| Od: Sidonie |
| Datum: 24.červen 2003 12:27:34 |
| Předmět: to Visnery |
Pěkný den Vis,
tak tak, jak jsi napsala, smrt nás překvapí a bolí to jak nikdy nic... denně si uvědomuju, že by dnešek mohl být poslední :(, a ještě jako matka to prožívám dvojnásob...
V životě mě už zasáhla hodněkrát, když umřel děda(manžel teď zesnulé babičky),byl taky tak báječný jak ona... , kamarád co se zastřelil, to bylo šílený... ten večer jsem s ním mluvila, a nic nenaznačil... stačilo slovo, dlouho jsem si to vyčítala, další se zabil v autě, když jel ze zábavy, kde jsme plánovali sraz základky :(, ... radějc nebudu dál jmenovat...,nechci navozovat špatnou atmosféru smrti... Člověk si řekne, že je mladej, kolik toho stihne zažít, prožít... a pak buch a nestihne už nic...víš sama jaké problémy mě trápí, je to zdlouhavé, plné výhružek, vystrašených očí Terinky... tak bych chtěla, aby se smály pořád, když si třeba hrajem,nebo jsme v postýlce a děkujeme za den, co všechno jsme stihly, co se nového naučila, co zvládla...co bylo špatně,čím zlobila... :), jenže je tu táta...táta, kterej je jinej, studenej...obklopen penězi a vším co je spojuje a pro prestiž si nepřipustí, že ten život chcem jinak... Na jedné straně život,na druhé smrt, jak říkáš všude kolem nás... a nemůžeš proti ní bojovat :(, jen čekáš... jsem ráda, že mám odhodlání bojovat, najít pro sebe i pro ni to,co by ji rozzařovalo očička pořád, sama nebo s někým... :), ale tu dobu čekání, nesmím promrhat, ať ta naděje, neumře.
Díky za tu vnučku, vážím si toho a přeji hezkej den :) |
|
| Datum: 24.červen 2003 11:27:35 |
| Předmět: to DoctorD |
Pěkné dopoledne, jsem ráda, že oceňuješ pluska moji babičky, nevím čím se ji podobám, ale něco se najde... :),snad. Víš, co se týče té rodiny... je to jenom jedna strana, ta druhá taťkova je jak psí čumák..., jen hledí, kde by bodli, co by z čeho měli... :( Táta se stihl převychovat :), kouká kolem sebe a nejen na sebe, je to typ, co slovo, to bys na něm mohl stavět. Jen občas bouchne a to jsou i škody na duši, ale není nic bez chyb, každej je máme, a jsme lidé a umíme odpoustět, jedna z mála předností, které jsou nám dány... Závidět, nevím, jsou to prožitky ve mě a jsem ráda, že tam jsou a budou, chtěla bych, aby Tě taky takové nějaké podobné naplnily, ikdyž lituju,že to pravděpodobně nečekáš od někoho z rodiny,(pro mě moje hodně znamená), ale určitě to příjde a překvapí... nebo přišlo, jen si to uvědomit... Krásný den a zas někdy nasečtenou :)
|
|
| Od: Visnery |
| Datum: 24.červen 2003 0:47:08 |
| Předmět: Sidonie |
Ahojky Sid,
je to smutné, ale smrt je součástí naších životu, i když si to mnohdy vůbec nepřipouštíme...Hazardujeme se svými životy dokud nepochopíme, že jsme smrti až moc blízko a nebo zjišťujeme, že už je pozdě... Ať je smrt blíž či dál, vždy v nás zachová hořkost života s ujištěním že nic není věčné...Že všechno a i to krásné má svůj konec... Před týdnem nám ve škole zemřela jedna dívenka, někdo si řekne že to byla pouhá spolužačka a jiný zase, že když to nebyla kamarádka, že mi to může být jedno...ale není?! Protože jem si nikdy neuměla představit, že něco co bylo samozřejmostí, už najednou není...O to hůř když je to někdo blízký z rodiny...
Ta žena sice odešla, ale navždy zůstala v tvém srdci, tak si ji tam navždy uchovej a snaž se nezapomenout..Protože pokud jí tohle dokážeš slíbit, bude ta nejšťastnější babička na světě, protože měla takovou vnučku, jako jsi ty...
|
|
| Od: Visnery |
| Datum: 24.červen 2003 0:46:25 |
| Předmět: Magnificat |
Ahojky Magni,
nechci ti do života zasahovat a ani radit, ale píšeš že jsi se na nástavbu dostal...Když už jsi tam, tak proč to nezkusit, za to nic nedáš...Až jednou budeš na tohle vzpomínat, určitě bude pro tebe samotného znamenat více, to že jsi to zkusil, ne že jsi se na to před začátkem vybodnul...Nejít tam a nezkusit ani začátek umíme všichni, ale zkus bojovat a postavit se tomu, třeba tě to nakonec bude i bavit a naplňovat... Poznáš nové lidi a budeš ještě stále „dítětem“...Prodloužíš si ten čas, kdy tě bude bolet hlava, co dnes jíst...nehledě na to, že na práci je vždycky času dost...Ta nám nikdy neuteče...
A jak psal Ilu, je to úspěch!Není to jen „blbý učnák“ jak tvrdíš ty, pokus se to vnímat jako pozitivum a jednu etapu života...Není to o tom, zdali je to samozřejmost čí nikoli...ber že pro tebe není, že jsi ho zvládl, protože jsi chtěl, že jsi to ty, kdo to dokázal...Není pojetí učnák a střední, pro každého je tady něco a pro každého je ta hranice obtížnosti někde úplně jinde...
Držím palečky při rozhodování a ať to tvoje rozhodnutí je co nejlepší...pro tebe! hezký den!
|
|
| Od: DoctorD |
| Datum: 23.červen 2003 14:59:15 |
| Předmět: To Sidonie |
Krásné odpoledne přeji. Já jsem takovou babičku neměl, nikdo z mé rodiny by neodpovídal Tvé babičce, závidím Ti jak jsi s to o ní mluvit krásně....přeji Ti a jsem si tím jistý,že Ty jsi po ní zdědila mnohé dobré. Měj se moc krásně a SBOHEm:( |
|
| Datum: 23.červen 2003 14:28:48 |
| Předmět: to DoktorD |
Krásný den i Tobě... Jsem ráda, že je možno nalézt něco v tom, co se ze mně hrne, byla hrozně čistá a v dnešní době je takových nezištných lidí málo, vážila jsem si ji i pro to, že si přes houpačku života dokála zachovat svou důstojnost, názory, za kterými si stála pořád stejně, ikdyž byl jakýkoliv režim, či co vlastně, a láska, kterou rozdávala už jenom, když jsem otevřela dveře a řekla :Čauec babi,dokázala se podívat... tak jak se dokáže podívat má máma... jen tak trochu jinak...zvláštně :)
No přeju co nejpohodovější den... Díky |
|
| Datum: 23.červen 2003 9:12:26 |
| Předmět: To ILu |
Krásný den i Tobě. Byl bych také rád,kdyby mohl příspívak častěji,ale čas je mým nepřítelem. Když jsem pročítal Tvoje příspěvky,tak jsem si všiml ,že v Tobě pořád zůstala ona výhybka ..viz oreakce na Ginger:) Takže to by asi stačilo:)....POzdrav od holek nejen Tobě,ale všem kdo nás znají... PS:Broňka by potřebovala tu knížku co Ti půjčila.
Měj se a SBOHEm:( |
|
| Datum: 23.červen 2003 9:08:09 |
| Předmět: To Sidonie |
Krásný den přeji. Chtěl bych Ti moc poděkovat za to co jsi zde napsala. Byl jsem v podobné situaci před pár lety a nebyl jsem s to se s tím nikdy vyrovnat. Umřela mi babička, která sice pro mne neznamenala to co Tvoje pro Tebe,ale přesto Ti moc děkuji. Dlouho jsem na netu nečetl nic tak .....:( Vzpomínám ,že mne dost srazil na kolena až pohřeb...byla to tragédie...:( Nechci se to již rozmazávat, jen jsem Ti chtěl moc poděkovat. Dík! Měj se krásně a vím,že to zvládneš..SBOHEm:( |
|
| Od: Ginger |
| Datum: 22.červen 2003 13:12:11 |
| Předmět: To: ILUNaxiel |
| Ilu, poslala jsem Ti to mailem, bylo to (pro mě) trochu osobní..poslala jsem Ti to na ilunaxiel@centrum.cz, nasla jsem to v kontaktech..Pokud to k Tobě nedorazí, tak to mám uložený :-) |
|
| Od: mandra-core |
| Datum: 20.červen 2003 23:49:45 |
| Předmět: rev |
proc na me zase rves? me uz to proste nebavi ses uplne stejnej jako tamten a to me vazne nebavi
rvi si na sebe podivej se do zrcadla a rvi si jak chces
sem moc luxusni moc ojedinela moc s tajemstvim moc zapykana
a me uz to proste nebavi, takze si trhni a rvi si na sebe do zrcadla |
|
|