Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 171 až 180 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: VIPER
Datum: 9.prosinec 2004 15:07:10
Předmět: Vlastní děti a nová přítelkyně
Ahoj, objevil jsem tyto stránky náhodou, když jsem si chtěl popovídat s lidmi, které něco trápí. Jsem rozvedený již tři roky, žiji s přítelkyní a s jejím synem. První dva roky byly jakž takž v pohodě, byli jsme do sebe ještě zamilovaný, poslední rok je pro mě fakt těžký. Jak jsem měl ve zvyku brát si své dva syny jednou za dva týdny na víkend, tak mě to má přítelkyně postupně zakazuje, věčně se spolu hádáme a ve finále ustupuji, protože mi vyhrožuje že mě opustí. Já vím, že je to ode mě slabošství, ale já ji fakt stále miluji a záleží mi na ní. Došlo to již tak daleko, že týden před tím, než si mám brát kluky na víkend, mám děsný deprese, co zase bude mít za řeči. Nutí mě, abych si bral kluky méně častěji, či spíše vůbec. Tvrdí mi, že jsem se rozhodnul pro ní a že nechce, abych měl něco společného s mou bývalou rodinou. Nedokážu vůbec pochopit, proč jí vadí, že jedu v sobotu pro kluky (1x za 14dní) a jsem do večera s nimi u mámy, večer přijedu domů (sám bez kluků, to si taky vymohla, aby u nás nespali) a v neděli ráno jedu zase k mámě a jsem tam do odpoledne. Co je na tom proboha špatného. Cokoliv si vymyslí, nějaké omezení návštěv mých synů, chce, abych u své mámy zdůvodnil, že jsem si to vymyslel já, aby nebyla ta špatná ona. Máma ale samozřejmě o všem ví, tak že mě nutí, abych se jí vzepřel, ale to já neumím. Mám z celé této situace pravidelné depky a při nich čím dál častěji přemýšlím o smrti. Nevím si již rady, chci mít oboje přítelkyni i alespoň jednou za čtrnáct dní své syny. Má někdo podobné zkušenosti, jak jste je řešili ? Prosím o radu.

Od: nobody
Datum: 7.prosinec 2004 19:26:13
Předmět: Proč?????
tady kde žiju......je to strašný.... je to čtvrť ve které neexistuje nic jinýho než krádeže drogy atd.....málo lidí odolává a když to zvládne spadne do menší ale taky velké propasti......samoty..... já jsem do ní spadla....když už několikrát letzete nahporu na najednou vám zase někdo ruce odlepí od stěny a vy padáte dlouoh propastí dolu..kldyž dopadnete nemáte SÍLU už znovu lézt nahoru...... jste sami v černé díře ve které se musíte naučit žít.............. jeden člověk mi podal pomocnou ruku a vytáhl mě....celou dobu byl se mnou a pomáhal..cokoliv jsem potřebovala....a teď???????? zemřel.....teď nedávno.....kde na světě je spravedlnost.. už znovu jsem spadla.....ale teĎ už nikdo nepříjde.....vím to....bolí to víc než ten dlouhoj pád dolů...jenže já už se asi nenaučím žít zase v černotě...naučila jsem se brát život takovej jakej je ale tohle je trochu moc......pomalu umírám uvězněná v sobě samé......a nejhorší je že chci se z toho dostat aůle nemužu...chci a nemužu...nejde to.....takže se ptát......kde je ta spravedlnost???????????????????????????? proč bůh trestá lidi ketří se snaží být správní?????????????????????????? proč musel zemřít člověk kterej jenom pomáhal a enznal nic jinýho než pomáhání ostatním??????? nikdy si nesundal růžový brýle........já bohužel ano...a strašně ráda bych si je nasadila znovu protože je to tak lepší.........

Od: lada
Datum: 6.prosinec 2004 13:02:13
Předmět: depka
Poslední půlrok je jako černý sen. Poslední tři dny ležím a po tvaři se mi koulí slzy jako hrachy. Nevím proč, nejde to zastavit zůstává jen nekonečná beznaděj a bolest celého těla a duše. Jsem úplně na dně, hubou reji zem a nemůžu se vzchopit, postavit se na vlastní nohy, které mě neposlouchají. Jsem v tom. Nikdy bych nevěřil, ža právě já, kdysy tak silná osobnost a dnes uzlíček neštěstí. Potřebuju podat pomocnou ruku. Vím, že sám to nezvládnu, protože sebepevnější vůle na to nestačí. Prosím.....

Od: Skejwi
Datum: 3.prosinec 2004 22:48:29
Předmět: S O S
Ahoj Lucko, mě je tedy 17, ale už od 14-ti mám podobné stavy. Klidně taky pomůžu, určitě napiš, pokud budeš potřebovat nebo klidně i tvůj syn. Neměj moc velké obavy a měj se tak hezky, jak jen to jde.

Mail to: reab@seznam.cz nebo nadvornikl@quick.cz

Od: Greeny
Datum: 1.prosinec 2004 20:13:08
Ahoj Lucko,mne je taky nahodou 15. Uz s tim nakou dobu ziju,mozna bych ti neco mohl rict....ale bylo by lepsi to probrat treba na nakym chatu. Kdyztak mi napis na sneila.iluzionista@seznam.cz :)

Od: Lucka
Datum: 29.listopad 2004 18:10:13
Mám syna, který trpí depresemi. Potřebovala bych o této nemoci s někým mluvit, abych pochopila a hlavně pomohla. Děkuji

Od: other_side
Datum: 12.listopad 2004 16:21:41
Předmět: :o(
Ahoj lidi, pisu, protoze je mi mizerne. Citim se velmi sklesle a nemam se komu sverit. Pred pul rokem jsem se prestehovala z Moravy do Prahy a nemam tu zadne pratele. Lecila jsem se drive s uzkostmi a ted se uzkosti zhorsily a jeste jsou prolozeny depresi. Ziju s pritelem, mam dobrou praci, mam vlastne vsechno, co potrebuju ke spokojenemu zivotu. Ale i tak mam pocit, ze moje duse umrela a ja se tesim na den, kdy zemru. Jsem v Praze osamocena, pritel uz nemuze dal snaset moje emocionalni vylevy, casto brecim a mam cerne myslenky. Byla jsem vzdycky velmi spolecenska, chodila jsem kazdy vikend mezi lidi, mela jsem kolem sebe vzdycky spousty pratel. A ted je vsechno jinak. Mam problem byt mezi lidmi, nemam sebevedomi, kazda slecna mi pripada krasnejsi nez ja. Nedelam nic jineho, nez jen resim to, jak vypadam hrozne, jak se spatne chovam a jak nezapadam do kolektivu. Uz nevim, co mam dal delat. Chodim na psychiatrii, ale tam mi davaji jen leky a psycholog? Jednoho mam na Morave, ten je super, ale nemuzu si dovolit tam kvuli praci jezdit a tady v Praze chteji za sezeni od 500Kc vyse, coz je docela mazec :o(((

Datum: 11.listopad 2004 22:14:54
Předmět: WHY KEEP PRAYING???
Nechces mit zivot zpackanej,nechces bejt znudenej,co stim udelas? Nadeje:Muzes si najit neco co te bude bavit....Zoufalstvi:pokud je to este mozny....Nadeje:Muzes v neco verit,treba v lepsi budoucnost....Zoufalstvi:Na co verit,neni cemu verit,fsichni lzou,nebude lepsi svet....Nadeje:Najdi si dobre pratele,pratele kteri ti pomohou....Zoufalstvi:Najdi,ale nez duverovat,raci proverovat....Nadeje:Vzdyt zivot je dar! Uzivej si,nedej se ponizovat!....Zoufalstvi:Danajsky dar,ale darovanemu koni na zuby nekoukej,to se rika....Nadeje:V zivote sou prekazky,to ano,ale lze je prekonat....Zoufalstvi:Ale kolikrat se ti to povedlo cooo? Kolikrat vyvazla tvoje duse bez poskvrny?....Nadeje:Nezapominej na ty dobre veci! Je jich sposta,jen si jich vsimat!....Zoufalstvi:Premyslej! Da se snad duse zalepit?....Nadeje:Vsimej si svych uspechu!....Zoufalstvi:Jakych prosimte?!.... Nadeje:Si NEKDO,muzes uspet v tomto velkem svete i nepatrnou vyhrou! Je to Tva vyhra....Zoufalstvi:A Je nekdo slabsi nez ty?....Nadeje:Nezalezi na tom kdo je slabsi,ale jestli dokazes byt silny,je to jen na Tobe!....Zoufalstvi:Seber strach,zahod odvahu,nema to cenu,skonci to jako vzdycky....Nadeje:Vzpomen si,kdy si byl stastny,zhluboka se nadechni a seber silu!....Zoufalstvi:Nadechni se..zkus to..co citis? Vim to..dusis se,nemuzes dychat,ve vzduchu jen nenavist a JA........

Dwa odlisne pohledy na vsechno mozne,co prevlada prave v Tobe? Si NEKDO nebo NIC?

Datum: 11.listopad 2004 21:21:44
Předmět: Slyypymu
Studeny ruce,tma v hlave,nechut zit a nepochopeni ostatnich te zahani do kouta,kde okolo sebe stavis zed a samota je vsechno co ti zbylo....To sou hnusny veci a spolecnost to prehlizi,ze sou lidi,ktery potrebujou pomoct. Snazim se ted bojovat,ale je to tezky,cim vic se snazim tim vic mi nekdo nebo neco dokazuje ze je to na nic a tak fsechno seru. Uz nemuzu najit neco pro co bych mohl zit...Sere me tahle pitoma doba!

Od: Sleepy
Datum: 8.listopad 2004 10:27:28
Předmět: Umiram zevnitr
Uz nemam ani strach, jen smutek a zoufalstvi...chci volat o pomoc, ale jinak nez rezanim se do rukou to nedokazu...ublizuju si, abych pustil ven tu bolest, ale nepomaha to. Nic nepomaha, ani drogy, ani lide...a citim se slaby a sam.

Příspěvky 171 až 180 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší