| Od: Foggy |
| Datum: 3.červen 2003 22:09:59 |
| Předmět: takova prosbicka na Ilu |
| Moh' bys mi smsnout link na tve stranecky In blue? Chtela bych si "pocist". dik a Pa |
|
| Datum: 3.červen 2003 22:01:43 |
| Předmět: Jůůů |
To byla ale rychlost - se priznejte - ste cekali za rohem co?? No pokusim se tam dostat, ale vazne nic neslibuju. Ale rozhodne vas CHCI videt! Papala Foggy |
|
| Od: Visnery & ILUNaxiel |
| Datum: 3.červen 2003 21:38:50 |
| Předmět: Foggy |
Ahojky Foggy, moc gratulujeme k uspesnemu zvladnuti maturity, tajne jsme ti drzeli palecky a jsme radi, ze to mas jiz uspesne za sebou...:) Koukej se ukazat na sraziku, ted by ti nemelo uz nic branit..takze vymluzvy nebereme:)
Mej se krasne a uzij si... :)
|
|
| Datum: 3.červen 2003 21:31:11 |
| Předmět: #&9829 |
jo a diky moc vsem co mi drzeli palecky kvuli mature - i tem co si tohle nikdy neprectou (ne ze by byli mrtvi, ale nechodi sem :o)) Juice Foggy |
|
| Datum: 3.červen 2003 21:29:55 |
| Předmět: Scorototron a Sid |
Ja vim, ze to furt komolim - vazne se nezlob. A vis co ti musim rict? Ze se mi to libi komolit - vim ze kazim tve "druhe ja", ale ja sama nikdy nevim, co ze me vyleze za patlaninu - nezlob se na me proto.
Teda Sid - ten tvuj manzel je teda pekna sv...píp. Vis co tedy ted nechapu? Proc on si te vlastne bral, kdyz te ted tak nesnansi a neveri ti?? Jasne laska - ale opravdu byla tak velka? Verim ze z tve strny ano. A zrovna tady asi plati to pravidlo, ze se holoubek vybarvil az po svatbe... skoda vid?
Scorotrotone, dle toho co jste si vymenili se Sid usuzuji, ze jsi den nebyl v praci a ted mas problemy - presne znam to cos popsal - pocit stesti z toho, kdyz muzes byt v kontaktu s nekym, kdo to potrebuje a kasles na okoli. Dulezitejsi jsou kamaradi nez vsechno ostatni. Tim se taky ridim a prakrat se mi to vymstilo, ale stoji za to - kdyz te zrovna ten pritel nevypece - s tim mam taky nehezke zkusenosti - ale to patri jinam.
Drzim palecky a preju moc moc stesti pro vas dva.
Pacek (jak me naucila Bluiska) Foggy |
|
| Datum: 3.červen 2003 21:23:09 |
| Předmět: Cusik depresaci |
Tak mam tu maturu za sebou (uz vcera). V zivote uz bych to nechtela zazit znovu. Proto se hlasim na dalsi a dalsi skoly :o)). Ale ty protiklady jsou krasne ne? Na vyznamenani to nebylo ale 22233 neni spatne ne? NO to teda NENI!!! Vsichni mi rikaj, jak krasnej pocit budu pak mit - prej takovej uvolnenej a tak, ale ono se nestalo naprosto NIC zvlastniho. Mozna proto, ze sem se tolik nenervovala - ostatne jako pred nicim. Protoze ono to vzdycky nejak dopadne. Tim se ridim cely zivot a ono to tak skutecne je. Takze zadny pocit nejakeho uvolneni. Je to stale stjene jako pred tim. Jo - mozna jedina vec, ktera se mi libi je, ze se nemusim ucit a mam celkem havajik. To je ale vse. Ve ctvrtek jdem cela trida (vsichni to udelali) oslavovat, tak doufam, ze v patek budu moct a hlavne schopna prijet na srazik :o)). Jeste neni stale nic jisteho. Papapapapapapapa - krasne noci a spanicko! Foggy (Figgy-L.S.) |
|
| Od: Scorotron |
| Datum: 2.červen 2003 23:08:55 |
| Předmět: Pro Sidonii a Vás všechny |
Přeji všem krásný den, některým možná ještě krásný večer, nebo noc. Přijel jsem před chvílí domů, byl jsem na tenisu a mám toho docela dost. Nemohu ale jít spát bez příspěvku, jež mi leží na srdíčku. Omlouvám se i za Sidonii, že si tu z toho děláme takovou malou soukromou diskuzní stránku, ale mám v sobě tolik štěstí a chci o něho podělit i s vámi. Ano, je to velice zvláštní, poznáš člověka, kterého vlastně ani nehledáš. Poznáš ho úplně náhodou.. Hledáš v písmenkách mezi řádky, čteš si příspěvky a zjistíš, že máte HODNĚ společného. Lásku ke svému dítěti, za kterého bychom dýchali a byli schopní kvůli němu zemřít. A přesto nám osud nepřál, nebo jsme si oba špatně vybrali životního partnera. Oba víme, jak MOC dokážeme milovat toho, kdo si to vůbec nezaslouží a chléb oplácí kamenem. Matka mého ani ne dvouletého synka, která mi sbalila před vánocemi kufry a ze dne na den se ze mě stal bezdomovec a samotář se bude tuto sobotu vdávat. Jsem pro ni teď nula, nestojím ji ani za pozdrav, po tom všem... Sidoni je na tom podobně, to ostatně víte z jejích nádherných příspěvků na této stránce.. Je až neuvěřitelné, jak dokáže liská duše být silná, když najde v té záplavě hnusu a bolesti kolem sebe něco malého, co ji dokáže přivést na jiné myšlenky, byť třeba jen na chvíli, jde za tím hlava nehlava. Už jsem zažil několik dlouhých rán, kdy měl člověk být dávno v zaměstnání, ale zkuste vypnout PC a odejít, když někde na konci je člověk, který potřebuje vaši podporu a umí ji krásně oplácet.. Kolikrát se to protáhlo na celý den (děkuji tomu, kdo vymyslel ICQ :)). Je to opravdu zváštní, jak dokáže být hřejivý pocit štěstí silnější, než rozum, jenž velí vypnout PC a odejít do práce. Rozum ví, že bude průšvih - pozdní příchod, zmeškaná schůzka, ale přesto tu kolikrát sedím a ne a ne se odlepit.. Vidět se aspoň takto, vyměnit si stovky řádků a slovíček, pobrečet si, ale hlavně si vzájemně vrátit na tvář úsměv, tolik vzácný a tolik potřebný..
Tak krásnou noc (nejen) všem zamilovaným.. |
|
| Od: Naco_Nick |
| Datum: 2.červen 2003 22:32:32 |
| Předmět: Vsickni :o) |
| Zdarek, vsechny vas zdravim, maturantum preji hodne stesti u zkousek a tem ostatnim vsechno dobry, at uz kdekoliv :o)) Je mi to lito, ale nestiham vubec sledovat diskusi, vzdycky akorat proletim, ale nemohu reagovat, snad se to zmeni. Mejte se kraasne, papaaa |
|
| Od: Delphy |
| Datum: 2.červen 2003 9:47:57 |
| Předmět: Foggy |
K Tvému propletení s duší kohokoli, třeba i Naxovou Ti v hrubém rysu postačí empatie, upřímnost, nebát se slov, tolerance a přátelství. Empatii proto, aby ses uměla vcítit do jeho problému, jak jej vnímá on; upřímnost proto, abys vždy řekla pravdu tak, jak ji cítíš; nebát se slov proto, abys nebyla svázána obavou, že za nepříznivý ohlas, či kritiku budeš vyeliminována; toleranci proto, neb každý člověk má své dny, kdy neovládne sám sebe, svůj projev, své chování, své činy nejen vůči ostatním, ale i vůči Tobě a přátelství, abys dokázala pochopit, či odpustit vše, co Tvůj přítel udělá. Domnívám se, že pokud se sejdou dva lidé, kteří smýšlejí stejně, mají podobné úmysly, úvahy o životě a cit pro smysl, ano, mohou si být podobní. Ovšem nemusí to nutně znamenat, že jejich charakter se podobná jako vejce vejci. Povětšinou jsou to lidé, kteří jsou buď milováni, nebo zatracováni. Ale C´est la vie:) Nax, jak ho nazýváš, je otevřený názorům druhé strany a ač s nimi někdy nemusí hned souhlasit, přemýšlí nad nimi a zpracovává je. Nemusí je přijmout v celém jejich obsahu, může vybrat jen jednu větu, nebo její část, ale nezatratí nic bez rozmyslu. Nebojím se o něj, protože vím a vědět je v mnoha případech neocenitelnou součástí úspěchu:) |
|
| Od: Sklerotikkk |
| Datum: 31.květen 2003 23:17:31 |
| Předmět: pro ILUNaxiela |
Díky za vysvětlení, neboj, nebudeš se muset určitě zodpovídat nikomu. Jsem rád, když slyším cizí názor i když s ním nesouhlasím ani trošičku, jestlis měl pocit jako že by ses mi musel z něčeho zodpovídat, promiň, určitě to tak nebylo myšleno! Jen mi to prostě nějak nešlo dohromady.... Vím, že tam píšeš i jinší články, všiml jsem si toho při mém dalším rozebírání medvídka, když už byl otevřený v mém prohlížeči. No, doufám že budeš ve své publikační činnosti pokračovat a držím palce, aby si Tě čtenáři oblíbili (nebo aby jim to něco dalo (nebo obojí)). (a až mi zas něco uvízne v krku, potkáš mě na tamější diskusi:) Zatím ahoj, dobrou noc všem. |
|
|