Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 1041 až 1050 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Visnery
Datum: 1.květen 2003 9:00:41
Předmět: vsem:)
Ahojenky vsem, doufam, ze si vsichni dnesni svatek patricne uzijete a nebude vas nic trapit...
Pokud mate moznost - honem pod tresen, pokud ne, nezoufejte...je nas vetsina..:)
VSem krasny den!

Od: Ztracená duše
Datum: 1.květen 2003 8:28:31
Předmět: To? ILUNaxiel
Mé zkušenosti v tomhle směru zatim nejsou ale ta co ji už dlouho miluju je spíš kamarádka jde to špatně dohromady ale věřím že časem se to může změnit že já se změním a třeba i její pohled se trochu posune. ps potěším tě znovu protože budu souhlasit i s tvou odpovědí v mé malé anketě i když bych nejspíš některé body prohodil co se týče důležitosti

Od: Přeslička
Datum: 1.květen 2003 0:13:15
Předmět: pro Ilu
myslim,ze se stale mijime...zakonodarci jsou taky "jenom" lidi:)) jde o to, ze existujou dve pravni teorie - pozitivisticka - clovek tvori normy , prirozenopravni - normy (ty hlavni) tu jsou a clovek je hleda a poznava

Od: ILUNaxiel
Datum: 1.květen 2003 0:07:38
Předmět: To: Přeslička
Ta sedmá není kvůli tarifu a samozřejmě budu moc rád, když to tady bude žít i během dne....
Ta sedmá není žádný zákon - jen se snažím navrhnout čas, o kterém se bude vědět a ve který se třeba sejde více lidí.... I když ve státní svátek toho tu asi moc nebude.
Přeji dobrou noc a nějaké hezké sny!

Datum: 1.květen 2003 0:06:01
Už jen stručně, Přesli.
Pročti si ještě jednou mou "teorii o normách." Ta poslední čtvrtina je o "zákonech" nebo přesněji kodexu, které si tvoříme, nebo vybíráme (to je individuální) my sami. Jinak myslím, že ostatní zákony přejímáme, nebo jsme nuceni akceptovat.... Tvořit je můžeme jedině tehdy, staneme-li se poslanci (to v případě zákonů – tedy viz první čtvrtina), s druhou a třetí částí mé "teorie" pak můžeme něco dělat jen velice těžko....

Datum: 1.květen 2003 0:05:13
o.k.,taky uz mi je spavo, zitra se budu snazit nediskutovat a ucit...:)) jen technicka,jestli tech sedm stanovis kvuli tarifu,tak je svatek,tudiz by to melo byt cely den stejne...dobrou...

Datum: 1.květen 2003 0:03:28
Předmět: To: Přeslička a VŠEM
Navrhuji ukončit dnešní seanci :)
A pokračovat zítra - nebo vlastně už dnes - tedy na Svátek práce, tentokrát od sedmi hodin večer....
Každopádně jsem rád, že se Diskuze takhle hezky rozjíždí! Je tu spousta zajímavých otázek, názorů a myšlenek...

Datum: 1.květen 2003 0:01:13
takze si myslis,ze vsechny normy si vytvorili lide? Zakony, zvyky, tradici? Ze je tvorime,nikoli poznavame?

Datum: 30.duben 2003 23:58:50
Jinak souhlas... ...každý se vyvíjí. A to nejen po stránce literární.... Zrovna dnes jsem tu v příspěvcích Ztracené Duši a Blizi načrtl několik etap mého duševního vývoje....
Takže naprosto v pořádku – prostě ses posunula ve své tvorbě jinam, než na co jsem zvyklý. To bylo to, co jsem vlastně chtěl původně říci...

Datum: 30.duben 2003 23:57:23
Ad. abstrakce Tvé básně – opět záleží na úhlu pohledu.
Ber prostě jen jako moje konstatování, že je to zcela jiné, než veškerá Tvá předchozí tvorba, co znám a ber jako můj osobní názor fakt, že jsem nepochopil, o čem ta básnička je.
Stejně tak to platí i pro tu poslední, cos napsala....
Ale jak jsem řekl: není to chyba – ani moje, ani Tvoje – je to dané odlišným stylem myšlení Tebe, když jsi to psala a mne, když jsem to četl...

Příspěvky 1041 až 1050 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší