Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 131 až 140 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: ILUNaxiel
Datum: 23.srpen 2005 8:07:21
Předmět: to: Kelly Jay
No, pokud se mohu vložit do diskuze - navrhoval bych změnit psycholožku. Přeci jen, jako všude, jsou lidé ve svých profesích lepší a horší. U psychologa navíc nestačí, aby byl dobrý, ale ještě Ti musí sednout. Takže být na Tvém místě, nebál bych se "experimentovat" a vyzkoušet klidně i více psychologů, dokud nenarazíš na toho, kdo Ti bude sedět.
S tím psychiatrem - nedokáži posoudit situaci, ale pokud se nedopouštíš například sebepoškozování, nebo nemáš časté myšlenky na sebevraždu, pak s ním můžeš počkat....
A na názory rodiny a kohokoli na Tvé návštěvy psychologa/psychiatra kašli. Bohužel žijeme ve východní Evropě, kde je pohled na takové věci poněkud pochroumaný (na západ od nás je návštěva psychologa považována víceméně za normální věc). Pokud Tě za toto bude někdo nějak soudit, či odsuzovat, vykašlal bych se na něj, jako na člověka. Je to jen a jen Tvoje věc, Tvoje zdraví a Tvůj život.

Od: Kelly Jay
Datum: 21.srpen 2005 14:47:34
Předmět: to Blizi
já se trochu bojím...s tou psycholožkou jak sem u ní byla nemám dobré skušenosti.Byla sem pro ni houska na krámě...chápu že má hodně klientů ale myslím že moje osoba jí moc nezajímala...nevím jestli jít k psychyatrovi pro celou rodinu jsem "narušená a labilní osobnost" jenom už proto že chodím k psycholožce

Od: Blizi
Datum: 18.srpen 2005 16:47:16
Předmět: To Kelly
Kelly - pokud Ti dela psycholog problemy, obrat se na psychiatra. I kdyz nejlepsi je asi kombinace obou, ja zadneho psychologa nemam a je mi to lito, ja bych se zase rada nekomu sverila. No hlavne, aby Tve odhodlani vydrzelo. Ozvi se zase, ahojky.

Datum: 18.srpen 2005 12:00:30
Předmět: to Blizi
děkuji pokusím se...byla jsem několikrát za psycholožkou ale nikam to nevedlo (vina byla z velké části na mé straně,nechtěla jsem se svěřovat) ale znova to zkusím

Datum: 15.srpen 2005 12:01:43
Předmět: To Kelly
Kelly Jay, zkus se obratit na odbornika...Ja mam podobne problemy, ale navsteve lekare jsem se dlouho branila, bouzel az naproste zkolabovani me k tomu privedlo a od te doby se citim ponekud lepe. Je to velky krok, ale sama to tezko zvladnes, naopak se to bude zhorsovat. Preji Ti hodne sily na boj s depresi...!!

Datum: 13.srpen 2005 22:35:46
Předmět: vnitřní bolest
mám často (skoro nepřetržitě) deprese.....mám problémy stím že nemám žádné přátele a nikdy sem neměla každý den do školy jsem se bála protože jsem vědela že příde další dávka šikany....rodiče se furt hádají a z mámou nemůžu vyjít.

Od: Visnery
Datum: 3.srpen 2005 23:22:50
Předmět: mooriel
Jak se to vezme... Dříve jsem svému milovanému vyčítala, že už netvoří, jako dřív. Najednou zmizela ta krásná a mystická díla, plná temnoty a bolestí. Ta, která se tak dobře četla v "tom divném rozpoložení", ale později jsem pochopila a zjistila, že ta krása je v tom opaku. Klidně oželím stovky básní i obrazů pro jediný úsměv v dobré náladě.
Takže chápu co říkáš, dříve jsem to také tak chápala, ale dnes to vidím jinak. A nakonec jsem šťastná, že básně "zmizely" z naších životů. Protože společně s nimi zmizely i deprese a špatné nálady..
:)

Od: mooriel
Datum: 3.srpen 2005 23:13:36
Předmět: deprese....a proč ne??
s depresí sem se naučila žít. bez ní bych se asi cejtila dneska už dost divně. Navíc, s depresí se nejlépe tvoří! Dost maluju, vlastně je to taky asi to jediný co trochu umim a v depresích vznikají nádherně temná díla.

Od: ILUNaxiel, nyní na Internetu pod nickem Karel K.
Datum: 13.červenec 2005 21:50:11
Předmět: to: Blizi
Ahojky Blizi.

Jo, také mě jistým způsobem mrzí, že tenhle web v podstatě zamrznul a dál se nerozvíjí :(. Jenže - já sám s tím jen velice těžko něco nadělám.
Přeci jen utekla spousta let a mnohé se změnilo. Změnili se osudy zde přítomných a změnili se i ti lidé.
Ti, kteří zde před několika lety pohotově pomáhali každému, kdo sem něco napsal, jsou nyní "jinde" (každý svým způsobem). Někteří již nemají tu potřebu, jiní upřednostňují svůj soukromý a nebo méně virtuální život, další se vrhli do pracovního procesu, další mají méně času atd. atd. atd..
Je to škoda :(. Tedy ne to, že ti, co zde bývali, tady už nevystupují. Spíše mě mrzí, že se nenašel nikdo, kdo by navázal a pokračoval v té tradici.
Uvidíme, co bude dál. Já zatím tenhle webík platím a sleduji... ...a doufám, že ještě ožije a že se tu sejdou ti, kdož potřebují pomoc s těmi, kteří jim budou chtít pomoci, což byl ostatně smysl, proč jsem tyhle stránky zakládal.

Datum: 13.červenec 2005 20:02:46
Předmět: sites
Taky me moc mrzi, ze tyto stranky jiz nefunguji a prispevky neprispivaji. Je to skoda, mozna pomohly spouste lidem... Ale treba zase jednou...

Příspěvky 131 až 140 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší