Od: Blizi |
Datum: 5.září 2004 20:23:54 |
Předmět: Andy |
Ano, to je to, nesla bys do toho znova (protoze co je lepene-nedrzi), ale moc bysis prala, aby on o to mel zajem, aby treba rekl.."moje nynejsi pritelkyne je fajn, ale Ty bys tohle..XYZ udelala/rekla/vymyslela lip" atd. Znam ten pocit a proto vlastne ani nevim, jak Ti poradit. Pokud jsi na nem byla zavisla, pak je to o mnoho horsi a nedivim se, ze na Tebe ted pada uzkost a zda se Ti, ze nic nema smysl. Ja znam jen jednu radu, pouzivat neco na uklidneni, muze to byt od trezalky a caje az po neurol ci neco podobneho a pak si v klidu prehodnotit, jestli mas jeste "neco", pro co ma cenu zit.Myslim, ze se najde spousta veci;) Hlavne zkus vydrzet a neudelat hloupost, ktera (jak pises) by jim znicila vztah, spis naopak, bud jeste vic mila nez driv:)) Pokud jsi s nim casto, treba to jeho pritelkyni zacne vadit, zacne se zarlivymi scenami a nakonec se opravdu dozvis, ze Te ma porad rad..:)) Nechej tomu volny prubeh... |
|
Od: Andy |
Datum: 5.září 2004 19:13:57 |
Předmět: pro Blizi |
Asi máš pravdu, vidím v ní trochu konkurenci a srovnávám se s ní. Podvědomě doufám, že ten kluk jednou přijde a řekne že mě má pořád rád a chce to zkusit, i když vím, že znova bych do toho asi nešla.. Nevím jak je t tím naším kamarádstvím. Vídáme se poměrně často, občas si píšem (to většinou já, on moc ne) ale říká, že mě má rád jako kámošku a záleží mu na mě a já mu to možná naivně věřím.. Mám k němu vypěstovanou jakousi závislost která byla taky příčinou rozchodu (jednou z mnoha) a nevím, jak se od něj odpoutat a omezit ten kontakt. Bez něj je mi hrozně smutno a mám pocit, že nemá cenu žít, přestože je mi jasný že to za pár let budu vidět jinak. Jen nevím, jak se přes tyhle závislý pocity dostat a zvládnout omezit kontakt.. |
|
Datum: 5.září 2004 18:54:15 |
Předmět: pro Andy |
Ahoj Andy, podle meho nazoru vidis v te divce porad jakoby "konkurenci"..I kdyz jsi se s koncem vztahu v podstate vyrovnala, myslim, ze nebudu daleko od pravdy, kdyz reknu, ze se s tou "druhou" srovnavas ("je hezci, chytrejsi, co ma a ja nemam" atd.)Neni to o tom, ze bys byla neprejici, ale jeste nedavno jsi byla pro pritele ta jedina a ted jsi byla pomerne rychle postavena pred novou, nelehkou vec (i kdyz to byla urcita uleva),na kterou je tezke si zvyknout. Urcite to bude jeste nejakou dobu trvat..Byla jsem v podobne situaci, ale mirnejsi, neslo o partnera, ale o cloveka, ktereho jsem nemilovala, presto jeste ted,kdyz ho zahlednu na netu "zamceneho" v mistnosti s nejako divkou, bodne ve me trn zarlivosti. Nejsi blazen a proto neudelej zadnou hloupost, nejlepe by asi bylo omezit kontakt s obema dvema na minimum, protoze sice "jsme ted kamaradi" zni krasne, ale realita je vetsinou jina. Preju Ti hodne stesti, at to brzo prekonas.. |
|
Od: Andy |
Datum: 5.září 2004 17:02:30 |
Předmět: Jsem asi blázen.. |
Mám pocit že se zabiju. Asi je to hloupý ale mám za sebou jakejsi první velkej vztah a je mi jasný že musel skončit ale takhle.. Ten kluk se na mě vykašlal, že už to prostě nikam nevedlo a on už nebyl zamilovanej. Na jednu stranu se mi ulevilo, poslední dobou to fakt nestálo za nic ale na druhou stranu jsem cítila strašnou bolest, jako by do mě vrazil spoustu nožů.. A teď má novou holku, dva týdny po rozchodu. Znali se už dřív. Přeju mu to protože jsme dál kámoši atd ale na druhou stranu když je vidím jak se líbají někde u šaliny nebo tak něco a když mi pak řekne že je zamilovanej a že je ta holka sladká, hrozně mě to bolí a pak několik hodin brečím. Při tom s koncem vztahu jsem už smířená, beru ho jako dobrýho kámoše ale strašně mě bolí, že má ji. Možná jsem nepřejícná a sobecká ale prostě nevím co mám dělat.. Moc mi na něm záleží, a možná i pro to by bylo lepší zabít se. Nevím. Bojím se že mi rupne v hlavě a udělám nějakou blbost kterou jim zničím vztah..Možná někdo ví jak se přes to přenést.. |
|
Datum: 1.září 2004 20:57:45 |
Předmět: to: Foggy |
Zrejme jsou vsichni nekde na dovolene, taky je mi lito, ze ta "pevna komunita", jak pises, nejak vysublimovala...No snad se jeste ukazou..:) |
|
Od: Foggy |
Datum: 25.srpen 2004 19:57:12 |
Předmět: koukam |
ze to tu celkem jede. Ja uz se z toho dostala, ale kdybych se mela spolehat na podporu, co tu kdysi byla, asi bych se zblaznila. :o)) Lidi co s vama je? to nemate cas, nebo depky? :o)) Kde je ta pevna komunita co tu byvala?? No nic, vsem preju pevne nervy a cistou mysl, aby i tu sebevrazdu dokazali prozit naplno! :o) Pa Foggy |
|
Datum: 22.srpen 2004 23:09:29 |
Předmět: Karel/Vitek |
Dobry vecer. Tak jsem zase poctila navstevou stare dobre "depresaky". Nedodrzela jsem slib a jsem tu zpet. Omlouvam se. Foggy |
|
Datum: 22.srpen 2004 23:07:36 |
Předmět: To: Terezka II. |
Ad. prohra - V minulosti jsem tu byla casty host ale pak se to obratilo a ja se rozloucila s tim, ze ted uz vsechno zvladnu sama a nechci chodit sem, protoze v te dobe me tahle stranka stahovala na dno. A to ted znamena ze sem na tom dost blbe a ja sem to uz nemela dopustit. Ad. tvoje malickost/velikost - o rozvodech nic nevim - na to jsem prilis mlada a doufam ze tahle vecicka me nikdy nepotka, ale je krasne slyset, ze se s tim nekdo dokaze poprat a byt tak nejak v pohode. drzim palecky at vse zvladnes! Pa Foggy |
|
Datum: 22.srpen 2004 23:00:14 |
Předmět: To: Terezka |
Dekuji za povsimnuti a podporu na dalku. na cvokare to jeste neni - to uz byly i horsi stavy. I kdyz uz jsem jednou na nejaky konzultace pomyslela. Pak ale prisel cas "normalnosti" - cili stav bez depresi - a bylo to ok. A tahle je jeste k tomu jina - zpusobena necim jinym nez obvykle - a to laskou a mym znechucenim chovat se mile... je to dost slozity na pochopeni a ja cekam... Ty dvere urcite neotevru. Toho se neboj ani za me, ale ta chut je dost velka. Protoze ten clovek, ktery o mych stavech nevi, si to nezaslouzi... divny co? Pa a diky Foggy
PS: http://foggy.mysteria.cz |
|
Od: terezka |
Datum: 22.srpen 2004 22:06:19 |
Předmět: pro foggy |
Ahoj Foggy.Chceš něco vědět? Právě jsem se vrátila z víkendu, který jsem strávila celý v lesích. Rozvádím se!Moc to bolí.A já před tím chtěla utýct.Já jsem sem kdysi taky občas zavítala a poznala tu pár moc milých lidí a neberu jako prohru, že se sem vracím, když je mi smutno.Aspoň se člověk má kde vykecat.Já vím technologie není člověk co tě chytne za ruku a pohladí tě, ale ja tady ted sedím a píšu to tobě a jen tobě!!!A myslím na to jak je někomu jinému.Nikdy nevíme kdo je na tom hůř a líp a ani o to nejde.Prošla jsem si velkou zkušeností když jsem se na deprese léčila a už pár měsíců žiju bez léků.Vůbec nevím jak na tom jsi, ale pokud se cítíš tak jak píšeš, zkus navštívit terapeuta. Nechci vypadat nějak přechytřele, ale mě tahle zkušenost vrátila život a nikdy bych neřekla, že můžu být tak silná jako ted.Věřím, že už mě snad nic nikdy neporazí úplně na kolena a když, tak žebudu mít alespon trosicku síly se sebrat.Měj tu sílu i ty!!! Věřím tomu... |
|
|