Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 861 až 870 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Courtney
Datum: 9.červen 2003 20:39:21
Předmět: hoj:)
vsetky zdarvim:) a sraz byl dobrej a vsici byli dobry akorat me omezoval cas a pak sem zjistila ze me vlastne vubec omezovat nemusel:)no je to zamotany.Doufam ze brzo bude dalsi,dycky se na ne tesim a strasne rychle to utece.Par lidi mi tam chybelo,ale sem rada ze sem poznala novy:) (no poznala spis diky Ilovy a jeho otazkam:)) )
Nerovi-nekazil ba naopak dost sem se zasmala tvym vtipum,ale jak je u me zvykem ani jeden si nepamatuju:)
Sasance-podle veku se (myslimze muzu rict za velkou cast ne-li za fsetky)tady na ndsce nehodnoti,podle me je to naprosto nedulezita vec,svuj vek si preci urcujem my sami:)
Mejte se krasne a uzivejte prehnaneho tepla a skvelych bourek:) papa

Od: Domitius Nero
Datum: 9.červen 2003 17:32:50
Předmět: Sasance
Děkuji velmi za Tvá utěšující slova. Snad je myslíš vážně.. Jsem rád, že jsem Tě poznal. Také se měj krásně. Nero

Od: Sasanka
Datum: 9.červen 2003 15:42:37
Předmět: Ještě ke srazu...
Srazík byl moc fajn, jsem moc ráda, že jsem poznala tolik zajímavých lidí. Ještě se musím přiznat, že jsem měla trochu obavy, nikoho jsem neznala osobně, a hlavně kvůli tomu, že jsem trochu starší, než ostatní. Mockrát se mi stalo, že když jsem si s někým chtěla povídat (jen povídat), tak po zjištění, kolik mi je, se hodně lidí stáhlo. Ale vy jste mě příjemně překvapili, zdálo se mi, že je vám úplně jedno, kolik je komu let... Možná je to hloupé, ale i tohle mě na srazu potěšilo. To jen tak na okraj.
ILU - přemýšlela jsem, proč by mělo být zklamáním setkání s někým, koho člověk nikdy neviděl... Ano, nějaká představa tu samozřejmě je, ale nic konkrétního. A zrovna Ty jsi mi do té představy docela zapadl.

Od: ILUNaxiel
Datum: 9.červen 2003 15:08:59
Předmět: To: Sasanka k Nerovi
Naprostý souhlas s tím, cos napsala Nerovi a připojuji se zejména k tomu, že i pro mne byl dobrou společností každý, kdo byl v pátek na srazíku.

Datum: 9.červen 2003 15:06:54
Předmět: To: Jarin
Pokusím se být stručný :) (vím, že ti, co mě znají, si při zmínce o mé stručnosti domysleli smajlík :))))) ).
Mozek jako takový, ač existuje celá řada teorií, z nichž část je podložena tvrzeními, jež jsou označovány jako "důkazy," některé pak dokonce s přívlastkem "vědecké," je příliš složitý aparát a dovolím si tvrdit, že z velké části je zatím nepochopen (a svým způsobem nepochopitelný).
Jedni teoretici Ti řeknou, že například ovlivnění mozku alkoholem nebo jinou chemickou látkou je zcela jednoduše vysvětlitelné, neboť mozek sám o sobě je jedna velká chemie a samozřejmě reaguje na chemické látky přinášené krví po svém – třeba "zkreslováním reality." Pak si můžeš vše vysvětlovat třeba na základě elektro-fyziologicko-chemických reakcí... ...a třeba na základě tohoto pojetí dojdeš i k tak (pro mne odpudivým) závěrům, že city jsou jen obyčejné chemické procesy v našem mozku....
Další teoretici Ti naopak budou tvrdit, že za určitých okolností – třeba hypnózou, působením určité látky, nebo jiným duševním procesem se může Tvé myšlení dostat do jiných ("vyšších") sfér, ze kterých samozřejmě vše vnímáš jinak. Tady osobně vidím větší prostor pro vlastní teorii na základě které si můžeš Ty sám zodpovědět celou řadu otázek...
A takto bych mohl pokračovat dál a dál. Otázka je, co je pravda... ...a obávám se, že podobně jako v mnoha dalších případech, neexistuje všeobecná pravda a je na každém, kterou variantu přijme jako vysvětlení. Záleží tedy na Tobě, která teorie se Ti bude zdát ze všech nejpravděpodobnější a která bude nejlépe odpovídat Tvému světonázoru a stylu myšlení.
Na jednu stranu máš sám možnost volby, čemu uvěříš, na stranu druhou je to vše díky tomu podstatně obtížnější, protože těžko nalezneš pravdu, kterou bys mohl přijmout jako absolutní.
Každopádně žádná jednoznačná odpověď na Tvou úvahou resp. sérií otázek neexistuje... ...a ani nemůže existovat :)
Svět je krásně relativní....

Od: Sasanka
Datum: 9.červen 2003 15:02:18
Předmět: Domitius Nero
Domitiusi, co Tě to napadá, takhle hodnotit svou účast na pátečním srazu? Nikomu jsi nic nekazil, naopak, bylo fajn, si s Tebou povídat! A jak už tu řekla Blizi a já v pátek na srazu, Tvé básně jsou moc krásné... Už v době, kdy jsem jen četla zdejší příspěvky, patřily Tvé básničky k těm, které mě nejvíc oslovily. A k pojmu "dobrá společnost" jen tolik, že pro mě byli tou dobrou společností všichni, kdo byli na srazu a to samozřejmě včetně Tebe.
Měj se, jak jen to nejlíp půjde a nic si nevyčítej.

Datum: 9.červen 2003 14:56:33
Předmět: To: Nero
:)
K tomu, cos napsal níže snad ještě jeden dodatek: neshazuj tolik sám sebe před sebou samotným.
Měj se krásně!

Datum: 9.červen 2003 14:55:09
Předmět: To: Přeslička
Když už... ...tak bych za srozumitelnější považoval formulaci "Láska je druhem bolesti"... ...i když (abych si zapolemizoval i sám se sebou) musím podotknout jak která.... A stejně tak v rámci objektivity nelze pominout ani fakt, že Láska je druhem štěstí (a zase jak která).
Prostě si myslím, že Lásku jako takovou nelze vystihnout slovy a už vůbec ne jednou větou....

Od: Domitius Nero
Datum: 9.červen 2003 14:21:03
Předmět: Vám
Jste hodní, mám Vás rád a Vážím si Vás.. Nero

Od: Přeslička
Datum: 9.červen 2003 14:19:58
Předmět: pro Foggy
dik, ze sis vsimla:)) jen pro ujisteni (vzhledem k me udesne angline)... ma to znamenat "Bolest je druhem lasky" a vpodstate je ta veta subsumovanim mych aktualnich pocitu a myslim, ze jako heslo je vystihuje... proste laska, kterou ziji, je soucasne mou nejvetsi bolesti...

Příspěvky 861 až 870 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší