Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 821 až 830 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Lukrecia
Datum: 13.červen 2003 8:08:05
Předmět: ILU Vis
Jo děti, tak presne tuhle reakci jsem cekala:o))) sed je ten prechod mezi cernu a bilou:o)) Kdyby byla jenom sed, stalo by to za prd:o))
Tem, kdo zijou jen v sedi velmi, velmi nezavidim...:o)

Od: Ginger
Datum: 13.červen 2003 0:22:32
Předmět: To ILUNaxiel
Ahoj Ilu,
musím říci (a také to zaklepat), že dnes mi bylo a je celý den dobře..Začalo to vlastně už včera a doufám, že to ještě nějaký čas potrvá..:-)
O těch mým problémech, vím, že o nich mluvím i píšu jen abstraktně. Je to asi způsobené tím, že nejsem zvyklá a nikdy jsem nebyla mluvit o svých problémech a věcech, které mě trápí. Nikdy jsem o nich nikomu ani neříkala. Nevím, kde začít, jak je nazvat, co všechno se dá říct atd. Možná i kvůli tomu se rozrostly do takové míry, ve které nešly udržet a vše začalo lítat ven těmi nejpitomějšími a nejbolestivějšími způsoby.
Vždy jsem vše řešila sama a dopadalo to dost bídně. Nemám nějaké komunikační zábrany nebo nějaký jiný handicap, co se týče vztahu k ostatním lidem..
Jen jsem asi měla hned ze začátku smůlu na nějaké "pomocníky" a od těch, kteří pomoc nabízeli, jsem utíkala a své problémy zapírala a dělala hrdinku..Snad nejvíc bolí ztráta těchto lidí..kvůli mé vlastní hlouposti, neschopnosti, nedůvěřivosti a mnoha dalších vlastnostech, které ani nejsou mé, ale chovám se podle nic..

P.S. - Je v tom docela bordel, co?

Od: Visnery
Datum: 13.červen 2003 0:08:00
Předmět: Didi
Nikdy nemuzes vedet, co prijde zitra a nikdy nemuzes vedet, zdali by jsi zitra nelitovala toho, ze jsi to dnes vzdala...Proto kdyz uz jednou zijes tady, tak se snaz tak, aby ti bylo co nejlepe a nejkrasneji, az budes zit jinde a pokud ti to bude doprano, tak se snaz tam...Ale nezahazuj takovy dar, jako je sam zivot...
A nezapominej, ze nikdy nemuzes vedet, ze "tam" bude lepe...

Drzim palecky!

Od: Visnery
Datum: 13.červen 2003 0:05:12
Předmět: Lukrecia
A ty odstiny "sedi" jsou to, co nas brzdi a neukvapuje...
Bila je moc dobra a cerna je prilis tiziva, oboje je neco "vyssiho" a nenormalniho (v dnesnim svete), proto sed je to, cemu se rika "normalni"....Normalni zivot...

Od: Didi
Datum: 12.červen 2003 23:38:52
Předmět: %
Ahoj! Proč život stojí tak stršně za hovno a přitom je tak krásnej. Já už nemůžu dělat to co nechci, protože mě tot totálně ubíjí a co chci dělat??? Nic!!! Tak přemejšlím, že se na to vyseru a budu OK (mrtvej)

Od: ILUNaxiel
Datum: 12.červen 2003 14:54:55
Předmět: To: Lukrecia
Však není černobílý :) Má i odstíny šedi ;))

Od: Lukrecia
Datum: 12.červen 2003 14:53:01
Předmět: To ILU
všechno se vyrovnává...

jojo, protože život je zebra :o) a pak, že neni černobilej...

Datum: 12.červen 2003 14:31:02
Předmět: To: Ginger
Jsem rád, pokud jsi na tomto projektu, respektive (přesněji) v lidech, jež zde "pobývají" nalezla alespoň nějakou oporu :) Někdy je fajn, když člověk ví, že není jediný, kdo je smutný, koho něco trápí... ...svým způsobem třeba již tohle vědomí samo o sobě může pomoci.
Zatím, co jsem tak sledoval, píšeš dosti abstraktně – posledně jsi třeba psala o myšlenkách, jež Tě trápí – zkus o nich napsat něco více a pokus se být konkrétnější. Třeba někdo ze zde přítomných již byl v podobné situaci, jako Ty a třeba Ti může nějak poradit, nebo alespoň naznačit směr....
Že všechno, jak píšeš, "strašně moc řešíš" – tahle slova jsem já (a soudě dle toho, co mi řekli někteří na zatím posledním srazu, nejen já) slyšel už nesčetněkrát. Vyslovil jsem i myšlenku, zda lidé, kteří přemýšlejí hodně do hloubky (tedy dle svého okolí "něco moc řeší") nemají právě díky tomuto komplikovanější život. Většina se shodla na tom, že tomu tak je.
Takže – pokud dle svého názoru "moc řešíš," nemusí to být ještě špatné. Záleží jen na Tobě, jak chceš proplouvat životem – zda přemýšlet a sem tam si tím ten život zkomplikovat, nebo jestli budeš chtít použít styl "nad ničím nepřemýšlím/nic neřeším" a oddávat se relativnímu "klidu a bezstarostnosti." Otázka druhá, pokud se rozhodneš pro druhý způsob, je, zda dokážeš svou přemýšlivost dostatečně "odstavit mimo provoz" – to záleží jen na Tobě a na tom, jaká opravdu jsi... ...a také na tom, jaká chceš být.
Takže nic neházej za hlavu :) Naopak zvedni hlavu, začni přemýšlet (řešit :) ) – třeba to, kdo pro sebe jsi a kým bys alespoň sama pro sebe chtěla být...

Datum: 12.červen 2003 14:13:14
Předmět: To: Jarin
Zareaguji nejprve čistě na tu upřímnost... ...a neber to jako "kontrareakci" na to, cos napsal Foggy – to beru čistě jako názor, který akceptuji a nevyjadřuji se k němu. Ber to, co dále napíšu, třeba jen jako úvahu nad upřímností jako takovou, vzniklou na základě zkušeností – nic více a nic méně.
Upřímnost je skvělá vlastnost, které si například (krom dalších) cením na své snoubence a bez které si neumím představit vztah. Nicméně, ať chceme nebo ne, v tomto světě to (já říkám BOHUŽEL) není vlastnost příliš žádaná. Vždyť kolik je věcí, o kterých se ví, ale o kterých se nemluví nahlas? A najdou se i situace, kdy za svou upřímnost může člověk pykat....
Ano, máme sice demokracii, ale je to opravdu demokracie, nebo jen jiný název pro standardní společenský systém? Dříve bylo dáno, co se smí a co nesmí říkat zákonem... ...dnes to určují nikde nenapsané a zpravidla ani nevyslovované konvence.
Co jsem tím chtěl říci? To, že tolik lidí (a nemířím tím v žádném případě na Tebe!) proklamuje, jak uznává upřímnost, jak si jí cení či váží... ...ale ve skutečnosti je to tak, že upřímnost přijímají jen tehdy, když se netýká jich samotných....
Takový je svět, taková je společnost a takový je život....
A teď čistě co se Foggyina příspěvku týká – nevím, ale osobně v něm nevidím moc věcí, jen to, že zkritizovala lidi, kteří se nějak vyjádřili k Nerově pocitu. Sama ovšem v tomto směru nic neudělala... ...a jak víme, kritizovat ostatní umí každý (aneb jedna z typických vlastností...), ovšem vymyslet řešení a něco dělat, do toho se už jen tak někomu nechce a ne každý, kdo umí kritizovat, také umí něco dělat...

Od: jarin
Datum: 12.červen 2003 12:09:03
Předmět: foggy
No, vypada to, ze jsi dost uprimna osoba, covece, tohohle si na lidech hodne cenim, ze dokazou rict, to, co si mysli. zni to jako klise ze vsech nejvetsi, ale je to pravda, protoze ja sam bych tohle nikdy nerekl, ja bych mlcel... Za tohle ti patri muj obdiv, fakt jo.
nice day for those, who want...

Příspěvky 821 až 830 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší