Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 341 až 350 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: krehka ranena duse
Datum: 2.duben 2004 12:53:53
Předmět: ahoj
vidim za mesic deset prispevku, tady to umrelo

Od: Donny
Datum: 31.březen 2004 9:09:59
Předmět: já po ní chlebem.... ona po mě kamenem....
Měl jsem krásný vztah..... no a jak to tak bývá... znáte to... Ale abych začal od začátku. Prožíval jsem se svojí přítelkyní do které jsem se bezhlavě zamiloval krásný, vyrovnaný, harmonický vztah. Toto jsme prožívali až do chvíle, kdy moje dívka dala výpověď v práci s tím, že má sehnané lepší místo. Já ji v tom jenom podporoval, prtože to co mi říkala znělo lákavě i pro mě i když jsem na některé věci opatrný! Nastoupila na nové místo. Po týdnu v nové práci přišla s brekem domů .... po mě se tam všichni vozí, asistentka majitele mi dává nesmyslný úkoly atd... Jednoho krásnéholednového večera se mě zeptala jestli bych s ní nezačal podnikat. Ona že prý má "nou hau", já kontakty a peníze.... Oběhal jsem si banku, dal jsem úplatek za přidělení úvěru ve spořitelně a začali jsme. Asi po měsíci jsem začal vidět, že je roztžitá, nechce mi dát ráno ani pusu.... tušil jsem, že je zle.... a bylo.... Jen co dostala peníze, kontakty tak mě kopla hádejte kam? Ano, tam.... Co víc mi ta osoba udělala? Udělala mi ostudu jednak u mě v práci, u mých zákazníků, mezi kamarády a dokázala to tak šikovně podat, že já jsem v jejich očích ten největší hajzl a že ona mi nic nedluží.... Naštěstí mám na ty peníze smlouvu.... Ve smlouvě jsou domluveny splátky, které už půl roku nedodržuje... Předal jsem to celé právníkovi... Nedávno se mi dokonce ozval její nový přítel, který mi začal vyhrožovat likvidací auta a v krajní nouzi i mě... První varování už mám za sebou... Povolené šrouby na předním kole... Naštěstí mi nechali výstrahu! jeden šroub mi postavili na sřechu auta ... Možná mi nebudete věřit, ale mám strach co se ještě stane. Policie mi sdělila, že nebyla naplněna skutková podtata trestného činu a že s tím nebudou nic dělat... Takže až se mi něco stane, tak se na to prý podívají... Tak tohle momentálně ve mě je, cítím se opuštěnej, zničenej ....

Od: Visnery
Datum: 30.březen 2004 22:50:46
Předmět: sníh
Ke zpříjemnění nálady bych navrhovala odstranit ten sníh:))

Od: Visnery
Datum: 30.březen 2004 22:49:42
Předmět: Blizi, všem
Ahojky Bliz : )

Pomalu začalo jaro a všem to zlepšilo náladu a snad proto sem nepřispívají…Aspoň tomu chci věřit. Venku je krásné a lidi se probouzejí z té pochmurné zimné nálady.. Takže vzhledem k obsahu a účelu těchto stránek se spíše tiše raduji, že je zde ticho a nikoho nic netrápí…
Snad to tak opravdu je: ) : (

Všem přeji hezkou jarní náladu a dejte o sobě znát, jak se máte..: )

Od: Tac_Tic
Datum: 30.březen 2004 20:23:29
Předmět: To: fšichni
Ahojky fšici, sem se tu dlouho neukázal - internetová krize, jak já nesnášim modem, noale sem živej, to je hlavní, koukám ale, že se tady za ten cca mesic nic moc nezmenilo??? Co je s vama lidi... Zdravim Páčko

Od: Blizi
Datum: 30.březen 2004 14:04:32
Předmět: ticho
Tak nevim,jak si to ticho na diskuzi mam vysvetlit,bud jste vsichni zcela bez depresi,coz me tesi nebo jen nemate cas prispivat? Ozvete se obcas nekdo:))

Od: Magnificat
Datum: 28.březen 2004 20:44:56
Předmět: to:Chrestee
Ahoj!

Od: ttopi
Datum: 26.březen 2004 21:02:37
Předmět: nic
nic

Od: ttopi
Datum: 26.březen 2004 21:02:08
Předmět: nic
nic,proste nic

Od: Sasanka
Datum: 16.březen 2004 14:53:03
Předmět: Domitius Nero
Ahoj Nero, je škoda, žes nemohl přijít na sraz, bylo to fajn... Vzpomínala jsem na Tebe a přemýšlela o tom, jak se Ti daří. Doufám, že na příštím srazíku se uvidíme a popovídáme o zajímavých věcech. Teď jsem se sem na stránky dlouho nedostala, ale jsem moc ráda, že jsem tady dnes zahlédla tvůj vzkaz :). Měj se co nejlíp, zatím ahoj Sasanka

Příspěvky 341 až 350 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší