Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 271 až 280 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: crow
Datum: 9.červen 2004 14:58:51
Předmět: to: vaes
Nemusíš říkat nic povzbudivýho,ono má pro člověka jako sem já (a i ty?!) váhu i to,že si ho někdo všimne a vyjádří se...díky
PS: I ty máš svou cenu a neměla by ses odsuzovat,když už pro nic jinýho tak proto,že život,ať už je jakejkoliv je jenom jeden a s trochou dobrý vůle -která i když málo tak přeci jen existuje- se dá změnit v něco lepšího.To de vždycky..a já doufám a moc bych ti přála aby ses měla (v rámci možností) co nejlíp! :)

Od: crow
Datum: 9.červen 2004 14:49:08
Předmět: to: Sin
Si moc hodná,děkuju,ale já myslím že..no,tak teda za prvé:Já nevěřím lidem,nikomu nechci ani asi už nikdy nebudu věřit.Na naivitu se ošklivě doplácí.Ale nejspíš máš pravdu,když mi alespoň ONI nelžou..i méně je někdy více,co?(pokus o úsměv)
Za druhé:Já se nepotřebuju svěřit,ani to,že sem napsala Vám sem se nemínila svěřovat,spíš se..jak to říct..jednoduše no,vyjádřit? (ach jo)
Za třetí:Já mívám tendence tyčit si vysoké cíle,ale málokdy je dotáhnu do konce.Nemyslím že bych to dokázala,i bez pomoci okolí.
Za čtvrté:Já se nechci vzdávat a nevzdávám..ale i tak prohrávám..tak teda běžím!Do bojeeee: mravenec vs. parní válec
Za páté:Já se neshazuju,já říkám pravdu.A v tom je dost podstatný rozdíl.
A za šestý:Možná že pomoc potřebuju,ale proč sebou otravovat druhý?No jo,máš pravdu,koneckonců když už otravuju tady Vás...ale i tak,lhala bych,kdybych řekla že mi to nepomohlo,alespoň momentálně!

Od: Sin
Datum: 6.červen 2004 22:58:54
Předmět: to: Zuzky
Ahojky:o)
Tak strasna urcite nebudes... ale hadanim se nic nevyresi... Zkus byt mila, chapava... jak k sobe, tak i k ostatnim... casem si toho ti lide vsimnou a urcite se ty vztahy zlepsi... Snaz se byt pozitivni, optimisticka, v pohode... takovi lide byvaji sympatictejsi a byva s nimi i lepe nakladano... :o) (alespon podle mych zkusenosti)
A uces taky nemuze bejt takova katastrofa... vetsinou se s tema vlaskama da jeste neco delat... nebo myslis, ze ne?
Mej se hezky a zatim pa.

Od: Zuzky
Datum: 6.červen 2004 19:30:03
Předmět: dodatek
hodně lidí také říká že se podceňuju ale podle mě jsem strašná a proto mám tyto problémy nevím co mám dělat!

Od: Zuzky
Datum: 6.červen 2004 19:28:47
Předmět: podceňování
No já nemám problémy jenom s tímto ale podle mě ..no já sem na tom špatně pokusila sem se i o sebevraždu(nepovedla se nedokázala sem to)a prostě v poslední době mě furt podrážej kamarádky furt se s někým hádám navíc sem si dala udělat novej učes a myslela sem že budu vypadat super ale nakonec vypadám strašně a stále se to zhoršuje je mi pořád hůř a hůř hádám se se všema a se vším nevím co mám dělat je mi strašně!

Od: vaes
Datum: 6.červen 2004 16:16:40
Předmět: to crow
Jsem na tom stejně. Až na to, že nemám rodinu. Mrzí mě, že Ti na to nedokážu říct nic povzbudivýho... bude to asi tim, že jsem v tom samém taky... Ale jedno vim jistě: Máš svou cenu, neodsuzuj se.

Datum: 6.červen 2004 14:31:44
Předmět: to: ninti
Ahojenky...
Ju, rozumim ti...tahle bolest...nekdy az fyzicka... ale bohuzel netusim, co ti na to rict... Nevim, jak se proti ni da bojovat. Snad nejvic se mi osvedcilo zkusit se vybrecet a pak zkontaktovat nejakou blizkou osubku, ktera by me privedla na jine myslenky... Nebo to proste musi prejit, vyspat se z toho... Ale treba to u Tebe pujde jinak...
I kdyz Ti neumim pomoct, snad aspon diky mymu prispevku budes mit pocit, ze v tom nejsi sama... Hodne sily a co nejmin takovejchle pocitu...

Datum: 6.červen 2004 14:21:15
Předmět: To: Zuzky
Ahojky.
Neee, neboj, zadna katastrofa to s Tebou neni. Mozna nejsi uplne nejhubenejsi, ale to se casem spravi. Jeste porostes a kdyz se budes hybat, za par roku to na Tobe nebude znat ani v nejmensim. Na posmevacky kasli, jsou dulezitejsi veci nez vaha, vyska a vselijaky tabulky. Hledej ty dulezity... a na takovyhle podradnosti zapomen... I kdyz je pravdou, ze to nekdy neni tak lehky... (Deti dokazou bejt kruty)...ale nenech se tim prevalcovat.

Datum: 6.červen 2004 14:08:30
Předmět: to: vaes
Ahojky...
Precti si, co jsem napsala Crow... treba by i Tobe neco z toho mohlo pomoct... Musis se naucit mit se rada. Zkus si srovnat priority. Co povazujes za dulezite, co podle Tebe ma hodnotu? Jake jsou podle Tebe dobre vlastnosti? Mas nektere z nich? Snazis se je do sveho zivota zaradit? Jestli ne, neni pozde s tim zacit. Nenavist sama k sobe Ti v nicem nepomuze.
I Tobe preju hodne stesti a sily... a urcite napis, budes-li mit chut...

Datum: 6.červen 2004 13:59:49
Předmět: to: crow
Ahojenky...
Sakra, holka, neblazni!!! S tim, o cem mluvis, mam taky tak trochu zkusenost...takze ti tak trosicku rozumim...

Za prve - nauc se verit lidem okolo sebe, kdyz rikaji, ze jsi fajn, kdyz rikaji, ze te maji radi, ze jim chybis. Oni nelzou - nemaji duvod lhat. Kdybys byla tak strasna, jak rikas, nemas vubec nikoho. Nebyli by tu lidi, o nichz tu pises, ze se jim nechces sverit, pac by Ti to vyvraceli. A vyvraceli by Ti to opravnene.
Za druhe - myslim, ze by pro Tebe bylo dobry nekomu z nich o techhle svych pocitech opravdu rict. I kdyz je to tezky, zvladnout se to da. Ulevi se Ti... a az to budes rikat, zjistis, jaky jsou to vsechno pitomosti...
Za treti - je velice dulezite vybudovat si sama k sobe pozitivni vztah. S tim ti mohou pomoci prave ti Tvi blizci, ale nejvetsi kus prace stejne musis odvest sama... Vytyc si to jako svuj cil a jdi si za nim.
Za ctvrte - boj proti priseram v nas je beh na dlouhou trat. Takze... prave jsem Ti ho odmavla. Vystartuj a potom se nevzdavej. Ty to dokazes.
A za pate - vecna nespokojenost sama se sebou je dobra - ale jen do urcite miry. Dokud Te tlaci k lepsim vysledkum a pomaha Ti prekonavat sve vlastni "rekordy". Kdyz Te zacne takhle "shazovat" dolu, je nutne najit silu k tomu, aby ji clovek omezil. Vsak vis, ze se rika "vseho s mirou" a "vseho moc skodi"...
A jeste za seste: Pomahat druhym je skvela vec a muze Ti i zpetne hodne pomoct. Ale zase tu plati predchozi "vseho s mirou". Na sebe se taky nesmis uplne vykaslat. Ty taky potrebujes pomoc. Tak si ji nabidni.

Drzim Ti palce a preju hodne stesti. A jestli budes chtit, ozvi se sem, jak Ti to jde.

PS: Hlavne si dopredu nerikej, ze to nezvladnes.

Příspěvky 271 až 280 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší