Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 881 až 890 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Foggy
Datum: 8.červen 2003 16:48:27
Předmět: Magnificat, Sklerotikk
Držim palečky, popřípadě gratuluji - poud to máte před nebo už za sebou. Já už bych si to nikdy nezopákla. Právě proto se hlásim dál ne? :o) Blázni ještě nevymřeli - a já jsem jeden z nich. Včera jsem navštívila kamarády, jak se učí na zkoušku z matiky (mají zkouškový období - na VŠ) a docela jsem je litovala, když jsem to viděla. Nechci to a právě proto se do toho hrnu. Fuj - zkoušky, fuj - učení. Ok. teď někdo namítne, že učit se je dobrá věc. já to vidim stejně. Ale učit se to co člověka baví a naplňuje či jiným způsobem zajímá - to co bude v životě vykonávat ano.
Pa

Od: Foggy
Datum: 8.červen 2003 16:45:02
Předmět: Všem
Ahojky lidičky moji milovaní!
Doufám, že se vám srazík líbil. Moc mě mrzí že sem se tam nedostala ale to nechci rozebírat jelikož mi to vhání slzičky do očí. No nic. Určitě jste se měli dobře. já jsem si šla zvednout náladu do kina - doma bych asi ten den nevydržela. Strašně moc moc a hodně moc mě to mrzí. Ani nevíte jak. Ilu - posílala jsem ti sms - došla ti?? Doufám, že ano. Nerada bych rozšiřovala řady nespolehlivých lidí, kteří se nedokáží ani omluvit, když se nedostaví.
Papa Foggy

Od: Přeslička
Datum: 7.červen 2003 17:59:19
Předmět: nebo je to naopak?
Pain is kind of love

Od: Blizi
Datum: 5.červen 2003 17:57:09
Předmět: Magnificat
Hlavu vzhuru, ja se taky nejvic bala ustni casti, ale pokud Te ucitele berou,urcite poradi, drzim palce:)

Od: Blizi
Datum: 5.červen 2003 17:44:36
Předmět: Foggy
Gratulantu bylo uz spousta, ale rada se pripojim, takze: moc, moc gratuluju. Vzhledem k tomu, ze jsem maturovala presne pred rokem (na den), aspon jsem si zavzpominala:)

Od: Magnificat
Datum: 5.červen 2003 17:13:48
Předmět: zkoušky
No,tak mám za sebou písemné a praktické(1+1).Teď ještě ústní...já-vyhlášený trémista.To (ne)chcu vidět.
Gratuluji všem ostatním úspěšným.
Mějte se hezky,já se du šprtat :(

Od: Přeslička
Datum: 4.červen 2003 14:30:29
Předmět: pro Sklerotika
aha, tak tobe taky gratulations a neboj, o chytry lidi se nase univerzitky perou:))

Od: Sklerotikkk
Datum: 4.červen 2003 10:52:51
Předmět: pro Přesli a Foggy
pro Přesli:
Ten druhej jsem byl já, ale to už je dýl (tedy "dýl" - týden a dva dny :) Teď bych se měl učit na přijímačky a místo toho si hledám jakoukoliv jinau činnost - třeba odepisování na maily a do konferencí:)

pro Foggy:
Není co dodat víc než že taky GRATULUJU! a těším se na srazíku.

Od: Preslicka
Datum: 4.červen 2003 10:23:50
Předmět: pro Foggy
gratulation, clovicku:)), jo a kdo byl ten druhej maturant? Ja uz starnu, hlava derava a hlavne nestiham cokoli,natoz cist diskuzi...

Od: Scorotron
Datum: 3.červen 2003 23:54:21
Předmět: Pro Foggy
Ahoj, tak především - velká gratulace k maturitě, ačkoli jsem ji absolvoval už před osmi lety, mám dodnes živé vzpomínky a rád vzpomínám na ta léta, partu, zážitky a všechno dění kolem..

Co se týče přezdívky, Scorotron opravdu není mé druhé já, ve volných chvílích přemýšlím nad něčím, co bych mohl za mé druhé já prohlásit a tak trochu se v tom vidět a cítit. Ale volné chvíle nejsou, takže zatím Scorotrona a všechny jeho zkomoleniny beru :)) Co se týče toho zaměstnání, problémy nejsou kvůli "dřistání" se Sidinou, pracuji v neustálém kontaktu se zákazníky, jsem celé dny na cestách po kraji a hlavní mojí zbraní v práci je dobrý dojem. Od první chvíle nasadit úsměv, navodit již při příchodu dobrý pocit a tím je z 80% vyhráno. Ačkoli jsem se snažil sebevíc moje deprese ze ztráty rodiny, syna, domova a toho všeho nepromítat do své pracovní morálky a úplně oddělit soukromou a "služební" složku, ne pokaždé se mi to podařilo. A to je jeden z hlavních důvodů mých "problémů" v práci. To, že jsem místo nekonečných kolimetrů v autě za nicneříkajícími cíly raději seděl doma za počítačem a přes ICQ jsme si vzájemně se Sidonií léčili bolavá srdíčka, k tomu všemu pouze přispělo. Jsme zástupci zahraniční firmy a vedení nezajímá nic jiného, než zisk, profit a být prostě nejlepší na trhu a když statistiky nevycházejí tak, jak si šéfové představují, problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Ale nelituji ani minutky, kterou jsem strávil tím, že jsem mohl pomoci někomu, kdo to opravdu potřeboval. Pokud mě to bude stát místo, najdu si jiné - možná lepší a lépe placené :) Vidět úsměv na tváři milého, slyšet jeho slova díků a přeměnit slzy smutku v slzy štěstí za to přeci stojí, no ne?

Tak krásný den vám všem a nebuďte smutní, život někdy může být i krásný..

Příspěvky 881 až 890 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší