem slunce. A tak to nevzdávám. Snažím se dostat nahoru. Snažím se dostat zpátky. Nejde to. A po několikátém pokusu končím. Prostě to vzdávám. A tím končí můj život. Začíná přežívání. Začíná čekání na smrt. Na vyvobození. A to všechno jenom proto, že jedno jedinkrát se na mně všichni vykašlali. Jednou. I když potom měli snahu mi pomoct, bylo pozdě. Už byl konec. |
|
Od: Karel K./ILUNaxiel |
Datum: 5.prosinec 2005 8:47:59 |
Předmět: Novinka |
Když jsem zakládal tyto stránky, byly pro mne prioritou. Jejich počátky byly poměrně dost plné emocí, které souvisely s odchodem několika lidí z jiného projektu. Právě na těchto lidech web Depka.tk stál. Naše cesty se ale ubíraly různými směry a tak jsme se, včetně mne, postupně vzdalovali - a to i směrem "od tohoto webu." Chvilku fungovalo "samočinné obměňování" zdejší komunity, ale jak můžete vidět v diskuzi, poslední měsíce to již víceméně nefungovalo tak, jak by mělo. Vzhledem k tomu, že se aktuálně věnuji jiným projektům a Depka.tk prakticky stagnuje, budu v horizontu tří měsíců řešit otázku, zda tento web zrušit, nebo zatím jen přesunout a nechat dožít na jiné doméně. Jak se nakonec rozhodnu, to dám vědět na tomto místě. Přeji všem pohodové Vánoce! |
|
Od: Foggy |
Datum: 29.říjen 2005 0:14:37 |
Předmět: koukám... |
...nevylouplo. A taky na tu spoustu chyb v předchozí zprávičce ode mě. No nic, je pozdě a já musim ještě pracovat, tak se mějte líp :o)) Páček |
|
|