Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 711 až 720 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Magnificat
Datum: 7.červenec 2003 15:33:53
Předmět: Visnery
Ahojka
No,víš v mém případě to „zatím“ trvá přinejmenším od mých 10-11ti let.Nikdy jsem neměl "opravdovou" mámu,i když ona za to nemohla(byla nemocná-roztroušená skleróza),můj otec je neznámý.Žila s náma jenom sestra.Situaci,kdy jsme byli děcka a museli se starat o mámu(ta se s postupující nemocí nemohla ani posadit,nebo otočit na bok)jsme ani já,ani ségra nezvládli.Už když mi bylo asi 13 probrečel jsem x nocí a říkal si,že už nemůžu dál...Od té doby žiju jaksi ze "setrvačnosti".Máma šla před dvěma roky do domova důchodců(ve 47mi letech a i když to zní hrubě,měla tam jít už daleko dřív).Teď je mrtvá.(To předtím,ale taky nebyl život.)
Řeklo by se,je po všem.Ale pro mě ne.Já s tím žiju denně.Měl bych se sebrat a jít dál,ale jak?Mám problémy i s těma nejtriviálnejšíma věcma(z pohledu ostatních).A když se nedávno zdálo,že se vše obrací k lepšímu,netrvalo to dlouho.I když teď můžu říct,že i kdybych už nic podobného nezažil,stál můj život za to.Jenže co dál?Jsem tam kde jsem byl.(Moje diagnózy-obsedantně-kompuslivní porucha,obligátní deprese(teď už střední až těžké),sociální fobie,schizoidní typ(tahle je zbrusu nová)...atd. ani si to nepamatuju).
Co se týče prášků,beru antidepresiva(už jich na mě vyzkoušeli hrozně moc druhů,naznali,že stejně nezabírají a tak je vysazují).
Zkrátka,nikdy jsem neměl komu se svěřit,kdo by mě povzbudil a tak.Nevím ani jak někoho takového získat.Mé sociální dovednosti končí u "Dobrý den,přál bych si 10 deka vysočiny."
Nějaké soustředění se na vlastní rodinu nepřipadá v úvahu.Vždyť já prostě nevím jak taková rodina funguje.Znam to jen z televize.Docela často mě překvapuje co slyším od ostatních,jsou to pro mě novinky.

Měj se hezky.

Od: Blizi
Datum: 6.červenec 2003 16:00:30
Předmět: Visnery, DoctorD und alle andere
Ahojky vsem, zdravim vas vsechny po kratke odmlce, jenz mela na svedomi dovolena :) Dekuji obzvlast za reakci Vis a DD. Visnery, stoprocentne souhlasim s vetou, kterou jsi napsala ("Když je nám zle a připadáme si ublížení a v koncích sil, tak většinou máme pocit, že nám nikdo nerozumí a nikdo nás nechápe.."), mam podobne pocity pomerne casto, mozna je to sebecitem, egoismem, nevim, ovsem ve chvilich, kdy jsem potrebovala "pomocnou ruku", jsem rozhodne nechtela slyset, jaka chudinka jsem, ale spis jsem ocekavala nejakou otazku "proc"-proc to tak citim, proc zaujimam takovy svetovy nazor a co me k tomu vedlo/vede, zda jeste v neco verim ci nikoliv, cekala jsem zajem a prislo spis opovrzeni, tak nevim, zda opravdu ma cenu ta "druha sance" jak pise Vis, mozna ano,ale mozna to bude jeste horsi...Kazdopadne jeste jednou moc dekuji za "vyslechnuti" a nasledne reakce, DoctorD ma pravdu v tom, ze na internetu se daji poznat lide, kteri dovedou slovem pohladit, jeste, ze existuje :-)

Od: Orias
Datum: 3.červenec 2003 20:59:44
Předmět: zpověď po obrovském časoprostoru
zdravim všechny,kdož mají zájem...snad po osmitisících letech sem navštívila tuhle stránku,vlastně i internet(kolik síly mě stálo dokopat se k tomu) a koukám, že se tu vůbec nic nezměnilo. Možná lidé,ale zoufalství, beznaděj, strach a pocity prázdnoty přetrvávají...I u mě je to pořád stejný,akorát už se neodvažuju namlouvat si,že jednou bude líp...Jestli někdy něco příjde, nebudu to odhánět, ale už na nic nečekám, neočekávám pomoc od lidí...jenom tiše hniju zaživa, bez pocitů, bez emocí, bez cíle a bez času.A taky bez myšlenek, jak jednoduché je přestat myslet až se z vás stane lidskej vrak, citová mrtvola...
A co teď?
Pak už jenom tma...(má oblíbená věta :)

Od: Sklerotikkk
Datum: 2.červenec 2003 17:40:23
Předmět: bendemann
A jéje, další "Mates"... Ale tenhle se třeba vrátí? A co přesněji by sis představoval tím děním?

Od: bendemann
Datum: 2.červenec 2003 7:38:04
Předmět: otaz
je to tady uplne mrtve nebo se tu nekdy neco deje ?

Od: %věrka
Datum: 2.červenec 2003 7:19:17
Předmět: visnery
co me potkalo tak udesnyho,ze muj usmev na tvari je jen maska?Lidi me znali jen jako usmevavou a ja si nepreji,aby poznali,ze se neco zmenilo...nechci druhe trapit,staci kdyz se trapim ja...tak co me mohlo potkat tak hrozneho?Proste se zacli hromadit problemy v praci,osobnim zivote,muj kluk si vzpomel,kdyz uz jsem byla po usi zamilovana,ze ma deti a pritelkyni a nemuze je opustit(to ja bych po nem ani nechtela),vycouvala jsem z toho a zahrabala se do prace, do zapomeni, pak me potkal jinej,ktery mi udelal na tele sram,hojila jsem se ze zlomenyho srdicka a nasledne i z psychicke a fyzicke ujmy...ano jsem ho neznala,jen jsem si chtela zajit na zachod a vsude byla tma a akolem jen les a ten uchyl...a ja se neumela branit,na ten jeho oblicej,chlipny ruce a horky dech nezapomenu nikdy.Modriny se zahojili,ale co duse?Co muj dalsi zivot?
Ale i presto vsechno jsem zila a ziju...muj fotr je alkoholik a mlati nas,kdykoliv ma chut, a presto vsechno ziju...
Jsem na tohle sama, na fotra,problemy v praci,bojim se chlapu,mam nasledky,ale presto vsechno ziju...
ale chtela bych zit jinak,ne se strachem,kdyz jdu domu,ne se strachem ze vsech chlapu,ta panicka hruza z ziti me znici...ja chci zit jako driv,ksakru ale rekno mi nekdo JAK?????

Od: Figy
Datum: 1.červenec 2003 1:43:39
Předmět: ach jo...
"LaDy SToRM (oDe To THe RaiN)"

(THiS iS WHaT you MeaN FoR Me
THiS iS HoW i FeeL...)

aT THe DaWN oF SuMMeR HeaT
i SeNSe youR QuieT PReSeNCe
aS THe WiND'S WHiSPeRiNG, youR HeaRT BeaT
CHoKe WiTH CaRViNG, youR BeauTy eNHaNCe

WiTH eVeRy BReaTH i TaKe
WiTH eVeRy STeP i MaKe
i KNoW you'Re CoMiNG NeaR...

a RuSH oF CoLD
uNDeR My SKiN
you LeT Me HoLD
THe SToRM WiTHiN

WiTH eVeRy KiSS i ACHe
WiTH eVeRy SMiLe you FaKe
THeRe SeeMS To Be SoMeTHiNG QueeR...

WiLLiNGLy i'M FaLLiNG
ToWaRDS youR oPeN aRMS
iNTo DeePeST HiGHTS i'M DiViNG
ReCeiViNG iNViSiBLe HaRMS

THe TouCH oF youR RaiNDRoP FiNGeRTiPS
THaT SoFT LiQuiD'S HuNTiNG Me DoWN
FReeZe Me To THe BoNe WiTH youR LiPS
LeT Me Die iNSiDe, RouND aND RouND...

i'M JuST a FooLiSH Toy
BeFoRe youR SCoRN i BoW
i'M JuSt aN eyeLeSS ViCTiM
iN youR GaMe oF Woe

We SWePT DoWN THe PaST FRoM THe TaBLe!

(SHe MiGHT Be THe oNe
NoW SHe'S oNe (WHaT) i HaTe
FoR THe THiNGs SHe'S DoNe
SHe'S My DeaTH aND FaTe)

Od: DoctorD
Datum: 30.červen 2003 16:51:05
Předmět: To Malakay
Ač Tě neznám, tak i tak Ti přeji mnoho štestí,které se určitě k Tobě neobrátí zády.
Měj se krásně a SBOHEm:(

Od: DoctorD
Datum: 30.červen 2003 16:49:48
Předmět: To Blizi
Krásný den Ti přeji, i když soudě dle Tvých pocitů to není zrovna nejlepší pozdrav.
Nechtěl bych se opakovat s tím co říkala Visnery,ale musím přiznat ,že znám spousty lidí,kteří se takto již cítila a ne jednou:(
Já jsem si tímto obdobím také prošel, několik let jsem takto žil s tím,že jsem neměl někoho komu bych se mohl svěřit s pocitem,že to nebude pro smích a na obtíž.
S rodinou jsem své pocity radši ani neprobíral. Osobně pomohl až to ,že jsem poznal pár skvělých lidí na netu a posléze jsem se s nimi i osobně setkal.
Rád bych Ti nějak pomohl,snad jedině, jsi-li z Prahy, tak se můžem klidně sejít a promluvit si.
Přeji Ti ,aby Tvé "blouznění" netrvalo stejně dlouho jako u mne, neb to bylo hrozné.
Měj se krásně a SBOHEm:(

Od: Ginger
Datum: 30.červen 2003 14:30:16
Předmět: To ILU
Ilu, já jsem NĚKOHO v pátek potkala :-))))
(doufám, že to nezakřiknu) :-))))))))))))))

Příspěvky 711 až 720 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší