Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 251 až 260 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: r.s.t.
Datum: 22.červen 2004 18:25:18
Předmět: Co me drzi pri zivote
Tuhle otazku si pokladam docela casto.. Kdyz se alespon obcas objevi neco, co v cloveku rozfouka ten plaminek stesti, co mu doda trochu nadeje, tak se da prezivat, kdyz uz to nemuze byt lepsi.. Nejhorsi je, kdyz nic takoveho dlouho neprichazi.. To pak clovek tape ve tme, nema se ceho chytit, podiva se do budoucna a tam vidi jen temno, ani matne obrysy, proste nic.. To jsem sam, kteremu pripada, ze proste neni staveny pro tenhle svet, ze ani neni mozne, aby v nem byl stastny? Ale zpet k puvodni otazce - me drzi pri zivota tak jak uz to tady par lidi psalo taky vira v to, ze to bude lepsi. Pri me pesimisticke nalade je to sice s podivem, ale co uz cloveku zbyva jineho, nez nadeje, ze? Sebevrazda reseni neni.. A myslim, ze kazdy z nas, kdyby zjistil, ze je treba nemocny a UMRE, poznal by, ze ty myslenky na smrt byly jen takova hra a ze se mu vlastne chce zit.. Docela zavidim tem, kteri proziji cely svuj zivot v poklidu, ani se nad takovymi otazkami nezamysleji.. Ale abych nezapomnel, jeste neco me drzi pri zivote - pratele. Ale laska, laska porad chybi a kdyz je smyslem zivota, tak je jeji nedostatek znicujici.. Tak se vsichni mejte lip nez se mate! Musime to prece nejak zvladnout.. Ze to rikam zrovna ja, derou se mi slzy do oci.. Ahoj..

Od: lotari
Datum: 18.červen 2004 10:04:31
Předmět: to: vaes
Mě asi dží při žovitě naděje na lepší zítřky, naděje na nalezení člověka, který by mi porozuměl. Naděje, že budu mít možnost napravit své chyby a pomoci těm, kterým jsem někdy ublížila. Naděje, která slibuje, že budu moci dát někomu svojí lásku a zároveň něčí lásku přijímat. Naděje, že společně prožité okamžiky bolesti nakonec vedou jen k ještě většímu sblížení. Naděje.

Od: Blizi
Datum: 17.červen 2004 14:48:11
Předmět: zivot
Drzi me pri zivote moznost ziskavat nove informace, zrejme asi nic vic, nic min :(

Od: lotari
Datum: 16.červen 2004 20:38:48
Předmět: knížka
Lidičky, jestli byste se chtěli sami nad sebou zahloubat a dojít k nějakým kloudným závěrům, vřele vám doporučuju knížku Prorok od Chalíla Džibrána, je to dokonalý. Jestli chcete elektronickou verzi, je tady:
http://www.sweb.cz/proroctvi/

Od: crow
Datum: 16.červen 2004 19:02:35
Předmět: to: Sin
Ehm,no,mám takovej dojem,že bysme se pořád dokola mohly vzájemně přesvědčovat o svým názoru a pohledu na svět,lidi,důvěru,sebevědomí..:) A já už se radši nebudu moc rozpisovat..: To cos napsala si proberu v hlavě,protože máš třeba v něčem pravdu a vážím si toho,fakt!A řekla bych,že jestli někdy přesně pochopim co ses snažila mýmu pomalu chápajícímu mozku vyvětlit,tak to asi bude první krok na tu trnitou cestu za objevením krás vlastního já....:) Tak teda,vpřeeed..

Od: crow
Datum: 16.červen 2004 18:56:07
Předmět: to: vaes
Při životě mě drží to,když si uvědomím jak "směšná" a slabošská by byla sebevražda, a i když člověk sám nic nemá,pořád může něco dát jiným-pomáhat..a nakonec ta představa nepříznivého zlomyslného Osudu,kterému člověk přece neudělá tu radost aby se vzdal..

Od: Visnery
Datum: 15.červen 2004 14:32:16
Předmět: Vaes
Žiji proto, abych jednou, až budu umírat, se mohla poohlédnout zpět a vědět, že jsem tady nebyla zbytečně…

Od: ILUNaxiel
Datum: 15.červen 2004 10:52:53
Předmět: To: smutna_sLeczna...
No, asi bys to tomu klukovi měla říci přímo do očí. Kdo ví, zda si to tady přečte.

Od: ILUNaxiel
Datum: 15.červen 2004 10:52:06
Předmět: To: Vaes
Vida, dříve jsem tuhle otázku pořád řešil a teď mě zaskočila :).
Jaký mám důvod žít? No, asi v první řadě již ten samotný fakt, že žiju. Dříve jsem si to neuvědomoval, ale teď snad už konečně chápu, jak je fajn, že jsem tenhle dar života dostal.
Žiju proto, abych pochopil, abych se něco naučil, někam se vývojově posunoval a abych také něco po sobě zanechal....

Od: smutna_sLeczna...
Datum: 14.červen 2004 20:55:37
Předmět: :-(
chtela bych aby mi odpustil jeden kluk kterymu sem hrozne moc ublizila....promin porad te miluju

Příspěvky 251 až 260 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší