Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 191 až 200 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: cybervlk
Datum: 8.říjen 2004 19:22:43
Předmět: Beznaděj ... a černá tma
Předmět: beznaděj ( Josef )
když se o něco snažím stále znovu a znovu , a přesto se to nakonec obrátí proti mně , nezvládám agresivitu a žádnej prostředek nezabírá ......

Od: Josefa
Datum: 8.říjen 2004 19:19:11
Předmět: beznaděj
když se o něco snažím stále znovu a znovu , a přesto se to nakonec obrátí proti mně , nezvládám agresivitu a žádnej prostředek nezabírá ......

Od: Naco_Nick
Datum: 8.říjen 2004 12:17:18
Předmět: Pozdravení...
Zdravím Vás všechny, kdo mě tady ještě pamatujete... Želbohu nemám poslední dobou ani čas a hlavně ani pořádnej přístup k netu, takže nemůžu zasahovat do ničeho, co je spojené s NDSkou :o/ Mimochodem, ILU, neplánuješ nějakej srazík?? Rád bych Vás zase všeckny viděl :o))

Od: Andy
Datum: 7.září 2004 20:02:24
Předmět: Blizi
Mozna ze se mu chci pomstit. Mozna ze chci aby videl ze mi ublizil.. Ale kdyz ted ctu co pises, pripadam si hloupe. Mas pravdu, nevim proc na to neprichazim sama.. Jsem ti moc vdecna, vazne..

Od: Blizi
Datum: 7.září 2004 11:28:52
Předmět: Andy
Ano, zadny chlap za to nestoji, to je svata pravda, ale tady uz jde taky o to, ze je to napor na sebevedomi, clovek si pripada zbytecny, sam, nema pro nej nic smysl, je opousteny... Taky chybi ten pocit, ze me nekdo miluje, chybi rekla bych i vic, nez onen konkretni clovek (Laska je neodolatelna touha, aby po nas nekdo neodolatelne touzil. (Ginsberg))...Andy, proc myslis na to, ze se zabijes? Abyses MU pomstila? Abys nemusela celit tem stavum, ktere prozivas..? Nebo proc? Myslenky na sebevrazdu mam taky, ale staci se trochu zamyslet nad tim, proc to NEudelat, nekdo rika-pro rodinu, pratele.. pro me jsou to jen kecy, ja to neudelam jen a jen pro sebe, protoze chci vedet, co bude zitra, co bude za rok i za deset let a nechci o to prijit jen proto, ze mi nekdo ukazal zada. Ten kluk momentalne nevidi dal nez na svuj novy uzasny objev, nepochopila jsem, proc Ti to dava tak "hezky sezrat", ta mesicni pauza podle me je skoro to nejlepsi..mozna se pak protahne na dva mesice, pul roku...smrskne se na prani k Vanocum a vsechno bude pryc. Zacnes od znova. A tak to ma v zivote asi byt... Jak uz jsem psala, tim kamaradstvim lepite rozbite kousky a i kdyz se vam to na chvili podari, rozpadne se to cele pak jeste vic.. Hlavu vzhuru!!!

Od: ILUNaxiel
Datum: 7.září 2004 8:52:59
Předmět: Andy
Prosím Tě, žádný chlap za to nestojí :). Tuplem ne tenhle, když Ti dával vyžrat ten svůj "nový objev." Takhle se nechová ani průměrný kamarád...
Jedním vztahem život nekončí. A jak jsem již říkal citaci z Básníků: Na každém konci je hezké, že něco nového začíná.

Od: ILUNaxiel
Datum: 7.září 2004 8:51:26
Předmět: Iveta
Nic se nestalo :) Jen jsem Tě upozornil...
Jinak držím palce, ať to zvládneš a ať to dobře dopadne!

Od: Iveta
Datum: 7.září 2004 7:01:47
Předmět: Hubi
Děkuji Vám. Omlouvám se za matení...nebylo to úmyslné, myslela jsem, že to neodešlo. Tak jsem psala znovu a nedošlo mi, že když změním přezdívku...omlouvám se. Mějte se moc hezky a dík!

Datum: 7.září 2004 6:38:40
Předmět: ...
Myslím, že se zabiju

Datum: 6.září 2004 21:13:16
Předmět: pro Blizi
Tak dneska se rozhodl že je moc zamilovanej a že už před svou novou holkou nebude tajit naše případný schůzky, dá-li se to tak nazvat.. Zároveň taky řekl, že by si rád dal pauzu, neviděl mě asi měsíc.. Nějak z toho nemůžu, nevím jak to bez něj vydržím.. Říká, že nejsem normální a že jsem histerická, ale já nemohla nevybouchnout když mi zase básnil o té holce. Probůh, vždyť mě je jedno jaká je.. Fajn, asi je lepsí a určitě krásnější ale.. A při tom, když mám nějakej problém (jsem astmatička, dost silná a občas mě chytne záchvat, několikrát i před ním) hezky se o mě stará apod.. Nevím co si o tom myslet..

Příspěvky 191 až 200 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší