| Od: crow |
| Datum: 9.červen 2004 14:58:51 |
| Předmět: to: vaes |
Nemusíš říkat nic povzbudivýho,ono má pro člověka jako sem já (a i ty?!) váhu i to,že si ho někdo všimne a vyjádří se...díky PS: I ty máš svou cenu a neměla by ses odsuzovat,když už pro nic jinýho tak proto,že život,ať už je jakejkoliv je jenom jeden a s trochou dobrý vůle -která i když málo tak přeci jen existuje- se dá změnit v něco lepšího.To de vždycky..a já doufám a moc bych ti přála aby ses měla (v rámci možností) co nejlíp! :) |
|
| Od: crow |
| Datum: 9.červen 2004 14:49:08 |
| Předmět: to: Sin |
Si moc hodná,děkuju,ale já myslím že..no,tak teda za prvé:Já nevěřím lidem,nikomu nechci ani asi už nikdy nebudu věřit.Na naivitu se ošklivě doplácí.Ale nejspíš máš pravdu,když mi alespoň ONI nelžou..i méně je někdy více,co?(pokus o úsměv) Za druhé:Já se nepotřebuju svěřit,ani to,že sem napsala Vám sem se nemínila svěřovat,spíš se..jak to říct..jednoduše no,vyjádřit? (ach jo) Za třetí:Já mívám tendence tyčit si vysoké cíle,ale málokdy je dotáhnu do konce.Nemyslím že bych to dokázala,i bez pomoci okolí. Za čtvrté:Já se nechci vzdávat a nevzdávám..ale i tak prohrávám..tak teda běžím!Do bojeeee: mravenec vs. parní válec Za páté:Já se neshazuju,já říkám pravdu.A v tom je dost podstatný rozdíl. A za šestý:Možná že pomoc potřebuju,ale proč sebou otravovat druhý?No jo,máš pravdu,koneckonců když už otravuju tady Vás...ale i tak,lhala bych,kdybych řekla že mi to nepomohlo,alespoň momentálně! |
|
| Od: Sin |
| Datum: 6.červen 2004 22:58:54 |
| Předmět: to: Zuzky |
Ahojky:o) Tak strasna urcite nebudes... ale hadanim se nic nevyresi... Zkus byt mila, chapava... jak k sobe, tak i k ostatnim... casem si toho ti lide vsimnou a urcite se ty vztahy zlepsi... Snaz se byt pozitivni, optimisticka, v pohode... takovi lide byvaji sympatictejsi a byva s nimi i lepe nakladano... :o) (alespon podle mych zkusenosti) A uces taky nemuze bejt takova katastrofa... vetsinou se s tema vlaskama da jeste neco delat... nebo myslis, ze ne? Mej se hezky a zatim pa. |
|
| Od: Zuzky |
| Datum: 6.červen 2004 19:30:03 |
| Předmět: dodatek |
| hodně lidí také říká že se podceňuju ale podle mě jsem strašná a proto mám tyto problémy nevím co mám dělat! |
|
| Od: Zuzky |
| Datum: 6.červen 2004 19:28:47 |
| Předmět: podceňování |
| No já nemám problémy jenom s tímto ale podle mě ..no já sem na tom špatně pokusila sem se i o sebevraždu(nepovedla se nedokázala sem to)a prostě v poslední době mě furt podrážej kamarádky furt se s někým hádám navíc sem si dala udělat novej učes a myslela sem že budu vypadat super ale nakonec vypadám strašně a stále se to zhoršuje je mi pořád hůř a hůř hádám se se všema a se vším nevím co mám dělat je mi strašně! |
|
| Od: vaes |
| Datum: 6.červen 2004 16:16:40 |
| Předmět: to crow |
| Jsem na tom stejně. Až na to, že nemám rodinu. Mrzí mě, že Ti na to nedokážu říct nic povzbudivýho... bude to asi tim, že jsem v tom samém taky... Ale jedno vim jistě: Máš svou cenu, neodsuzuj se. |
|
| Datum: 6.červen 2004 14:31:44 |
| Předmět: to: ninti |
Ahojenky... Ju, rozumim ti...tahle bolest...nekdy az fyzicka... ale bohuzel netusim, co ti na to rict... Nevim, jak se proti ni da bojovat. Snad nejvic se mi osvedcilo zkusit se vybrecet a pak zkontaktovat nejakou blizkou osubku, ktera by me privedla na jine myslenky... Nebo to proste musi prejit, vyspat se z toho... Ale treba to u Tebe pujde jinak... I kdyz Ti neumim pomoct, snad aspon diky mymu prispevku budes mit pocit, ze v tom nejsi sama... Hodne sily a co nejmin takovejchle pocitu... |
|
| Datum: 6.červen 2004 14:21:15 |
| Předmět: To: Zuzky |
Ahojky. Neee, neboj, zadna katastrofa to s Tebou neni. Mozna nejsi uplne nejhubenejsi, ale to se casem spravi. Jeste porostes a kdyz se budes hybat, za par roku to na Tobe nebude znat ani v nejmensim. Na posmevacky kasli, jsou dulezitejsi veci nez vaha, vyska a vselijaky tabulky. Hledej ty dulezity... a na takovyhle podradnosti zapomen... I kdyz je pravdou, ze to nekdy neni tak lehky... (Deti dokazou bejt kruty)...ale nenech se tim prevalcovat. |
|
| Datum: 6.červen 2004 14:08:30 |
| Předmět: to: vaes |
Ahojky... Precti si, co jsem napsala Crow... treba by i Tobe neco z toho mohlo pomoct... Musis se naucit mit se rada. Zkus si srovnat priority. Co povazujes za dulezite, co podle Tebe ma hodnotu? Jake jsou podle Tebe dobre vlastnosti? Mas nektere z nich? Snazis se je do sveho zivota zaradit? Jestli ne, neni pozde s tim zacit. Nenavist sama k sobe Ti v nicem nepomuze. I Tobe preju hodne stesti a sily... a urcite napis, budes-li mit chut... |
|
| Datum: 6.červen 2004 13:59:49 |
| Předmět: to: crow |
Ahojenky... Sakra, holka, neblazni!!! S tim, o cem mluvis, mam taky tak trochu zkusenost...takze ti tak trosicku rozumim...
Za prve - nauc se verit lidem okolo sebe, kdyz rikaji, ze jsi fajn, kdyz rikaji, ze te maji radi, ze jim chybis. Oni nelzou - nemaji duvod lhat. Kdybys byla tak strasna, jak rikas, nemas vubec nikoho. Nebyli by tu lidi, o nichz tu pises, ze se jim nechces sverit, pac by Ti to vyvraceli. A vyvraceli by Ti to opravnene. Za druhe - myslim, ze by pro Tebe bylo dobry nekomu z nich o techhle svych pocitech opravdu rict. I kdyz je to tezky, zvladnout se to da. Ulevi se Ti... a az to budes rikat, zjistis, jaky jsou to vsechno pitomosti... Za treti - je velice dulezite vybudovat si sama k sobe pozitivni vztah. S tim ti mohou pomoci prave ti Tvi blizci, ale nejvetsi kus prace stejne musis odvest sama... Vytyc si to jako svuj cil a jdi si za nim. Za ctvrte - boj proti priseram v nas je beh na dlouhou trat. Takze... prave jsem Ti ho odmavla. Vystartuj a potom se nevzdavej. Ty to dokazes. A za pate - vecna nespokojenost sama se sebou je dobra - ale jen do urcite miry. Dokud Te tlaci k lepsim vysledkum a pomaha Ti prekonavat sve vlastni "rekordy". Kdyz Te zacne takhle "shazovat" dolu, je nutne najit silu k tomu, aby ji clovek omezil. Vsak vis, ze se rika "vseho s mirou" a "vseho moc skodi"... A jeste za seste: Pomahat druhym je skvela vec a muze Ti i zpetne hodne pomoct. Ale zase tu plati predchozi "vseho s mirou". Na sebe se taky nesmis uplne vykaslat. Ty taky potrebujes pomoc. Tak si ji nabidni.
Drzim Ti palce a preju hodne stesti. A jestli budes chtit, ozvi se sem, jak Ti to jde.
PS: Hlavne si dopredu nerikej, ze to nezvladnes. |
|
|