Od: Linda |
Datum: 5.září 2006 12:58:07 |
Předmět: Mail |
Lidi,kteří by mi chtěli poradit,a klidně i nějak utěšit,nebo prostě klidně si se mnou psát, tak klidně napište na můj mail: Linda.Halaszova@seznam Odepííšu všem..:) |
|
Od: Linda |
Datum: 5.září 2006 12:54:58 |
Předmět: ... |
Ahojky já už fakt nevím co mám dělat. Už dlouho uvažuju o sebevraždě.A důvod?Ani sama nevím který je přesný důvod.Každý večer na mě nějaká depka nebo co spadne.¨Neudržímse a musím brečet,chci zemřít!!!Už nevím co mi pomůže,tak jsem jednou šáhla v depce po nůžkách a bylo to.To mi pomáhá,pomáhají mi všechny ostré předměty.Když si ubližuju,tak depka skončí zachvilku.Ale stejně pořád myslím na sebevraždu.Chtěla bych vědět co by lidi dělali,kdybych si něco sama udělala.Kdo by každý přišel na můj pohřeb.Chtěla bych vědět co prostě dělají lïdi,kdybych byla zavřená a přivázaná k lůžku v blázinci..SEM BLÁZEN? Prosím pomozte |
|
Od: Naco_Nick |
Datum: 10.srpen 2006 16:32:13 |
Předmět: Mrzout |
I já si tě pamatuji a tímto tě zdravím :o) |
|
Od: Mrzout |
Datum: 24.červenec 2006 21:58:06 |
Předmět: citát |
je to až neskutečně paradoxní kolik lidí žije ve svém vlastním ,skutečném peklu jenom proto, aby se vyhnuli imaginárnímu peklu kterého se obávají. prptože tolik se bojíme doteku nejrůznějšího zla, které kolem sebe vidíme nebo o kterém jsme slyšeli jsme raději schopni učinit sami sobě a svým nejbližším tolik zla, koli jsme jen schopni.
PS: zdravím ty co se zde ještě zjevují a věřím , že alespoň Ilu si mne pamatuje :-). Kam se to vlastně přesouváš ?
|
|
Od: Kačulee |
Datum: 24.červenec 2006 15:51:24 |
Předmět: Citáty |
Nikdo se mě neptal jestli chci vůbec žít,tak mi laskavě neříkejte jak mám žít. |
|
Datum: 24.červenec 2006 15:50:51 |
Předmět: Cítáty |
Žiješ protože tě rodiče chtěli... |
|
Datum: 24.červenec 2006 15:50:23 |
Předmět: Citáty |
Člověk si uvědomí co vlastně měl až když všechno stratí |
|
Od: anitram |
Datum: 18.červenec 2006 16:25:05 |
Předmět: ahoj |
Ahoj všici,jsem moc ráda,že jsem objevila tuto stránečku,i když by bylo lepší,kdyby vůbec neexistovala.Víte,jak to myslím.Ale proč jsem se sem rozhodla napsat.V postatě jsem šťastnej člověk,ale bohužel od svých 8 let trpím ztrátou táty.A to je můj problém.Teď,když jsem starší si to uvědomuju víc a víc.Sice mám kolem sebe hodně kamarádů,ale kdo z nich je přítel,který by mě podržel,to nevím.A s nima o tom mluvit nemůžu. Sakra,nejhorší na tom je,že když bych se chtěla zabít,tak nemůžu. Děkuju všem,za to,že si to přečtou,i to mně pomůže.
Jo a kdybyste potřebovali pomoct,pište na můj mail.Ráda pomáhám. |
|
Od: Anusa |
Datum: 18.červenec 2006 14:24:53 |
Předmět: Změna |
Zdravím všechny.Já vlastně ani nevím,co chci napsat..Byla sem dřív strašně veselá.Pořád sem vtipkovala,ze všeho sem se dokázala dostat,byla sem prostě šťastná.Ale tenhle rok..respektive od ledna půlrok..se nějak všechno změnilo.Začala sem mít problémy s partnery,rodinné problémy a nakonec se k tomu přidaly ještě ty zdravotní.Během pobytu v nemocnici sem se dost hroutila,bylo mi tak zle,že sem si jen přála,aby to všechno skončilo.Po několika týdnech sem se z toho dostala,ale nastal problém,jestli mě ve škole pustí do dalšího ročníku.I to se nakonec vyřešilo,učitelé se nade mnou slitovali.Ale teď mě pořád trápí problémy s otcem-alkoholikem a také s mým přítelem.Mám neustále pocit,že si ho nezasloužím,pořád mu ubližuju a tak..Možná si řknete,že tohle se děje hodně lidem.Já to vím.Nesnáším se za to,jak pořád skuhrám.Ale tyhle problémy mě hrozně změnily..nedokážu mít opravdu dobrou náladu,všechno mě deprimuje..tolik sem se změnila,až mě to děsí..Moje dřívější dětská radost ze života je pryč,nedokážu ji v sobě najít..Asi sem se rozepsala do hloupostí.Ale mě už nějak nic netěší.Začínám mít pocit,že duševně dospívám.:-( |
|
Od: marty |
Datum: 17.červenec 2006 13:14:04 |
Předmět: Také po dlooooouhé době ahoj |
Zdravím všechny co si na mne možná ještě někdy vzpomenou, i ty co mne neznají :o). Jak již bylo napsáno, zdá se, že účast v této diskuzi je stále menší a menší ... troufám si věřit, že je to díky tomu, že se všichni mají co nejlépe to jde a jsou spokojení. A těm co jim přeci jen nějaký ten mrak zatemní oblohu přeji, ať se jim co nejdříve vyjasní. Poslední pozvánku na sraz jsem před pár lety bohužel musela odmítnout z důvodu probíhajícího rizikového těhotenství ... tedy ne proto, že bych vás lidičky ráda neviděla :), ale pobyt v hospůdce v té době pro mne bohužel nebyl žádoucí. Od té doby uplynul už nějaký ten pátek a já budu mít doma brzy tříletého cvrčka, díky kterému (a samozřejmě nejen jemu) jsem v jednom kole. To ale neznamená, že si na vás často nevzpomenu, tímto vás ještě jednou zdravím: ILU (pokud opouštíš matičku Prahu, přeji hodně zdaru na novém působišti) + Val, možná_človíčku, naco_nicku, courtney, foggy (drž se!), bluie atd. atd. Přeji všem krásné prosluněné "nejen" léto. m |
|
|