Od: K.L.O. |
Datum: 3.listopad 2004 21:48:19 |
Předmět: Jen tak o ničem |
Měla jsem skvělý pocit z toho že život je úžasný,nejhorší je že člověk se vznáší na vlastním obláčku štěstí.No a jen my si ho splasknem realitou života.To je škoda,ale je to tak.Jednou si dole, jednou nahoře.Žijeme život na vlnách.Já bych chtěla být na té vlně nahoře déle, ale ač se snažím sebevíc nedaří se mi to.Štěstí je tak relativní a myslím že všichni se ženou za tím pocitem.Co to vlastně je?Nejde být šťastný a zároveň někomu neubížit,proč to tak je.A pak je tady ještě když je člověk šťastný a má ty ružové brýle,to neskutečné procitnutí.Jsem dneska hodně skeptická.Ale tohle mi pomáhá se vykecat.Mějte se všichni fajn,v rámci možností. |
|
Od: Ivana |
Datum: 1.listopad 2004 13:21:48 |
Předmět: něco ti řeknu... |
Zdenek,emocionální průjem---nevim jestli tohle vůbec budeš číst,ale nedokážu nenapsat--letos v květnu mi umřel brácha,uchlastal se/v době smrti měl 4,87promile/ neumíš si představit jak to bolí !!! |
|
Od: Zdenek |
Datum: 27.říjen 2004 13:13:06 |
Předmět: emocionální průjem |
Jsem totálně v prdeli a neví si stím rady.Před měsícem mi zemřela matka, mám problémy ve vztazích, jsem závislej na alkoholu, všichni odemne dávají ruce pryč. Teď jsem se vrátil z léčby. Jo, abstinuju, ale je to k nevydržení. Přito vím, jak by mi chlast pomohl. Tedy na chvíli. Ale taky vim, že by to vedlo do pekel.Snad mi prominete, když si dovolím zde zařvat: "Z K U R V E N E J Ž I V O T!" |
|
Od: Greeny |
Datum: 21.říjen 2004 23:09:31 |
Předmět: Nic |
NIC....to je to pitomy slovo ktery z velky casti vyjadruje co sem,co delam,co me bavi anebo treba na co sou mi vsechny ty pitomy veci co do me vsichni tlucou. Nekonecny prazdno zasahuje kazdej kout my mysli,srdce ztraceny,ukradeny,rozthany na kusy se spatnou vyhlidkou na vraceni...Kazdej den se probouzim se stejnym pocitem: Je to dnes,vcera,pred tydnem,pred mesicem? Co je za den? Streda? Utery? Co na tom zalezi,vsechno je stejny,a zase citim jak se moje hlava naplnuje tim strachem,ze muj zivot je uplne na NIC a neni pro co zit. Prochazim kazdym dnem a uz si ani nevsimam vyrazu ve tvarich lidi okolo me. Nemam rad ty pohrdavy pohledy s kterejma ve mne roste hnev z toho,ze me nikdo nechape. Tak rad bych konecne nasel nekoho kdo me pochopi,prorazi tu zed okolo me a pozna kdo sem,protoze to poradne ani ja sam nevim.... |
|
Od: Andy |
Datum: 19.říjen 2004 21:06:01 |
Předmět: černočerná tma na srdíčku.. |
Před časem jsem tu psala o mým bývalým klukovi, kvůli kterýmu jsem se chtěla zabít. Od té doby se toho hodně změnilo. Rozešla se s ním ta slečna, naše kamarádství se upevnilo a já s ním v plané naději že se tak ke mě vrátí, začala spát. Jenže on mi řekl, že jestli s ním budu nebo nebudu spát je čistě na mě, že mě do ničeho netlačí, a že mě má rád trochu víc než kamarádku ale chodit se mnou nechce. Údajně se na to necítí, neví přesně proč, ale asi to tak nějak cítí. Taky řekl, že se možná vrátí ale že to bude třeba až za rok.. Dneska jsme se mírně pohádali. Chtěl jít na jednu akci a já mu, nevím proč, řekla, že bych chtěla aby odešel se mnou a pak už tam nebyl. Popravdě, bojím, se že tam někoho sbalí. Ani ne tak protože bych přišla o poslední naději ale hlavně protože on když má holku, je vůči mě takovej jinej, snad nevědomky horší.. O se naštval a teď to dopadlo tak, že ten vztah omezil a řekl, že se uvidíme míň a celkově to omezíme. Já ale tak nějak vnitřně cítím že to povede k postupnýmu přerušení kontaktů a toho se bojím. Pořád ho miluju a když už jsem ho ztratila jako mýho kluka, nechci ho ztratit jako kamaráda.. Chtěla bych se zabít, chtěla bych udělat něco radikálního "aby všichni viděli". Vážně jsem v koncích... |
|
Od: radsi anonym |
Datum: 15.říjen 2004 23:36:31 |
Předmět: vsechno snazeni vyjde na zmar |
Tak jo,ted sem sice trochu pod vlivem,ale koho to zajima,rika se ze ve vine je pravda...tak at...treba maj pravdu.. Ale k veci..chci poradne vyrvat,pac ted se to ve me nahromadilo az az.. takze.. vetsina mejch zarmutku je ze vztahu..kurva,premejslim a v cem je smysl zivota...dosahnuti ceho?..lidi se snazej neco vystudovat,ale proc,jenom aby v duchodu mohli valet sunky a stejne z toh nebudou mit nic..akorat budou zase buzerovat mlady lidi,atd atd. mozna to ted nikomu nedava smysl...vlastne,me taky ne,ale co?.. zasrana fylosofie sveta..k cemu je ziti,kdyz lidi nepotkaj nikoho koho by meli fakt na dosah ruku kdyz je mu zle..cejtim se jak rohlik rozmacenej nekde v louzi....hele,mozna je tohle jenom blabol a spusta lidi si muze myslet,ze sem proste holka magor...ale kazdej to cejti jinak..tot vse....ale vubec necejtim ze by se mi nak ulevilo... |
|
Od: BUM_BAC |
Datum: 14.říjen 2004 23:06:42 |
Předmět: sraz |
Zdar lidi , nechtěl by někdo udělat sraz ? Serou mě staří přátelé kteří pořád omývají to jak jsem nedokonalý (neříkám že jsem ale nemusím to pořád slyšet) a jestli by si chtěli slečny psát tak ať napíšou , a je mi 21 zatím čau ?:-) |
|
Od: ILUNaxiel |
Datum: 11.říjen 2004 20:51:52 |
Předmět: Naco_Nick, Přeslička |
Též zdravím :)
Já to tady v poslední době spíše jen tak sleduji.... Ostatně nejsem zdaleka sám, kdo se nezapojuje do diskuzí (i když - stále jsem ještě ze "staré gardy" nejaktivnější ;) ). Zrovna nedávno jsem si na toto téma zajímavě popovídal s Bluie a shoduji se s dalšími, jež se zde dříve vyskytovali takřka denně.... Naco_Nick: sraz - mno, já bych nebyl proti. Ale poslední dobou byly ty odezvy na srazy velice slabé :((( Je otázka, kdo by dnes přišel... ...a zda vůbec někdo. Ale víš co? Zkusíme to zatím "neoficálně" - vy, kdož byste měli zájem o setkání, napište mi na ilunaxiel@centrum.cz. Když budeme alespoň tři, třeba neuděláme sraz, ale prostě pokec u pivka/vínka/čaje/.... :)
Přeslička: čauky! :) Stále nemáš ICQ? Na naše někdejší debaty by bylo dnes ideální ;) |
|
Od: Preslicka |
Datum: 11.říjen 2004 20:16:53 |
Předmět: Naco Nickovi... |
Ahojky, stará gardo, ozvi se a napis co a jak, az se zas stavis... |
|
Od: Cuthbert |
Datum: 8.říjen 2004 22:45:11 |
Předmět: úvodní řeč |
Pěkně zdravím. Dnes jsem náhodou navštívil tyhle stránky a hned jsem se k Vám zaregistroval. Rád přispěju svojí troškou do mlýna i v nějaké diskuzi. Zatím tedy hlavu vzhůru a mějte se |
|
|