Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 111 až 120 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Foggy
Datum: 29.říjen 2005 0:13:25
Předmět: Ahoj
Tak jsemse zase přišla mrknout. To se nezobrazujou nový zprávy jen mě, nebo sem už nikdo nechodí? Je mi to nějaké divné.
Tohle zkouším odeslat, jestli se mi třeba něco někde nevyloupne.
pápá Foggy

Od: Sklerotikkk
Datum: 26.září 2005 11:54:30
Předmět: pro Sunny
Ahojenky, ani nevíš, jak jsi mě potěšila, když jsem zase dorazil a vidím, že i Ty držíš jedním očkem stráž nad těmito stránkami. No a ještě větší radost mi udělala Tvá nová optimistická přezdívka. Je to nádhera, jak sluníčko dovede rozehnat každou mlhu, nemusí to být hned, ale když člověk vytrvá v boji, nakonec vyhraje. Děkuji, že i tys vyhrála, alespoň třeba tuhle bitvu.
Skelrotikkk

Od: Nová Foggy (teď spíš Sunny , ale co kdyby...)
Datum: 17.září 2005 23:17:41
Předmět: ještě něco
koukam, ze jsem se tu zjevila v nějaky pravy cas! Asi osud! Sklerotikkk to zase vystihl. Věta ze na každém konci je přeci vždy hezké, že něco nového začíná provazi od maturity muj zivot a asi neprestane! A k Naco_Nickovi se pripojuji tez. Vsichni jsme stejni ale jini - uz to nepotrebujeme, uz jsem se s tim vyrovnali, nebo tak i jinak...

Kazdopadne porad pisu prispevky dlouhy jak tejden a ne a ne prestat!
Papa

Od: Nová Foggy (teď spíš Sunny - ale Nick neměnim)
Datum: 17.září 2005 23:11:15
Předmět: To: all
Ahojda lidičky, zkoušela jsem odkazy a stránky pořád existují! Vesele zdravím staré známé, kteří sem také - v dosti hojném počtu - zavítali! Také zdarvím ty nové. Vše se ustálilo a já jsem spokojená, doufám, že vy kolem taky! Jsem vděčná za to, že jsem vás mohla poznat a doufám, že trochu mého dnešního optimismu padne i na vás, ať to čtete kdykoliv!
Jsem taky ráda, že můžu s klidným srdcem říct, že záchvěvy smutnoher časem částečně odezní a člověk bude více šťastný. i když jsem si to nikdy nedovedla představit, být bez "hlubokých stavů" jak jsem depky nazývala, jde to. V té době jsem je ale potřebovala. Jak tu jedna kolegyňka píše, potřebuje je k tvůrčí činnosti, věřím, že bude vytvářet krásná díla i bez depresí nebo jen s minimen těchto stvů.
Bluisko Tvou zprávu jsem nepochopila - když Tvá láska nemá, znamená, že neni, nebo jen nemá. Promiň ale vrtá mi to hlavou :o)

Asi sem budu občas chodit a těšit vás optimismem - pokud nezačnu spíš někoho štvát. (vím co je to optimista mezi depresemi - na zabití). Takže pokud budu otravná, řekněte!

Zdravim "starouše" a obzvlášť IluNaxiela, který to se mnou neměl lehké! Jsi někde dostupný? Co Tvé inetové stránky?? poud budeš mít zájem majlni.

Lidičky, mějte se kráááásně - pokuste se (vim, že to sou blbý kecy a dělá se to taky blbě, ale pokuste se!) a papa
Lada

Od: Bluie
Datum: 16.září 2005 8:18:18
Předmět: to: Naco_nick
Ahojenky! :o)
V tom, cos napsal, mas absolutni pravdu. Ale nekdy me ty metamorfozy stvou. Proc? Idealizuju si minulost a mam pocit, ze vedou jen ke zhorsovani. Ackoli objektivne to vubec neni pravda :o)
S matickou Prahou - inu, v pondeli zacinam studovat nekde inde (Brno), tak se tam nejdriv budu muset rozkoukat a tak. Ale jakmile se zorientuju, navstevu nevylucuju :o)
Mej se krasne a promin, ze odpovidam az ted. Uz to tady nejak nesleduju...

Od: Sklerotikkk
Datum: 10.září 2005 20:45:22
Předmět: pozdrav starým známým i neznámým
NEvím, co to do mě dnes vjelo, že jsem zase zavítal na tyhle stránky. Je tomu už dlouho, co jsem je "opustil", protože, jak tady už někdo jistě napsal, určité období v mém životě pominulo. Na jednu stranu je tomu dobře, na druhou stranu, jak známo, člověk se nejvíce rozvíjí v průšvihu, řeknu-li to tak. Ale to utíkám jinam, než jsem chtěl. Moc děkuji těm, kteří si ještě pamatují můj nick, že sem zavítali stejně, jako dnes já, protože bylo příjemné "vidět staré tváře", tedy alespoň jejich nicky. Možná by bylo velmi příjemné vidět se i na živo... Vím, Ilu tady níže psal, že už se snažil o nějaký srazík, ale nevyšlo to. Nu, kdyby se něco konalo, nech mi prosím Ilu vědět na mailík nebo ICQ.
Ve světě, který se změnil, ve kterém uplynula spousta času, je nádherné narazit na staré známé.
Ale i těm, co neznám, přeji nádherný skoro podzimní den. Léto nám sice odchází, ale na každém konci je přeci vždy hezké, že něco nového začíná.
Sklerotikkk

Od: Mow Pity
Datum: 4.září 2005 19:12:16
Předmět: 2 schizofrenik, @ll
Zdraviim.

Bloudila jsem tak po netu, když jsem si vzpomněla na tyhle stránky. Našla jsem svuj první a jedinej příspěvek, z doby, kdy mi bylo asi nejhůř. Taky jsem hrála divadýlko na všechny kolem. To už skončilo. Skončilo alespoň z nějaký části, skončilo, protože mě táhlo někam hluboko. Potkala sem skvělýho týpka, člověka, kerej mě z toho vytáh a je mi děsně velkou oporou. Bylo vedro, dál už jsem nemohla schovávat ty nesčetný zářezy po celejch rukách. Neurolog si toho musel všimnout, zčehož byly nějaký oplejtačky. Změnila jsem psycholožku. Neni to k ničemu. Nejde jenom o to, někomu se svěřit, vypovídat se. Je to i vědomí, že někdo je tu konečně s váma a je připravenej vám pomoct, od toho tu je. A co víc, může vás poslat na psychiatrii. Je pravda, že dneska nejni problém jít a objednat se k psychiatrovi rovnou. Ale např. v mym případě by mě odsuzovala celá rodina, říct z ničeho nic: Mami, pojď se mnou na psychiatrii(nebylo mi 15), víš, asi se mnou něco neni v pořádku, nejspíš to nevíš, ale málem jsem se párkrát zabila...
U nás doma by se na mě dívali jako na někoho "nečistýho", jít nejdřív k psycholožce bylo takový přípustnější. No a psychiatrička už vám může předepsat prášečky, antidepresiva. Nějakej čas už je mám, cejtim se o dost líp. Nevyřešej problémy, ani nezmněněj mojí rodinu, ale dívám se na sebe a svý trablíky tak nějak s nadhledem a mnohem větší nadějí na úspěch. A to je důležitý, dostali mě z deprese. A až je někdy v budoucnu přestanu brát, budu se snažit začít znovu a s jinym pohledem na depresi. Budu se na ní dívat jako na nemoc, ne jako na mojí vlastní chybu, špatnost, tak, jak se na ní dívají u mě doma.

Od: lukrecia
Datum: 2.září 2005 18:12:08
Předmět: ILUNaxiel
Ahoj Ilu, zdarvim po letech, nejak jsem na tebe ztratila kontakt, zkousela jsem se s tebou spojit prec ICQ, ale asi mam spatny cislo:o( Muzes se mi nejak ozvat? mail mam porad stejny

Od: Naco_Nick
Datum: 2.září 2005 12:46:29
Předmět: To: All
Jinak samozřejmě zdravím všechny, kdož mě ještě pamatují a zdravím i ty, kteří jsou mi (třeba jen zatím:o) neznámí...

Od: Naco_Nick
Datum: 2.září 2005 12:44:35
Předmět: To: Bluie
Ahoj Bluinko!
Zdravím po dlouhé době... Nikdo z nás, kdo tady před těmi pár lety byl, psal, anebo i nepsal, nikdo nezůstal takový, jaký býval. Každý prošel nějakou "metamorfózou", k něčemu dobrou, i k něčemu špatnou a na nás je teď, aby jsme se k tomu postavili čelem a vše přijali tak, jak to jest. Čas nás žene vpřed lehkými poryvy vánku, či kopanci do zadku, ale musíme dál, až tam někam... A dost melancholie, budoucnost přinese světlo :o)) Co kdyby´s někdy dorazila do matičky stověžaté?? Pampala

Příspěvky 111 až 120 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší