| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 16.červen 2003 6:36:54 |
| Předmět: Ještě ke srazu |
Všem, kdož byli na srazu (Ne)oficiálních depresivních stránek 6. června, jsem právě poslal fotečky :) Pokud je někdo nedostane, ozvěte se mi na mail ilunaxiel@centrum.cz... |
|
| Od: Blizi |
| Datum: 15.červen 2003 21:20:19 |
| Předmět: Netty |
| Je videt, ze je asi se svym zivotem spokojeny, ono se muze dost dobre stat, ze si tu svoji situaci neuvedomi nikdy a bude to akorat horsi az horsi. Zrejme jsi ho mela uprimne rada, ale souhlasim s Tebou, mohl by Te "stahnout" nekam,kam Ty sama nechces, je mozna krute ted rict, ze "komu neni rady, tomu neni pomoci", ale, bohuzel, je to pravda. Kazdopadne, pokud se vidate a uvidis, ze by o pomoc stal, pomoz, pokud to pujde, zdravim, ahojda. B |
|
| Od: Foggy |
| Datum: 15.červen 2003 19:23:49 |
| Předmět: Chce se mi řvát - vzteky možná |
Jarin mě obdivuje za to co jsem napsala a za upřímnost - ale jak víš že je to upřímný a co z toho bys nedokázal říct? Vždyť tam nic tak okázalého není! Mám tě ráda ale tím si mě naštval! Jak víš že nejsem pokřivená a jenom něco nehraju! Možná nic a možná všechno - ztrácim te´d hodného človíčka a asi na dlouho ti ublížim promiň ale já sem prostě taková - za chvíli toho budu sama litovat, ale ty to asi vědět nebudeš. Ale prosimtě CO se ti na tom příspěcvku tak líbilo???????
Ilu - je fakt, že sem tam nebyla, ale na nikoho tu vinu nesvaluju. On se tam tak z nějakého důvodu cítil - z jakého já nevím, ale něco ho k tomu vedlo, že ano. Možná je to z jeho pohledu oprávněné... Proč ne? Když se tak vidí? Co když řekl, že mu ta slova pomohla jen proto, že si ty či většina na těchhle stránkách to chtěli slyšet? Někteří lidé to dělávají... nechci za něj mluvit Foggy |
|
| Od: Netty |
| Datum: 15.červen 2003 19:03:05 |
| Předmět: EU |
| Se vstupem se mělo ještě hodně dlouho počkat(nebo aspoň do té doby,než se v tý naší vládě lehce sjednotí(viz volba prezidenta) s takovým zmatkem co máme v zemi,po vstupu do Eu se ještě více propadneme.Ovšem ti na vyších místech si myslí něco jiného,co už? |
|
| Datum: 15.červen 2003 19:00:22 |
| Předmět: Blizi |
| Byl už na návštěvě v takovém centru(asi 2 krat),ale peče na to..a navíc má už problémy i u soudu(potagoval rodinný domek,chytili ho a pak mu přičetli všechny ostatní jeho tagy na místech,kam nepatří).Jak tak teď přemýšlím,nakopl jsi ve mě myšlenku,že je dobře že se na mě vyprdl,páč mě mohl stáhnout tak odkud téměř není cesty zpět..Ufff vlastně dík za vše..když nad tím tak přemýšlím,všechno zlé je k něčemu dobré.Snad jednou procitne z toho nereálného snu a uvědomí si kde je.. |
|
| Datum: 15.červen 2003 15:18:28 |
| Předmět: EU a byrokracie |
| Tak uz jsme se pod vlivem ukazkove manipulace stali do budoucna clenskou zemi EU, ostatne se to dalo cekat pod celou tou palbou zahvezdickovanych "ANO", za coz mnozi umelci ci sportovci dostali pekny penize (z onech 200 000 000, co na kampan padly). Nevim, co si o tom myslite, ale mne ona uderna hesla "ta nase Evropa ceska..." nejak moc pripominaji ona nedavna "se Sovetskym svazem na vecne casy..."a kupodivu se najedou vyrojily i nevyhody, nezamestnanost, strata suverenity, byrokracie, ekonomicka krize, horsi situace socialne slabych, nedostupnost bytu atd. Nechci to rozmazavat, je se ptam...Jaky na to mate nazor?? |
|
| Datum: 15.červen 2003 15:13:23 |
| Předmět: to Netty |
| Netty, kazdymu cloveku se da pomoct, pokud pomoct chce a stoji o to. Jestli si on sam mysli, jak je v pohode a jak se mu "nemuze nic stat", jen tezko ho presvedcis o opaku, navic kdyz je zavisly. Rovnez mu nevysvetlis, ze s drogou neni svobodny, jak si asi mysli, ale prave naopak. Tady uz je mozny leda nejaky zasah zvenci, alespon navsteva centra nebo neco podobneho, ale jak rikam, sam by musel nejprve chtit...Drzim palce a zase se ozvi. B |
|
| Datum: 14.červen 2003 22:48:13 |
| Předmět: zasrané drogy a tráva |
| Zamilovala jsem se do člověka,kterej je už tak prohulenej,že už nepozná směr kterým jde,stahuje sebou další lidi a když mu někdo chce pomoct,tak mu řekne že to zvládá i když to není vůbec pravda.Nejradši bych ho kopla do prdele a řekla bych mu,že se už nesmí litovat,že život jde dála a každej je vyjímečný,jenže on má svoji ganju a je s ní spokojený.. |
|
| Datum: 13.červen 2003 22:47:03 |
| Předmět: happy birthday |
| Za par dni oslavim narozeniny, snad v necem vyjmecne, nevim...Par lidi gratulovalo a ja se na ne usmivam a pritom nesnasim tenhle blaznivy cirkus.. Mozna jsem se tesila na ten den D az budu moci brecet priteli na rameni a ted vidim, ze on planuje oslavit je, oslavit v kruhu jeho rodiny a ja se budu muset veselit a vsichni budou "neco"slavit a ja vecer usnu se slzami v ocich, jako kazdy rok, jako kazdy ten protivny den, jenze tenhle bude vyjmecny, nebo ne? |
|
| Od: jarin |
| Datum: 13.červen 2003 15:29:31 |
| Předmět: ilu |
vis, me jen zarazilio to, ze foggy klidne a natvrdo rekne, ze, ji nebavi si cist tolik lidi se stejnymi nazory. me to taky nebavi, ale ja bych je proste jenom necet. nerekkl byczh to. jinak koumat, co je nebo neni uprimnost a komu se hodi nebo nehodi...sam jsi rekl, ze svet je tak krasne relativni... tot ode mne vse, zatim,-) |
|
|