Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 871 až 880 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: ILUNaxiel
Datum: 9.červen 2003 13:22:51
Předmět: To: Blizi
Ahojky :)

Jsem potěšen tím, že srazík hodnotíš pozitivně :) Každopádně doufám, že nebudeš chybět na tom dalším! Jistě zase budu mít spoustu zvídavých otázeček ;)

Datum: 9.červen 2003 13:14:07
Předmět: To: Domitius Nero
Ahojky Domitiusi!

V první řadě Ti vyvrátím negativní sebehodnocení Tvé účasti na srazu. Myslím, že jsi byl velice oživujícím prvkem a jsem rád, žes byl přítomen. Sraz by určitě nebyl lepší bez Tvé účasti, jak se snažíš tvrdit, nebo jak se snad dokonce domníváš.... ROZHODNĚ jsi absolutně nic nezkazil!
Měj se co nejkrásněji a nedívej se sám na sebe tak černě!
PS: A nemysli si, že tahle slova jsou jen zdvořilostní frází.... NEJSOU! Mám svědky na to, že pokud se mi něčí účast na srazu nelíbila, dával jsem to patřičně najevo hned na místě....

Od: Blizi
Datum: 9.červen 2003 13:10:33
Předmět: sraz
Ahojky vsem, i ja dekuji za moznost navstivit sraz techto stranecek,i kdyz jsem zatim jakymsi "novackem" zde, musim rici, ze to byla prijemna zkusenost stravit chvilku s tak zajimavymi lidmi. Chtela bych vzkazat Nerovi, ze jeho basne jsou prekrasne, nechuti ze sebe samotneho rozhodne nemusi trpet, bylo fajn si s nim povidat :)Preji krasny den.

Datum: 9.červen 2003 13:10:22
Předmět: Sraz
Chtěl bych všem poděkovat za skutečně vydařený páteční sraz! Bylo to velice příjemné posezení plné zajímavých lidiček, kteří mají co říci a kterým to myslí. Jsem rád, že jsem mohl tento čas strávit s vámi všemi a děkuji všem za příjemnou atmosféru.
Určitě si to v dohledné době zopakujeme :)

Od: Domitius Nero
Datum: 9.červen 2003 12:24:03
Předmět: Le jour de recontre, moi et Vous
Ahoj lidičky,
chtěl jsem poděkovat všem /a nejen těm/, kteří byli na pátečním srazu. Byl moc hezký a zajímavý. Lépe však řečeno, bezesporu byl by takový a ještě lepší bez mé přítomnosti na něm, takže se za ni omlouvám.
Nevím, zda již je mým osudem, kazit ostatním lidem /avšak nevědomky/ vše hezké okolo, jistá je však jedna věc, že ze srazu jsem si odnesl mnoho hezkého, jenž náleží ostatním, ale také mnoho špatného a dosti nechuti ze mne samotného, z toho plynoucích podivných smíšených negativních pocitů a dokonce i jakési opovržení osoby mé samé. Do dobré společnosti se zkrátka asi nehodím. Prosím, odpusťte mi tedy mou maličkost na tom jinak hezkém a příjemném večeru a hlavně, mějte se krásně a snažte se usmívat, přestože to na tomto světě jde jen ztěží.
Ilu, díky Ti mnohokráte /jistě víš za co/, určitě se spolu vyrovnáme..to slibuji.
Blizi děkuji za to, že se ke mně nestavěla s nadhledem či sarkasmem /jak se u dívek v mém případě stává/
Ostatním děkuji, za jejich nevýslovnou trpělivost naslouchat mým nevhodným řečem.
NDSce přeji úspěšné pokračování v tom, jenž dělá.
Všem lidem lásku a svět bez násilí a závisti.

S pozdravem Nero

Od: jarin
Datum: 9.červen 2003 9:50:19
Předmět: a jedno...
...zamyšlení: Jak je možný, že lidský mozek je tak nedokonalý a nechá se ovlivnit třeba tak jednoduchou sloučeninou, jako je ethylalkohol? Nebo když do sebe člověk dostane třeba psylocibin nebo tetrahydrokanabinoly, tak vnímá jinak. Dá se říct, že jinou realitu. Znamená to skutečně jenom to, že mozek se nechá zmást, nebo že to co vnímáme není vůbec žádná realita? A ovlivňují tyhle látky mozek jenom na fyziologické úrovni (změny ve vyhodnocování elektromagnetických impulsů z okolí), nebo změní i to (v mozku), co dělá člověka člověkem (duše, vědomí, nebo jak se tomu říká...)? A souvisí vůbec přijímání elektromagnetických a jiných impulsů zvenčí (smysly) s myšlenkovou bytostí, tedy s tím, co způsobuje, že se naše těla hýbou, mluví, přemýšlejí, zkrátka, že žijí...?????????
Asi bych si měl přečíst něco od Terrence McKenny.

