Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 221 až 230 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Rendy
Datum: 22.srpen 2004 17:19:26
Předmět: nevím jak dál!!
Já už dál nemůžu!!! Jde to pořád dokola!!!

Od: Foggy
Datum: 22.srpen 2004 12:12:00
Předmět: prohra - moje
Nikdy jsem nevěřila, že tyhle stránky ještě uvidim. Považuju to za svou osobní a bolestivou prohru, ale já už fakt nevim co dál. Zase se ze mě stal ten šílenej zoufalec jako, když jsem tu byla předtim, i když teď je to jiný. Narazila sem na zeď za jejímiž dveřmi se skrývá už jen smrt . Nebo alespoň něco podobného. Nejhorší je, že vim že s tim nic nemůžu udělat.
Vnitřní oheň a bolest sžírají mou duši a nebude to jen na chvíli. Protože láska je ten nejvetší nepřítel, když se nevyvede. Už nemám sílu to ani myslet, natož někomu říct, co se vlastně děje. A to mě uvrhá ještě do větších hlubin. Proto hledám útočiště na půdě, která mi ho možná ani nemůže poskytnout, ale přesto volám, POMOC....
Foggy

Od: T.wow
Datum: 5.srpen 2004 19:40:17
Předmět: jméno
realita a tak se mě zeptejte jak sem sem dostal až sem moc mi chybíščtyřstašetnáct tak se mi ozvi jen já klidně Ti to budu vyvětlovat tak dlouho jak budeš chtít jen já

Od: Přeslička
Datum: 27.červenec 2004 0:37:17
Předmět: pro Zuzku
neni nejlepsi a neni to ani reseni... ze se ti kluci smejou? Mozna jsou hloupi, mozna slepi, mozna nevyzrali... kamosky jsou samostatne bytosti, nechtej-li slyset, at si nabiji cumacek, proc ty bys mela platit za ne... zkus si sepsat, o cem je tvuj zivot, o cem bys chtela,aby byl, co hledas, co chces ci nechces menit...

Od: Zuzka
Datum: 26.červenec 2004 21:42:37
Předmět: nemohu
Je toho na mě moc už opravdu nemohu ,kámoškám občas poradim nevěří mi potvrdí se že je to pravda nic.......nikdo mi nevěří,nemá mě rád,kluci si ze mě dělaj akorát srandu,asi se opravdu zabiju...je to nejlepší východisko....

Od: Arthon
Datum: 21.červenec 2004 2:13:23
Předmět: to Daria
Udělej něco trhlýho, nejlíp se někam na pár dní vytrať do přírody, sama jen tak, budeš mít čas na přemejšlení. Prostě se na pár dní odpoutej ode všeho, to je prostě základ. Vysvětli to svým blízkým a jdi přemýšlet na nějaké kouzelné místo v lese, to ti pomůže vyznat se v sobě a ve svym životě.

Od: Darja
Datum: 20.červenec 2004 15:15:01
Předmět: Je mi smutno
Koukám se na svůj život, úspěšná v práci, podnikavá, sice bez dětí a bez zvláštní lásky, ale vdaná za úspěšného muže, pořád něco organizuju a zařizuju pro jiné, ale samotné je mi pořád smutno. Vlastně neumím odpočívat. Taky mi nepřidaly vážné nemoci obou rodičů, čtyřicáté narozeniny, prostě navenek je všechno záviděníhodné, ale uvnitř se mi všechno kolikrát svírá úzkostí. Neumím si užívat, pořád vidím, co je ještě třeba dělat, každý problémek v soukromém životě mě vnitřně rozhodí. V práci jsem šéf, tam nemám problém....
neumím si udělat radost.. Nic mi nechybí, tak co s tím?

Od: Darja
Datum: 20.červenec 2004 15:14:58
Předmět: Je mi smutno
Koukám se na svůj život, úspěšná v práci, podnikavá, sice bez dětí a bez zvláštní lásky, ale vdaná za úspěšného muže, pořád něco organizuju a zařizuju pro jiné, ale samotné je mi pořád smutno. Vlastně neumím odpočívat. Taky mi nepřidaly vážné nemoci obou rodičů, čtyřicáté narozeniny, prostě navenek je všechno záviděníhodné, ale uvnitř se mi všechno kolikrát svírá úzkostí. Neumím si užívat, pořád vidím, co je ještě třeba dělat, každý problémek v soukromém životě mě vnitřně rozhodí. V práci jsem šéf, tam nemám problém....
neumím si udělat radost.. Nic mi nechybí, tak co s tím?

Od: chaotic
Datum: 20.červenec 2004 11:38:39
Předmět: ...
takze taksom depresivna osoba a tym nicim seba aj ostatnych a neviem sa toho zbavit a v podstate ani neviem z coho tie depresie mam jedine co viem je to ze ten chaoz vo mne uz nekonecne prerastol vsetko sebavedomie ktore som mala....Mozno som tu prave na to aby som to zistila aby som prisla na to co ma zvnutra zoziera ako nejaku zdochlinu ale jak tak zistujem sama to nedokazem .... A toto nepisem ako prosbu o pomoc to nie to by som asi ani nebola ja nato som moc tvrdohlava aby som prosila o pomoc .......Chcem len vediet par nazorov na svoj seba znicujuci stav depresie ktoru sama neviem ´´identifikovat´´ tak ja sa tu uz nebudem viac vykecavat......dik bye

Od: Arthon
Datum: 18.červenec 2004 23:11:16
Předmět: kde mám sehnat pistoli na černo?
Ahoj, potřebuju nějakou pistoli nebo revolver, ale na černo. Nemám ZP a nemám možnost ji sehnat touto cestou... A kvůli sebevraždě si ho dělat nepůjdu.

Příspěvky 221 až 230 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší