Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 391 až 400 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Tac_Tic
Datum: 27.leden 2004 21:22:24
Předmět: To: ILU a Visnery
Oboum vam mo děkuji, opravdu je vidět, že fajn lidi jeste nevymreli. No, ta nehoda, vybavuje se mi porad ta jedna udalost, na kterou bych mel zapomenout, ale nejde to... Ale čas to vyleci... Diky, určitě se uvidime na srazku...

Od: Visnery
Datum: 27.leden 2004 19:10:20
Předmět: Tac Tic
Neměli bychom litovat minulosti… měli bychom se z ní jen ponaučovat…
Máš možnost to vrátit jiným..nezahálej:)

Od: ILUNaxiel
Datum: 27.leden 2004 19:07:36
Předmět: To: otherside
Ahojky....

Víš, ono po rozchodu je vždy těžké byť si jen přiznat, že jednou prostě bude někdo "jiný."
Ale vztahy tak fungují: jeden střídá další.... A asi to tak má být! Právě díky tomuhle /sice možná krutému/ faktu si postupně uvědomujeme, jakého partnera vlastně máme hledat....
Pojď se klidně vsadit, že za nějaký čas budeš s někým jiným a budeš šťastná.....
Život nekončí s jedním vztahem. Život jde dál a až dokážeš překročit stín tohoto vztahu, poznáš to sama...

Datum: 27.leden 2004 19:05:09
Předmět: To: Tac_Tic
Ahojky :)

Především díky za Tvou účast zde a za Tvé příspěvky....
S tou nehodou: samozřejmě chápu, že vzhledem k okolnostem se Ti vybavují myšlenky, které jsi zde popsal. A je mi jasné, že je nelze "zakázat" nějaký "příkazem."
Ale... ...zkus si nebrat tyhle věci tak osobně. Chce to být tak trošku cynikem a přiznat si, že "tohle se prostě stává." A pokud se Tě to přímo osobně netýká, tak to pouštět z hlavy. Podobných nehod je X desítek denně....
Drž se!

Datum: 27.leden 2004 19:02:19
Předmět: SRAZ
Na pátek 6. února se připravuje sraz lidiček z tohoto projektu! Bližší informace se zde objeví během zítřka, kdy budete upozorněni i e-mailem. Doufám, že se sejdeme v hojném počtu :) Zatím byly všechny srazy moc fajn záležitostí a není důvod nevěřit, že další bude stejně pohodový!

Datum: 27.leden 2004 16:43:11
Předmět: to: Visnery
Ahoj... diky moc, ale to, co je ve me tam asi taky navzdy zustane, proste z toho mam spatnej pocit.

Od: Visnery
Datum: 27.leden 2004 11:06:02
Předmět: Tac Tic
Ahojky…

Takto nesmíš uvažovat…úvahy o tom, co by bylo kdyby…Vždycky se může něco stát a vždy musíme doufat, že zrovna nás to nepotká…ale v životě se stává asi ledacos…
Možná by jsme se někdy měli ale chovat tak, jako by ten druhý už tady zítra nemusel být… to však lidé nepochopí..

Datum: 25.leden 2004 20:01:52
Předmět: Všem
Tak jo, dobrou noc, dneska jdu brzo spát, sem takovej celej rozhašenej, dneska sem viděl dost drastickou bouračku, modrej mercedes a niva uplně rozmlaceny a ta niva měla cely predni sklo od krve,,, tak to na m nak padlo, cokdyby se to stalo někomu, komu na mě záleží... Dobrou..

Datum: 25.leden 2004 19:45:58
Předmět: to: otherside
ju, ty si tu taky, ja se ted prouztam po www.deprese.cz, jsem na chatu a resime prubeh deprese, dystak se pridej, budu moc rad... A vyborny je, ze ti pomaha aspon ta knizka...

Od: otherside
Datum: 25.leden 2004 19:20:00
Předmět: to:Tic Tac
Hezky vecer ... ani nevim, co mam dneska psat, protoze mi je takovy smutno, ze ani nemam moc sil neco vymyslet. Nejhorsi je priznat si, ze se uz nikdy nevrati a najit si nekoho jinyho. Mam pocit, ze si uz v zivote nikoho nenajdu. Jsem v nejvetsi krizi, v nejtezsi fazi rozchodu. Hodne mi pomaha ta knizka od psycholozky, ale bolest citim porad. Nekdy vic nekdy min, ale citim ji.

Příspěvky 391 až 400 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší