Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 441 až 450 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Tac_Tic
Datum: 15.leden 2004 16:42:48
Předmět: To: Blizi
Ahojky, sem rád, že se konecne taky nekdo chytil, a zcela excelentnim zpusobem. No, u nas doma, tady to vypada asi takhle " Kristova noho, co to zase taháš, to je teď v módě?" (Reakce, když sem odcházel na koncert v kostkovanejch kalhotách, vietnamkach a batikovanym tričku sešpendlenym sichrama ) Tak trochu extrém, ale nastesti uz me to pustilo, takze ted sem skoncil jen u vietnamek( v lete) a v zime taham BW bundu. No takže rodiče sice nejsou moc nadšeny, ale aspon mi nenutěj nic jinyho. Akorat muj nevlastni otec, s kterym nevychazim, mi porad vnucuje nějaky hadry po sobě, nic proti nim nemam, jen kdyby nemel o 100 kilo navic :o)

Od: Blizi
Datum: 15.leden 2004 13:18:16
Předmět: to: Tac_Tic
Ahojky, po delsi dobe bych se rada osmelila neco pridat do diskuze:), tedy k tomu: "Názor vašich rodičů na módu." Vzhledem k tomu, ze moje "rodice" tvori mamka s babickou, vztahnu to na ne. Mamka mi tedy do oblekani nemluvi, spis mi cas od casu "poradi", ale zadne prikazy. Ovsem babicka...uplne s Tebou Tac_Tic soucitim, protoze meritko upravenosti dle me babi jsou " ta pekna devcata, ktera chodi v nedeli do kostela." Ted uz je to o malinko lepsi, ovsem v pubertalnim veku jsem trpela, pamatuju si, jak mi na jakousi diskoteku vnutila fosforově oranžovou pletenou vestu (opticky tak 5-8 kilo navic) s tím, že je zima a že dívka v tričku v délce nad kolena je nestyda ;-) I ve svých temer jednadvaceti prochazim obcasnou kontrolou delky nehtu (coz prochazi jen diky tomu,ze se mi lamou) a rozpustene vlasy mam zakazany a tak bych mohla pokracovat dal... ale kazdemu jednou dojde trpelivost a tak se mezi mnou a babi priostrila atmosfera, mrzi me to,ale neda se nic delat. Zajimalo by me, jake je to u Tebe doma? Co konkretne vadi Tvym rodicum a jakym zpusobem Te chteji pretvorit k obrazu svemu? Cauky zatim, Blizi%

P.S. Moc zdravím tiltiho

Datum: 14.leden 2004 21:37:30
Předmět: To: tilti
Ahoj, mas pravdu. Depresi nema kazdy clovek na svete, ja sem spis myslel lidi, co jsou tady na NDSce a lidi, co znam, takze se timto omlouvam za mylnou informaci katce. Akorat s tim psycholegem ci psychiatrem, bych moc nedoporucoval. Alespon podle vlastni zkusenosti, chodim k psychologovi pravidelně, dokonce i na skupinove terapie, a vzdy odtamtud odchazim s jeste vetsi depresi, nez tam jdu. Ale chapu, ze jde, o to, jake ma kdo problemy, ja jen, aby zbytecne nespadla jeste do dalsich problemu, alespon zatim ne skupinovky. Dik

Od: Malinka
Datum: 14.leden 2004 15:53:52
Předmět: Katka
Ahojky četla em si tvuj přispěvek a připadalo mi to jak kdyby to psala ja.Mam přesně ty same problemy,myšlenky,ale nikoho skym si otom popovidat,nemam ani kamarady ani kamaradky.Kdybys chtěla tak mužem si pokecat zatim ahoj.

Od: tilti
Datum: 14.leden 2004 2:55:32
Předmět: Katka
Tvuj prispevek zni dost zoufale...Je tezke rozpoznat z nekolika vet co je pricinou tveho trapeni,ale pokud se jedna o delsi psychicky nezvladatlne stavy,situace,ktera se ti vymyka cim dal vic z rukou doporucoval bych navstivit odbornika(psychologa,psychiatra),coz pro mne nezni jako nejaka prekazka,rozhodnuti,ktere by bylo nejak neucinitelne,ale pro cloveka,ktery je tak vydeseny ze vseho a nema s tim zkusenost to urcite neni lehke...Z tveho prispevku je videt jak vse vidis cerne,vztahovacne,zkreslene,neobjektivne,prehnane,coz je jeden z nejcastejsich priznaku deprese,tedy nemoci.Nesouhlasim s Tac Ticem,ze depresi v zivote prozil kazdy,obecne se uvadi,ze depresi onemocni asi deset procent lidi behem sveho zivota a samozrejme,ze ne vsichni onemocni tou nejtezsi formou nemoci...Na internetu je spousta informaci o psychice,psychologii,emocionalnich poruchach a vubec dusevnu.Nasel jsem docela dobry odkaz na ukazku z knihy dr.Praska http://obchod.portal.cz/scripts/detail.asp?id=3093&tmplid=27 Anebo diskuzno forum na adrese: www.help24.cz .Tam muzes napsat svuj problem,myslim,ze se dockas odborne odezvy,protoze tam chodi lide,kteri maji podobne problemy,ktere bud uz prekonali nebo se stale s nima potykaji,ale radi tam i psychoterapeuti.Doporucuji.Ale nestaci jen psat a cist,ale je treba aktivne neco delat spravnym smerem.Preji hodne stesti.t

Datum: 13.leden 2004 13:27:34
Předmět: To: Katka
Vis, podle meho nazoru je ta deprse nedilnou soucasti kazdeho cloveka, a kazdej, a to bez vyjimky se s ni popral. A to ze se ti lidi smejou, hod to za hlavu, uvidis, ze najdes cloveka, kterej byt nenapadne, ale prece jen te bude mit rad... A na SEBEVRAZDU v zadnym pripade nemysli, je to hloupost, uvedom si kolika lidem by si ublizila, a nani bys o tom nevedela TAK HLAVU VZHURU, zamysli se, kolik je toho ne svete krasnyho, bez napriklad do lesa a tam si stoupni proti stromu a kric... ikdyz se to nesmi. Alespon u me to zabira :o) A ver, ze ja se taky trapim, mozna ne jako ty, ale taky. Tak PROSIIIM NEMYSLI NA LIDI A NA SMRT. JU

Datum: 13.leden 2004 13:18:00
Předmět: To: Erika
Tak to je v poho, jak ses na tom ty s rodicema, pokud teda jeste s nima ses???
Vis me totiz nebavi chodit takovej ten nafintenej, vsechno novy, nosim, to co je mi pohodlny, a ne to, co je v mode...

Od: Errika
Datum: 12.leden 2004 19:02:35
Předmět: Pro TAC TIC
Myslím si, že je to super. Prostě seš sám sebou a nenecháš si nic diktovat současnou módou.

Datum: 11.leden 2004 20:05:20
Předmět: To: ILU
Sem teď něco napsal, a nevim jestli to do diskuze dolezlo, takže ještě jednou. Děkuju za projevení soustrasti. Doma se dost změnilo. naši byli chvíli v poho, ale pak to přišlo: Hlášky typu, abych nebyl blbej po ní. atd. přece jen to nebylo jejich dítě. Ale pořád si musim vyčítat, že sem jí zavolel, aby za mnou jezdila. Mrzí mě to. Ale tobě děkuju. Máš to u mě...

Datum: 11.leden 2004 19:50:15
Předmět: Pro všechny...
Ahoj Lidičky, tak sem se tu zase objevil po veeelmi dlouhé době a tyky se tu budu zjevovat pokud možno pravidelněji než tomu bylo doposud. Stalo se spousta nových událostí a tyky koukám, že tu je hooodně moc novejch lidí. Jsem rád... Taky bych chtěl pozdravit všechny lidi, který mě znaj, jako například ILUnaxiela, Přesličku, Bluie, Courtney... Pokud tu ještě někdo z nich je??? Nebo pokud sem alespoň čas od času nezavítají... No a teď je čas, abych řekl, proč tu sem: Mám téma pro diskuzi... "Názor vašich rodičů na módu." Naši nechápou, že si libuju ve starších věcech a nezajímá mě jít s dobou, ale proti době, takže bych chtěl slyšet názor ještě jiných lidí. Dík a Zatim pa zítra se tu zjevim Pa Pa

Příspěvky 441 až 450 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší