Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 851 až 860 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Ginger
Datum: 10.červen 2003 20:06:20
Předmět: To Jarin
Pomalu se mi zacina zdat, ze jsem si toho na sebe vzala moc..kdyz jsem to psala, zacalo se mi blyskat na lepsi casy, ted je to opet v minusu..

Od: Sasanka
Datum: 10.červen 2003 13:41:06
Předmět: Ilu
Taky jsem neměla na mysli představu fyzické podoby... A Ty se projevuješ stejně na iternetu jako "na živo", takže se žádné nemilé překvapení nekonalo :), ostatně stejně jako u všech ostatních na srazu.

Od: ILUNaxiel
Datum: 10.červen 2003 11:31:33
Předmět: To: Sasanka II
Věku snad nikdo, koho znám z tohoto projektu a kdo byl kdy na nějakém srazu, nehledí. A nezaznamenal jsem nikdy žádné problémy i když někdy věkové rozmezí mezi účastníky činilo třeba celou generaci. Myslím, že je to lidmi a jejich úrovní myšlení, protože většině dochází, že věk nevypovídá nic o vlastnostech člověka, jeho myšlenkové dospělosti atd.. Je to prostě jen číslo označující, kolik let uplynulo od našeho narození.
Co se případných zklamání se setkání s někým, koho znáš skrze Net, týká – samozřejmě jsem neměl na mysli zklamání z nějakých vizuálních představ (toho se může dočkat jen člověk soudící dle takto povrchního znaku), ale mínil jsem tím například zklamání z rozdílu mezi tím, jak se člověk projevuje na Internetu a jak třeba živě.... A tady se někdy rozdíly opravdu najdou – i když co se lidí z NDSky týká, z mého pohledu nikterak zásadní.

Datum: 10.červen 2003 10:53:54
Předmět: To: Přeslička
Ouki douki :) Já to prostě jen nemohl nechat bez komentáře, neboť Láska, coby emoce, je něco tak složitého a nepopsatelného....
A když k tomu začneš přemýšlet nejen nad emocí, ale i třeba nad vztahem, který je o spoustě dalších věcí, tak se ukáže, jak šíleně složitá věc je vztah s druhým člověkem... :)

Datum: 10.červen 2003 10:46:26
Předmět: To: Sasanka
No, troška pohybu mi, myslím, nezaškodila :)
Každopádně bylo to napínavá a dramatická (stihneme/nestihneme) tečka na závěr :)

Datum: 10.červen 2003 10:44:34
Předmět: To: Courtney
Ahojky :)

Jsem rád, pokud jsem svými leckdy možná dotěrnými otázečkami na srazu, přispěl k tomu, abys lépe poznala tam přítomné osůbky :) Nevím jak to, že jsem se tentokrát tolik ptal – asi to bylo jednak tím, že tam byli zajímaví lidé a tudíž mě zajímaly jejich názory... ...a nebo jsem tu ptavou vlastnost chytil od Visnery ;) Každopádně tentokrát jsem byl asi hodně zvídavý, co? :)
Každopádně i já doufám, že se další setkáníčko podaří zorganizovat v dohledné době a že účast bude minimálně taková, jako posledně a že nebude chybět nikdo ;)

Datum: 10.červen 2003 8:37:45
Předmět: Visnery a ILUNaxilel
S tím sportováním mě to mrzí, ale když je někdo takový králík jako já, že se nepodívá, odkud mu jede vlak... Slibuju, že se příště polepším :)...

Datum: 10.červen 2003 8:34:04
Předmět: Domitius Nero
Domitiusi, Domitiusi, to jsem teda dopadla, když píšeš - snad je myslíš vážně. To, co řeknu, nebo napíšu, vážně opravdu myslím! Takže to, co jsem napsala neber, prosím, jako útěchu, ale jako fakt.
Myslím, že každý z nás zažil okamžik, kdy si ve společnosti ostatních lidí připadal jako mimozemšťan a s pocitem - co já tady vlastně dělám, se snažil rychle zmizet. Vážně si myslíš, že kdyby se mi na srazu nelíbilo, že bych jela domů až ve čtyři ráno a ne v půl desáté, jak jsem měla původně v úmyslu???

Od: Visnery
Datum: 9.červen 2003 22:45:07
Předmět: Vsem ze srazu!
I ja dekuji vsem za povedeny srazik a doufam, ze se priste setkame minimalne ve stejne sestave!
Nero - uz s tim prestan! Vsichni jsme te radi videli a byl jsi nam dobrzm spolecnikem! A beda, kdyz se to pokusis zpochybnit!:)
Courtney a Naco_nick - skoda, ze jste utekli tak brzo...:(
Sasanka - diky tobe zase se svym snoubencem vime, co je to sport:))))) Diky...
Sklerottik - moc hezke povidani, velmi uprimne, musime nekdy zopaknout...
Blizi - fajn, ze srazik hodnotis takto, takze doufam, ze i priste!!

Mejte se krasne a usmivejte se!

Od: Přeslička
Datum: 9.červen 2003 21:55:08
Předmět: pro Ilu
jasne, ze nejde, proto taky rikam "druhem"... pouhym stripkem,casteckou...

Příspěvky 851 až 860 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší