| Od: Sasanka |
| Datum: 17.březen 2003 12:02:19 |
| Předmět: Pro Sidonii |
| Ne, vůbec si nemyslím, že jsi naivka, která potřebuje dostat na frak, aby se vzbudila. Taky jsem takové situace prožívala a taky jsem chtěla znovu věřit, že se to zlepší, protože jsem ho měla moc ráda... SMSkování, telefonování z vedlejší místnosti, odjeď na víkend, potřebuji být sám (ano, přijela jiná - navíc vdaná), taky jsem nacházela stopy její přítomnosti, od něj jen nenávistné pohledy a když jsem si chtěla promluvit, tak jsem slyšela jen, není o čem nebo nechci o tom mluvit... Rozumím Ti, člověk prostě potřebuje doufat, potřebuje tu naději... Jenže jednoho dne zjistíš, že už nemáš kam ustupovat... V mém případě to bylo jednodušší, neměli jsme děti, chápu, že kvůli Terezce se snažíš ledacos překousnout. Ale mě to taky trvalo dlouho, než jsem se rozhodla, není jednoduché, zapomenout na osm hezkých let, ale najednou jsem měla vedle sebe cizího člověka, který se ke mně jen uměl chovat nehezky. A je hrozné, když ten Tvůj ještě zneužije dcerku, aby jí ukázal - podívej, jaký já jsem skvělý táta, to mamka nestojí za nic... Člověku je z toho smutno. Ne, opravdu nejsi naivka, jen neumíš ve chvíli zbořit vztah, který jsi tak dlouho hýčkala, opatrovala a ve kterém Ti bylo dobře. |
|
| Od: Sasanka |
| Datum: 17.březen 2003 9:04:25 |
| Předmět: Pro Sidonii |
Ahoj Sidonie, ani nevíš, jak moc s Tebou cítím.... Taky jsem si vždycky říkala, teď už se bude chovat líp a on vzápětí přiletěl takový kopanec, až jsem se nestačila divit... Ne, nejsi žádná nula, nikdo není. A to, že se mu nějaká jiná zdá být jednička a on Ti to ještě řekne do očí, je on něj pěkná rána pod pás. Některým chlapům to ale nedochází, Ty jim nic říct nesmíš, ale oni si myslí, že si mouhou dovolit všechno. Strašně mě to štve, je to asi trochu i výchovou těch mužských, že jen málokterý si uvědomuje, jak moc svojí ženě ubližuje, když tohle provádí. Ještě mají pocit, že oni na to mají právo, nerozumím tomu, proč jsou takoví necitelní. Pokud se s tím člověk nemíní smířit, pořád naráží na nepochopení ostatních, kteří si myslí, že jako žena máš držet pusu a krok. Ale ono to nejde, když cítíš bolest, lásku, když prostě něco cítíš. Nejsi nula, podle toho, co jsi tady napsala, jsi zajímavý a vnitřně bohatý člověk a když to nevidí někdo, kdo s Tebou žije, nevím, co si o něm myslet. A co si myslet o ženě, která s ním má nějaký vztah, i když ví, že je ženatý, to už vůbec nevím. Mě by to strašně vadilo, to, že někomu ublížím a okamžitě jsem vycouvala - ještě dřív, než něco začalo, když jsem něco podobného zjistila. Proč lidem nevadí, že ostatním ubližují? To jim opravdu záleží jen na tom, aby bylo co vyprávět kamarádkám (v případě ženských), které budou hezky závidět? Někdy se mi zdá, že nejsem normální, ale tady jsem pochopila, že je nás takových víc... Doufám, že Ti Tvá dcerka zase aspoň o trošku zlepší náladu, určitě ano, není nic krásnějšího, než dětské oči plné důvěry a radosti, že jsi s ní...
|
|
| Od: Preslicka |
| Datum: 16.březen 2003 17:16:06 |
| Předmět: pro QuanQ |
| Kdopa ti ublizil? |
|
| Od: QuanQ |
| Datum: 16.březen 2003 14:36:21 |
| Předmět: Deprese? |
| Kdo má depresi, ať se zastřelí! Život je tak krásný, jak si ho kdo krásný udělá. Brečet a mučit se umí kdejaký zoufalec. Jen silný přežije (kde se to ve mě dneska bere..?)! |
|
| Od: ILUNaxiel |
| Datum: 15.březen 2003 2:51:11 |
| Předmět: Srazík |
| Chtěl bych poděkovat všem, kdož se zúčastnili (nyní již) včerejšího srazu (Ne)oficiálních depresivních stránek, který já osobně počítám mezi jeden z nejlepších v historii tohoto projektu. Za příjemnou atmosféru děkuji jak těm, pro něž byl tento sraz premiérový (DomitiusNero, Sklerotik, Terezka a Vrána), tak i těm, kteří se zúčastnili některého z předchozích srazů (Courtney, Lukrecii, srazové stálici Naco_Nickovi a mé snoubence Visnery). Doufám, že se přinejmenším ve stejném počtu a obsazení uvidíme i příště!!! |
|
| Od: Balůman |
| Datum: 15.březen 2003 1:15:55 |
| Předmět: ??? |
| Co je život ? Život je pěkná svině!!! , až do teďka jsem si myslel že mám kamaráda za kterým si můžu stát ,ale pozor zdání klame!!! můj kamarád mě zlomil nos no není to paráda??? No asi ne mě bolí hlava a je mě do breku !!! Ponaučení pro všechny? nikdy nedejte na svůj první dojem nebo se zklamete jako já !!! Balůman |
|
| Od: jarin |
| Datum: 14.březen 2003 14:00:34 |
| Předmět: foggy |
| ...a máme tady dalšího človíčka, kterej se unavuje plavbou proti proudu všeobecně uznávaných a přijímaných pravd a vzorů chování. Toho človíčka to bolí a on pláče, protože ostatní lidičky se s ním kvůli tomu nebaví (teda ne tak, jak si ten človíček představuje) a on by chtěl se s někým bavit a být šťastný...Mohl by se stát takovým, jako ostatní lidičkové, ale to se mu kdovíproč nechce a já mu to vůbec nezazlívám. Takže mu asi zbude jen to, že může hledat další podobné lidičky, se kterýma se bude šťastně smát...nebo na ně čekat, to je jedno, protože oni určitě jednou přijdou a já ti přeju, ať je to co nejdřív... |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 14.březen 2003 11:26:24 |
| Předmět: pro Foggy a Sid |
| no proc ja se s tim vlastne psala? Vystihlas to skvele, uplnej souhlas... jsme jiny, ne MALOMOCNY!!!!!!!! |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 14.březen 2003 11:23:47 |
| Předmět: pro Foggy |
| holka, to znam... me taky dlouho nikdo nechapal, nerozumel... lidi me sice poslouchali,ale nevnimali... nedokazali se do me vzit, videt myma ocima... moje problemy se jim zdaly smesny, ujety, zbytecny... az sem nasla cloveka,co me rozumel, co me dva roky vytahne z kazde deprese... jen se nekdy ptam, jestli ten vztah je i z nej, nebo se jenom nebrani... na vychovny poradkyne kasli, ucitelka si chce privydelat,tak si prida funkci... u matury se hodnoti,co mas nasprtano a ucitele vetsinou chtej,aby vysledky byly co nejlepsi,takze se neboj, tam se to neprojevi... nezbyva nez hledat... hledat nekoho, s kym se prolnes, kdo te pochopi na dotek a pohladi pohledem... kazdej nekde mame spriznene duse a mista v nasem zivote se postupne zaplnuji... vim, to cekani boli, ale ma smysl... |
|
| Od: Foggy |
| Datum: 13.březen 2003 23:39:46 |
| Předmět: Mám |
teď (myslim období) celkem dobrou náladu. Jak je ve vzduchu cítit teplíčko a "čerstvota" - je to krása. Vždycky jsem měla na jaře depky. Ale ted nějak ne. Ale asi budu mít, kvůli těm zlejm lidičkákům. Fuj fuj ee. Je mi z toho smutno, že se mi 'smnějou' a žě mě maj za néměcennou. Je mi jich i sebe líto a to nesnášim. Miluju i své nepřátele a oni mi vrazí kudlu do zad kdy se jim zachce. A já už druhý záda nemám. Poslední příspěvek. Už končim. Dobrou noc Foggy |
|
|