| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 31.květen 2003 22:32:16 |
| Předmět: To: Sklerotikk |
Ahojky :)
K tomu, co publikuji (a budu publikovat) na Pooh.cz – pro tento projekt jsem se rozhodl právě proto, že je to médium, kde mohu psát kdykoli, o čemkoli, bez jakékoli cenzury a omezení. Nemám daná témata, termíny, nejsem vázán smlouvami... ...což je po mých dřívějších zkušenostech veliká úleva. Navíc Pooh.cz nemá redakci, ani šéfredaktora... ...a tak si zatím vychutnávám zde poskytovanou svobodu projevu – třeba i takovými glosami, jakou jsi tam viděl, stejně jako náročnějšími články.... Buď si jistý, že já z té soutěže také nejsem nijak nadšený, ale narazil jsem na informaci o ní, tak jsem jí předal dál (to je právě smyslem weblogů, kterým Pooh.cz je – předávání informací, pohledů, názorů). Není za tím nic více, ani nic méně... ...já osobně říkám, že bych do takové soutěže nešel ani coby kluk, ani coby dívka. Článek jsem navíc sám zařadil do rubriky BULVÁR, což, myslím, říká vše... ...i tenhle žánr sem tam píšu :) PS: doufám, že se nebudu muset zodpovídat ze všech následujících článků, které na Pooh.cz budu publikovat – některé budou hodně názorově kontroverzní. Za tímto účelem pro případné diskuze odkazuji na tamní diskuzní fóra pod články... |
|
| Od: Sklerotikkk |
| Datum: 31.květen 2003 22:10:08 |
| Předmět: holka na vdávání - pro ILUNaxiela |
| Ahoj Ilu, k napsání tohohle příspěvku mě vlastně nepřímo inspirovala Blizi. Psala o Tobě a o Val, o tom jak vám to sluší spolu, tak jsem se taky chtěl podívat kde jste (na internetu) a první co mě napadlo bylo napsat Tvou přezdívku do Googlu. No a první co mi vyskočilo mě tak trochu zaskočilo:-) Netušil jsem, že píšeš pro pooh.cz. Když jsem si přečetl Tvůj přispěvek o výše jmenované soutěži rádia City, byl jsem zaskočen ještě víc (pro všechny nebylící v naší Matičce měst se jedná o soutěž jednoho lokálního pražského rádia, kdy se účastnice snaží všemožně získat onen titul Holka na vdávání a pak se k ní bude vybírat kluk, no a oni se pak vezmou, rádio City jim zaplatí krásnou svatební cestu, na rok byt se vším a život je růžový a všechno je krásné a žili spolu šťastně až do smrti...). Já osobně jsem na tuhle soutěž už dost alergický a všechny ty plakáty a billboardy už mě štvou. Všude hesla jako "Najděte sou osudovou lásku!" a tak podobně (osudová láska se podle mě nedá najít - je určená osudem a pokud na ni máme narazit, narazíme a nepotřebujem k tomu soutěže; propagovat že ji někdo najde právě prostřednictvím našeho nejlepšího a skvělého rádia mi přijde dost hloupé...). No ale teď zpátky ke Tvému článku (nebo novince či jak to nazvat). Tohle mi k Tobě prostě nějak nesedlo. "Chcete se ženit? Vyberte si nevěstu!" Tohle heslo bych opět čekal od rádia City a ne od Tebe!!! Pokud to bylo celé myšleno jako legrace (dívám-li se na poslední větu), tak budiž, ale jinak to budu rozdýchávat ještě dlouho. Opravdu si myslíš že přes rádio najde někdo tu pravou a proto to propaguješ? Jaký na to máš názor? Dík za odpověď a pokud se opravdu jednalo o sarkasmus, omluv mou nechápavost. |
|
| Od: Foggy |
| Datum: 31.květen 2003 15:08:51 |
| Předmět: lidičky |
proč se na internetu dá najít hromada nepotřebnejch informací a ty důležitý většiou nefungujou??? Chjo - mám to ale problémy co?? Pápá spáči! |
|
| Datum: 31.květen 2003 1:18:32 |
| Předmět: Všem |
Jdu se učit - tak se krásně vyspinkejte a nechcete se to naučit za mě?? :o))
Stejně to neudělám :o)) Papa BLÁZEN Foggy |
|
| Datum: 31.květen 2003 1:17:32 |
| Předmět: Ták a ještě Naxiel |
Ahoj lumpe! Koukám, žes našel volnou - no hádám, tak dobrou hodinku - dobu na napsání kvanta příspěvků - což je u tebe ovšem zvykem. Když něco - tak pořádně a ve velkém! :o)
A můžu maturovat teda u tebe??? Si to klidně vyměnim!
Že byl Coelho v blázinci vím - a dokonce ho tam nechal zavřít vlastní otec :o) - ironie co? Jeho život je velmi zajímavý! Nevím, jak něco takového může jeden člověk prožít. Ale lidé jemu podobní k tomu mají zvláštní předpoklady. Nevím, jestli se to dá odhadnout předem, ale troufám si říct, že pár lidí, které čeká nepředstavitelná budoucnost - podobná jeho - znám.
Veroniku jsem ještě nečetla, ani Ďábel a slečna Chantal. Ale určitě obě přečtu! Už teď se na to těším!
Ad. K těm nenormálním lidem s depkama - a ještě jednou k Matesovi (pan nedávám záměrně - nezaslouží si to). Já brala v úvahu aspekt toho, že tu depku nemáš jen jednou ani konzistentně - ale je to taková ta cyklická, která se vrací jen čas od času. Tací lidé to nemusí mít v hlavě v pořádku. A teď vim, že píšu takovou hovadinu, ale pošlu to abyste všichni viděli jak taky může někdo přemejšlet. Kravina největšího kalibru přichystaná právě pro mě. Nechci abyste mi na to cokoliv odepisovali, protže to za to nestojí a není to tak, že když jsem to odeslala chci na to něco slyšet - prostě to berte jako fakt mého "chorého" mozku - :o)) Je mi to fuk - asociace a bláznění a lhostejnost a radost a skotačení - to je všechno dohromady co teď cítím. Je to vážně ztřeštěnej výplod - e teda příspěvek :o))
No nic asi se půjdu učit. Baj baj Foggy!
PS: jo a lidičky - nencháme Matesa Matesem? Toho hajzlíka. (Můj miláček se tak jmenoval - kocourek šedivej - a teď je jeho jméno hanlivě napadáno - i když vim, že patří člověku, který si snůšku negací zaslouží) |
|
| Datum: 31.květen 2003 1:05:09 |
| Předmět: Delphy |
Duševní soudžnost dvou lidí je velmi vzácným jevem - dá se říci, že ti závidím tvé "propletení" a konzistentnost s tak zajímavou duší jako je Naxova. Narazila jsem na podobného člověka jako je on - jak fyzicky, tak duševně - myslíš, že dva lidé mohou být do jisté míry podobní? Stejnot povah? Nevím jak jinak to připodobnit.
Jo a o Naxe se neboj - ví co dělá :o)) Možná to te´d nepochopíš, ale vaše dušičky si toho prožili dost, aby pochopili.
Pa Foggy |
|
| Datum: 31.květen 2003 0:56:49 |
| Předmět: Nejprve Domi |
Vím co teď prožíváš. Nezažila jsem to já, ale je to z toho co píšeš cítit. Veliký boj, trvající už dost dlouho, aby člověk stále miloval a nemohl stejně odejít. Chátu tě a zároveň bych tě chtěla chytit za ruku a vytáhnout (i když i toho je násilné) tě odtamtud pryč! Neposlechneš zas a znova volání zmiz a uteč jinam - za někým jiným, k někomu jinému, prostě pryč. Je to logický a vlastně ani tak moc ne logický sled myšlenek, událostí, citů, chvil štěší a smutku. Jak se snažíš vše idealizovat - věřit, že to myslí opravdově a pak se opakuje to co už nemělo přijít, jak se upínáš k těm krásným chvílím, které chceš aby přišly znovu a ony snad se vrátí později - jindy - možná... Ale jak píšeš, on sám tvrdí, že není schopen lásky - a ty ho tolik miluješ - on sám se ti vysmívá, když "vyhrožuješ" odchodem - protož ví, že to neuděláš. Protože ví, že jsi na něm závislá - protože miluje tvou slabost, protože tě rád vidí pokořenou a bude to stále opakovat a ty mu budeš stále věřit.
ALE JAK DLOUHO????
Teď s tím asi ani nic udělat chtít nebudeš, ale postupem času - ti držim palce - se k tomu možná dostaneš a odhodláš se k tomu opustt ho. Zloíš ho, ale musíš být silná, aby tě nestrhl zpět do víru násilí a krásných slov....
Nepomůžu ti jinak než tímto - press nic neřeší - a možná je to dobře žes to nejbližším neřekla. Dokážu si ten všudypřítomný tlak představit a dělá se mi z toho zle.
Oceňuji, žes to řekla tady - není to jednoduché, ale první krok, je první krok a ten mnohdy dokáže víc, než běh na dlouhou trať.
PA |
|
| Od: Magnificat |
| Datum: 30.květen 2003 15:06:35 |
| Předmět: to:ILUNaxiel |
Naštval? Ne,Tys mě nenaštval.Ani náhodou.Akorát sem v Tvé odpovědi cítil lehoulinký náznak odsouzení.(To jsi,ale ve svých dalších reakcích jasně popřel.) Chtěl jsem říct: Mates tu byl jednou.To neznamená automaticky,že nemá pravdu(i když,kdo ji vlastně má?).Ne víc,ne míň. Souhlasím s Tebou prakticky ve všem cos tu napsal(líp,než bych to sved já). Ad.Zkušenost-Já zkušenost se zajištěním od rodičů nemám... Kam se hlásím?Nikam.I když jsem ve středu oslavil 20tiny,stále se pachtím na ubohém 3letém učňáku :( (Však jsem tady nazýván "věčným studentem")Na nadstavbu jsem se už dostal. Díky za podporu-že mi to myslí?To vykládej mýmu psychiatrovi a učitelům:) Měj se hezky. |
|
| Od: Blizi |
| Datum: 30.květen 2003 13:20:13 |
| Předmět: ILU |
| Ahojky Ilu, diky moc za odpoved a taky odkaz na stranku, naprosto mi zlepsil naladu fakt, ze o necem podobnem existuje diskuze (nemela jsem tuseni), taky jsem nakoukla na vase stranky s Valinkou, snad se vas nedotknu, kdyz reknu, ze vam to moc slusi:) Pekny den i Tobe. B% |
|
| Od: Blizi |
| Datum: 30.květen 2003 13:18:09 |
| Předmět: Dominika |
| Ahojky Dominiko,na zacatek si neodpustim jednu vetu:musis byt clovek s velkym srdcem a spoustou lasky...Ale na druhou stranu bych se priklonila k tomu, co psala Delphy (sama bych se asi nevyjadrila lepe) Nekdy clovek musi udelat i neco, co sam tak neciti, aby se zachranil, ovsem ja sama jsem se setkala s tim, ze i kdyz Ti nekdo ublizuje, lehce se vytvori jakasi zavislost (prominte mi to slovo)a clovek porad tajne doufa, ze "bude lepe". Nebude. Nechci pusobit pesimisticky ani se pokouset o "moudra", myslim, ze Ty sama to rozhodnuti chces i nechces udelat a ta nerozhodnost je na tom to nejhorsi..Ja kazdopadne drzim palce,abys tu odvahu nasla, doufam, ze budes na NDS dal prispivat. Hezky den. B |
|
|