|
Příspěvky 141 až 150 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|
Od: Mishaelka |
Datum: 3.červenec 2005 19:18:11 |
Předmět: Po...nějaký době... |
zdravím všechny... tak jsem se po nějaké době zase podívala na tyto mě dobře známé stránky... a jak vidím... žádná novinky... zas jen o pár příspěvků víc...
Možná si někdo z vás pamatuje jak jsem tady psala naposled...
a jestli ne tak neva... Jen jsem všem chtěla říct, že je vždycky pro co žít... I v mém případě... najednou se úplně všechno otočilo a já si říkám... může být někdo víc šťastný než já??? A k tomu mi postačil jen jediný človíček...k tomu úplnému štěstí... vlastně bylo těch věcí víc... dostala jsem se an školu... našla partu, ve které se cítím mooc dobře... mám skvělou nejlepší kámošku... a...božského kluka... vždycky je pro co žít... dneska už to vím... stačí mít sny...
Vzkazuji všem...!!! Nikdy neházejte flintu do žita... Sice i mě teď někdy přepadne depka, ale je to nic ve srovnání s tou kterou jsem prožívala tehdy...a která trvala rok???dva??? i tu jsem přežila i když málem...
takže lidi... hlavu nahoru... může být hůř... ale bude líp...
|
|
Od: Crryze |
Datum: 9.červen 2005 8:26:29 |
Předmět: Pojď dál |
Ťuky ťuk....
Vejdi ve tmu, jen pojď dál Můžeme spolu okusit chuť, která však nechutná Nemůžeme ji uvařit-nemůžeme Nedá se ani koupit-nedá Nemá jí každý neštastník...
Ťuky ťuk..
Vstup ve mě, jen pojď dál.... Můžeme spolu okusit hru, která se nhraje Nemůžeme ji napsat-nejde to Nedá se ani ukrást-nedá Nemá jí každý smrtelník....
Ťuky ťuk.... Vítej v temnotu a osamění Vítej. Můžeme spolu okusit smrt, která neumírá Nemá jí každý, ani nemůže -tělo jest bez kůže
|
|
Od: 666 |
Datum: 30.květen 2005 20:35:48 |
Předmět: nic |
a co jako ma bejt |
|
Od: S.h.ari |
Datum: 20.květen 2005 12:12:27 |
Předmět: Deprese |
Určitě nemusím nikomu říkat, jak je hrozný, když člověka navštíví depka a nemůže se jí zbavit, protože je jako klíště, který vás chce vysát. Já ji měla dost dlouho na to, aby mě napadlo to skončit sebevraždou. Naštěstí mám kamaráda, který stál při mě a tou hrůzou se mnou prošel. Bylo to docela drsný, ale dneska je to lepší. Jsem ráda, že jsem narazila na týhle stránky. Moc si přeju seznámit se s někým kdo přožíval a prožívá deprese. Jsem v tom sama a ráda bych poznala někoho podobného. |
|
Od: Kula |
Datum: 16.květen 2005 19:15:17 |
Předmět: lonely boy |
mluvis mi z duse... |
|
Od: Margot |
Datum: 10.květen 2005 0:49:27 |
Předmět: setkani |
Zdravim Vas,
kdyby nekdo mel zajem jet v cervnu na par dni nahory s lidmi, co povetsinou maji nejake problemy se sebou a okolim, tak se zkuste podivat sem..
http://www.help24.cz/forum/read.php?f=1&i=30355&t=30355
preji hezky, ne moc depresivni den |
|
Od: kodo |
Datum: 8.květen 2005 16:54:35 |
Předmět: depka? |
nechapu lidi co dostanou depku jen z toho ze nemaj co delat,to se mi este nestalo. kdyz nemam nic na praci tak si zacnu treba jen hrat, nekdy taky kreslim nebo si pisu. zkousel sem z nudy zacit pracovat, ale to nepomaha, spis navopak depku mam jen kdyz mam povinost a nevidim dostatecne realne jeji zplneni, pak se naskytnou 2 moznosti: 1. zrusit povinost(coz nekdy dost dobre nejde)= "vysravaci metoda" dobrym prostredkem k tomu sou pro me drogy, teda travka(ale nedoporucuju to nikomu jinymu - protoze se to nema) a chlast(ten jo) 2. maknout nebo volat o pomoc(a to taky nejde uplne vzdycky - teda aspon mne, mozna proto, ze moc casto pouzivam 1. moznost) |
|
Od: Mesenger |
Datum: 25.duben 2005 15:13:43 |
Předmět: Hymnus smrti |
Kéž smrti patřím ve tvář s otevřeným hledím nic víc nechci, ani pláč a soucit davu. Usmířen se vším - na vše klidně hledím. Jen síly dej, ať neskloním snad strachem hlavu! |
|
Od: lonely_boy |
Datum: 18.duben 2005 12:22:18 |
Předmět: Tohle jaro ... |
Jak ja jsem se na to jaro tesil. Nemohl jsem se dockat, az vysvitne slunicko, az se vsechno rozzari ... Ale uz od pocatku to jaro nebylo takove, jake bych si pral. Clovek jen zjistuje jak ztraci vsechno o co stal a jak se rozplyvaji jeho sny ... Jak se kazdy den probudi do sedive prazdnoty. Jak pujde do skoly a vecer domu. Spat a znova. Nic mezi tim, zadny duvod k radosti, k usmevu. Proc jdu po ulici a vidim rozesmate lidi? Proc nejsem jednim z nich? Ma tak vypadat cely muj zivot? Ma mi utect mladi v takovych myslenkach? Vlastne uz skoro uteklo. Vim, ze nejsem jediny na svete, tyhle stranky a vypovedi lidi, co sem pisou, jsou toho dukazem. A tenhle prispevek? Kdo si ho precte? Zase jeden, co je smutny, to je vsechno ... Takovych je. Je, ale pro toho jednoho to neni zadna utecha ... Mejte se lip. Vas lonely_boy |
|
Od: Brak |
Datum: 30.březen 2005 17:13:01 |
Předmět: Depka? |
Nejčastěji mám dpku z toho, když jen tak šoupu nohama a nevím kudy kam... Depky obecně vznikají z nečinosti nebo z pocitu, že se dají věci dělat i jinak... Jednoduše jsem měl několikrát dojem, že patí to staré námořnické přísloví "raději zamřít v bouří, než se unudit v bezvětří"... Neznám člověka (už se pro tenhle typ lidí žačíná vžívat krásné české slovo "workholik"), který by měl deprese... Samozřejmě, že výjmky exitují ale jednoduše na to nemají čas.... |
|
|
Příspěvky 141 až 150 z 7563 celkem
Nejnovější
Novější
Starší
|
|