Datum: 9.červen 2003 9:35:44
Předmět: to all
Lidi, doufám, že váš sraz byl v pohodě. Je mi líto, že jsem se nemohl dostavit mezi tolik zajímavých lidí. Nuž což, od života nelze očekávat úplně všechno, že?
Jinak zjišťuju, že nám tady někdo odmaturoval (že, Foggy?), což je fajn. Nejsme národ tupců. Mě to postihlo loni, touhle dobou už jsem byl asi vysmátej, i když nevím, nějak si nemůžu vzpomenout, kdy to vlastně bylo...(asi je to nedůležitý???). No, a teď se učím zase, někdy si říkám, že až jednou někdy dostuduju, tak budu tak strašně moc chytrej...ne, já vím, že ne. Dělám to jenom proto, abych přežil...
To je jedno, lidi učte se, ať nejste mimo...

Datum: 9.červen 2003 9:25:22
Předmět: ginger
Na konci svého příspěvku jsi uvedla: "A
pokud je Ti neco z toho, co jsem napsala blízké, tak..."
Věř, že něco z toho, co jsi napsala, je mi opravdu blízké, ač to není nůž přejíždějící po zápěstí (i když...) a doufám, že ani nezačnu zase kouřit. Tvoje rozhodnutí, že to už takhle dál nejde, je tvoje volání po změně. Hledáš něco, na co by ses mohla zaměřit svým přemýšlením, něco, co ti není tak strašně moc známé, že o tom nemusíš vůbec přemýšlet. Možná. Když člověk nemá co objevovat (nebo si to jen myslí, protože vždycky se dá najít něco nového), jeho mysl neví, co má dělat. Možná, že jsme předurčeni pořád něco hledat a zkoumat...s něčím bojovat... (ale spíš jenom JSME - a nevíme proč). Takže se do toho pusť. Rozleť se. A až zjistíš, jak se dá utýct od těch stavů, kdy jenom sedíš a něco řešíš (bez zjevné schopnosti udělat cokoliv jiného), tak se mi prosímtě ozvi a já to zkusím taky. Pokud už nebude pozdě...
A na to kouření se taky vykašli, je to na nic a znovupodlehnutí ti dá jen pocit prohry a slabosti...
heski den,-)

Od: Ginger
Datum: 8.červen 2003 18:27:22
Předmět: Úvaha ???
Včera - tedy už vlastně už je to docela dlouho, jsem se rozhodla, že
takhle to dál nejde..co je to sakra za život, co vedu? Pořád jen
někde sedím a přemýšlím, jsem smutná, pitvám se v chybách svého
života a lituji sama sebe. Opet jsem zacala kourit, ac jsem nekourila
dobrý rok. Pořád jen řeším minulost a trápím se..pořád jsem s něčím
nespokojená a doufám, že se to změní, ale přitom pro to nic nedělám.

A tak nějak uprostřed toho všeho jsem si uvědomila, že takhle to dál
nejde..nebo snad ano, ale skončila bych jako nebohý Naku.

Vždyť to opravdu není tak dávno, co jsem měla nůž v ruce a přejížděla
jím po zápěstí!!! Copak tohle je to, co chci? Copak tímhle dosáhnu
mých nejskrytějších přání???? Na tohle si dokážu už odpovědět sama..

Cesta, po které jsem se rozhodla vydat rozhodně není "údolím stínu",
kam jsem poslední dobou směřovala a nic s tím nedělala..Mé "černé
období plné depresí" je snad u konce a já chci konečně zvednout zadek
ze židle, nadýchnout se čerstvého vzduchu a radovat se z věcí kolem
mě a z lidí, kteří si neříkají pro nic za nic přátelé..

Neříkám, že nemám strach..mám strach a velký. Ale zároveň se těším.
Těším se, že se zase budu jen a jen smát a mou mysl nebude tížit
nějaký černý mrak mé hořkosti a špatných vlastností, které mi jsou
většinou cizí a které jsem si přivlastnila..(Proč vlastně?)

Mým jednáním jsem akorát tak ztratila lidi, na kterých mi
záleželo..snad jsem ale neztratila sebe.. Doufám, že pro příště už
nebudu tajit své "problémy" a nebudu o nich lhát a dělat jako že
nejsou..Problémy zmizí jen když se řeší a nelze je zamlčet a čekat,
až sami odejdou, protože se vždy vrátí a nadělají ještě větší paseku
:/ Snad se konečně poučím ze svých chyb a vezmu to všechno do svých
rukou a vládu nad mým životem vyrvu z rukou té černé dámy, která jím
doposud úspěšně vládla. Tedy úspěšně pro ni..

Snad se mi podaří to, co se některým nepodařilo. Snad já budu
úspěšná..snad ještě není tak pozdě..

Pro toho, kdo toto bude číst: Drž mi palce, můj drahý příteli! A
pokud je Ti neco z toho, co jsem napsala blízké, tak...

S lásku a přáním všeho nejlepšího pro Vás všechny
G.

Od: Foggy
Datum: 8.červen 2003 16:49:55
Předmět: Přesli
Nevím, jestli je to správně nebo není, ale IMHO neřekla bych že bolest je v jakékoliv lásce to pravé. Zabíjí jí to. Vlastně chvíli může posilovat, ale ... co pak???
Pa Foggy

Příspěvky 871 až 880 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší