Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 261 až 270 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Sin
Datum: 14.červen 2004 20:21:12
Předmět: to: vaes
Ahojenky:o)

Tezka otazka... ale zkusim odpovedet...drzi me pri zivote to, ze muzu snazit pomahat ostatnim - to ma podle me smysl, ponevadz je to zamereno na potrebne. Drzi me pri zivote take to, ze jsou kolem lide, kteri me maji radi a ktere mam rada ja, a kteri by urcite nechteli, aby me pri zivote nic nedrzelo...:o)) Takze da se rict pratelstvi... A pak taky presvedceni, ze kdyz uz tady jsme, mame koukat, abysme byli... a ten plaminek optimismu nekde v moji dusi... ze prece jen nebude hur...ale lip.
Jaka by byla Tvoje odpoved na tuhle otazku?

Od: vaes
Datum: 14.červen 2004 19:54:07
Předmět: dotaz
hele, co vás drží při životě?? Jaký máte důvod, proč žít??? Odpověď je pro mě vážně moc důležitá...

Od: Sin
Datum: 13.červen 2004 15:58:51
Předmět: to: Crow
Ahojenky :o)

Ze pises jako osmilety decko? To bych pred nima musela smekat... Prisaham, ze bych Te byvala tipovala na o dost vic nez ctrnact.

He, pry ze se neshazujes, nybrz rikas pravdu....To mi promin, mlada damo, ale obavam se, ze to Tvoje hodnoceni sebe sama nejni objektivni... ono je tezky divat se sama na sebe neprikraslene ale zaroven bez toho, aby clovek sam sebe znevazoval nebo shazoval. Ty nahodou pusobis jako chytra a fajn holka... tak si to priznej:o)

Co se tyce naivity, mas pravdu, ze se na ni doplaci, to nemuzu zpochybnit. Ale prisla jsi o ni dost brzo... Nu, snad je to tak dobre. Kdyz tedy, jak rikas, uz nejsi naivni, nebud taky prehnany pesimista. Dobre nejsou ani ruzove ani cerne bryle :o)

Jestlize si vytycujes prilis vysoke cile, neni mozne z nich trochu slevit? V kazdy publikaci s touhle tematikou se doctes, ze cile si ma davat clovek takove, aby bylo v jeho moci je zvladnout... Tek se neprecenuj ani nepodcenuj. Zkus si tipnout, kde asi tak lezi ta zlata stredni cesta a pokus se dosahnout toho, co je pro Tebe realne splnitelne.

Co se tyce toho, cos psala o svem prani (jsem si pujcila od prispevku vaes) - to se mi moc libi a opravdu s Tebou musim nesouhlasit, rikas-li, ze je nesplnitelne. Neni. Uz jen na netu je spousta lidicek, kterym muzes pomoct, chce to jen se odhodlat a psat. A nebo v realu, jestlize opravdu chces, a budes se kolem sebe divat, stoprocentne najdes ty, kteri potrebuji s necim helfnout. Jen si dopredu nerikej, ze to zvoras, tim si to totiz akorat privolas...

Nu, je prima, ze se nevzdavas. V tom pokracuj. :o) A co se tyce toho, jestli ti tenhle muj prispevek pomohl, jsem jedine rada.. a moc...

Mej se krasne a nedivej se sama na sebe tak cerne. Cesta k objeveni kras vlastniho ja je trnita a hrooozne dlouha, ale je absolvovatelna. Tak hodne stesti. Zatim pa.

Od: crow
Datum: 11.červen 2004 19:44:37
Předmět: to: Zuzky
neviděla,ale to neznamená ž nemůžu mít pravdu

Od: Zuzky
Datum: 11.červen 2004 19:38:48
Předmět: to:crow
nevíš neviděla jsi mě!

Od: Zuzky
Datum: 11.červen 2004 19:37:48
Předmět: Odstrkávání
No,tak ale teď třeba na jednom nejmenovaném dětském internetu kde se scházíms e svýma kámoškama a kámošema tak se tam přidal jeden nejmenovaný blbec a uráží mě kvůli věku a kvůli všemu.a tak sem od nich v podstatě oddělená protože on pořád naráží ale kamarádky ho berou.a na mě jim vůebc nezáleží docela dost ěm to štve ale nemůžu s tím ncid ělat takže se ty večery který pro mě byly dost dobrý jsou nudný kdy koukám akorát do obrazovky!

Datum: 10.červen 2004 14:04:58
Předmět: to: vaes
Život je plný nečekaných zvratů a událostí,Osud je nevyzpytatelná postava sem tam zasahující do našich životů..máš pravdu,že by nebylo od věci kdyby přišel mimořádně s něčím příjemným!Je mi 14(já vim že se na to nezdám,když mám vystupování 8-letýho dítěte). A moje největší přání..umět pomoct druhým,být alespoň v něčem dobrá a tak různě a tak podobně..prostě nesplnitelno.A co ty?

Od: vaes
Datum: 9.červen 2004 20:21:17
Předmět: crow
Jen jsem chtěla, abys věděla, že nic není ztraceno a že život je plný nečekaných zvratů. Snad by mohl už brzy nějaký příjemný zvrat zasáhnout i do našich životů. Kolik je Ti let? Jaké je Tvé největší přání?

Datum: 9.červen 2004 15:15:41
Předmět: to: všici
PS:omlouvám se za románově dlouhý nudný příspěvky,ale já to jinak napsat nedokážu :)

Datum: 9.červen 2004 15:14:17
Předmět: to: Zuzky
Účes sem,účes tam,jestli se nelíbí tobě,tak s ním vždycky můžeš něco udělat a jestli se nelíbí tvýmu okolí,tak bys na ně měla jednoduše kašlat.Spousta lidí hledá zábavu v tom,že ostatní shazuje-z těch by si člověk neměl nic dělat.A stejně tak dost lidí soudí lidi podle zevnějšku a kašle na charakter-a ty ti nesahaj ani po tkaničky,neměl by tě jejich "názor" pomalu ani moc zajímat!Hlavně že existujou i lidi,který tě maj rádi,po hádce se s tebou usmíří a vzájemně si odpustíte,ne?Ty nejsi nijak strašná ani nic takovýho,jen ti chybí řádná dávka zdravýho sebevědomí (v žádnym případě si neber příklad ze mě :)).A sebevražda..fuj fuj,o tom moc nemluv.I já sem se chtěla zabít a nedokázala sem to.Nejdřív sem si za to nadávala do slabochů a srabů,ale nakonec sem za to byla i ráda.Proč?Uvědomila sem si,že lidský život je i tak moc krátkej,tak proč si ho brát sám..Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být hůř-to je i není pozitivní- a jak se říká (a řeklo to i hodně lidí tady): Člověk sám se musí snažit,aby sem měl dobře,i když na to nemusí být sám.A ty sama rozhodně nejsi!

Příspěvky 261 až 270 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší