| Od: Foggy |
| Datum: 25.červen 2003 19:26:38 |
| Předmět: To: Ilunax |
| Díky za upřímnost. Za ten příspěvek se vůbec nezlobím a ani mě nijak nepřekvapil či nepopudil. Chtěla jsem abys napsal pravdu a napsals jí - tak proč bych se měla zlobit? Dík. Foggy |
|
| Od: Blizi |
| Datum: 25.červen 2003 14:29:33 |
| Předmět: DN |
| Dekuji :-) |
|
| Od: Domitius Nero |
| Datum: 25.červen 2003 14:20:35 |
| Předmět: .. |
Taktéž připojuji svůj pozdrav. Přijel jsem pouze na jednu denní a zítra jedu na 14 dnů mimo Prahu, takže nevim, jestli se dostanu na i%net. Jo, - a Blizi přeji vše nejlepší k narozeninám, byť s větším opožděním. Pozdě, ale přece :)) Takže se mějte všichni co nejlépe to jen půjde. SALVE, Nero |
|
| Datum: 25.červen 2003 11:11:30 |
| Předmět: ... |
| Taky vsechny moc zdravim a preju prijemny den :) Vic zatim nestiham :( |
|
| Datum: 25.červen 2003 11:11:30 |
| Předmět: ... |
| Taky vsechny moc zdravim a preju prijemny den :) Vic zatim nestiham :( |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 24.červen 2003 14:35:09 |
| Předmět: To: Všem |
Alespoň letem světem zdravím všechny zde přítomné.... Diskuzi bedlivě sleduji a jak bude chvilka, určitě se zase pokusím nějak zapojit.... Ginger - hlásím, že majlík dorazil. Pokusím se Ti na něj odpovědět co nejdříve - pokud to vyjde, tak ještě dnes... Mějte se v rámci možností co nejlépe! |
|
| Od: Visnery |
| Datum: 24.červen 2003 14:31:20 |
| Předmět: věrka |
Víš, on ten život není tak zlý...Občas je strašně krásný, ale my to mnohdy ani nevidíme...Žijeme tím, že se proti nám spojil celý svět..a ono to tak mnohdy ani není... Všechny ty zkoušky, o kterých mluvíš, i když občas strašně bolí, tak nám jen ukazují obrovské poznání...Každičká chybička nás upozorňuje, aby příště nebylo totéž...Snaží se nám ukázat, abychom si vážili věci, dokud je máme...Abychom neplakali při ztrátách, abychom jim předcházeli... Život JE krásný, ale jak jsi sama, možná nevědomky napsala, jen ve chvíli kdy žiješ...Mnoho z nás lidiček prostě žít neumí...
Osud ti nedal zrovna tu nejkrásnější přezdívku! Ale je jen na tobě, zdali si jí v průběhu svého vlastního života změníš, či se s ní smíříš a přijmeš její úděl, který je ti dnes jistě velmi dobře znám... Není přec nic horšího, nežli něco předstírat světu...Lhát, když nemusíš a smát se, když to ostatní požadují...Buď taková, jaká si sama přeješ...a nezlehčuj to ostatním, oni tě budou mít rádi, takovou jaká jsi a pokud ne, ruce od nich pryč...Jednou až třeba svůj úsměv budeš myslet vážně, nikdo ti nemusí uvěřit, že zrovna tentokrát byl vážně tvého nitra a ne jen nucený pohled tváře...která umí někdy tolik lhát... Nevím co se stalo, čím jsi trpěla a jaký je tvůj příběh, ale věř mi, že nic nestojí za to, aby ta tvář už nikdy nepoznala upřímný a přirozený úsměv...
Měj se co možná nejlépe a pokus se na svou masku nezvykat, mohla by ti přirůst a už by jsi jí nikdy nemusela strhnout pryč... Hezký den!
|
|
| Od: %věrka |
| Datum: 24.červen 2003 13:47:06 |
| Předmět: Život nás kope do zadku... |
| člověk jak tady čte ty šílený příběhy,které píše sám život, tak se mu staví všechny chloupky hrůzou...a to všichni říkají:"Život je krásný,žij!!!" ale jak,když háže pod nohy jenom samý klacky,to už nikdo nepoví...Mě se ten šílený osud taky nevyhnul a i když je mi teprve dvacet, dal mi osud přezdívku:"Pesimista s úsměvavou maskou na tváři..." |
|
| Od: DoctorD |
| Datum: 24.červen 2003 12:36:25 |
| Předmět: To Sidonie&Visnery |
Máte pravdu, smrt je součastí života.Ve všem máte pravdu. Zažil jsem něco podobného ,co Sidonie, co se smrtí nejbližších týká a tak vím,že se vždycky najde člověk pro kterého tu musíme zůstat!!!! Mějte se a SBOHEm:( |
|
| Od: DoctorD |
| Datum: 24.červen 2003 12:33:25 |
| Předmět: To Sidonie |
Krásné, pro změnu, poledne:) Neznal jsem Tvoji babičku a neznám ani Tebe,ale z toho jak o ni píšeš je prostě patrné,že jsi ji velmi podobná. Je nad slunce jasné,že mince má i druhou stranu, je jen na nás co nás ovlivní více, zda-li to špatné, co nás trápí, nebo to veselejší. neříkám,že rodina pro mne nehraje roli,ale určitě ne tak významnou co se dobrého týká. Mamka nás vychovávala společně s bratrem sama a protože on byl její miláček a já ten druhý,tak si to asi dokážeš představit. Otec byl stále pryč,takže když přijel začala mamka do něj hustit ,co jsem zas udělal a co provedl.Naštestí tohle je již minulost, neb mám svoji vlastní rodinu, úžasnou ženu, málou krásnou dcerku a ti jsou moji rodinou. Nikdo jiný.Právě to odloučení od rodičů nám pomohlo, setkání na několik dní v roce je dostačující jak pro mne ,tak asi pro mamku. Jak jsi správně řekla, tak každý máme chyby a díky za ně!!Vždyť bychom se stali tak nudnými a perfektními:).. Jsi moc hodná, asi po babičce, nevím?! Já vzpomínky mám,ale jsou jen necelé tři roky staré. Tak dlouho to je,co jsem potkal svoji současnou ženu. To je to příjemné ,na co budu vzpomínat.....bohužel jsem neudělal tlustou čáru za tím, co bylo předtím,takže jsou chvíle kdy vzpomínám na to špatné,ale stačí se podívat na dcerku,jak bouchá paličkou do bubínku,tak si uvědomím kdo je moji rodinou! Věřím, spíš jsem si tím jist, že je babička na Tebe tam nahoře moc pyšná! Měj se moc krásně a SBOHEm:(
|
|
|