Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 351 až 360 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Blizi
Datum: 8.březen 2004 11:01:02
Předmět: to:DomitiusNero
Ahojky Nero, dekuji mockrat za pozdrav, je vazne skoda, ze ses nemohl dostavit,ale pevne doufam, ze dalsi sraz na sebe neda dlouho cekat a uvidime se:) Mej se fajn - v ramci moznosti, zdravi Blizi

Od: DomitiusNero
Datum: 7.březen 2004 22:07:25
Předmět: Sraz
Ahoj, chtěl bych Vás všechny tímto pozdravit a také se omluvit za mou nepřítomnost na srazu. /Ilu, snad Ti dorazil můj mail../Je to škoda, jelikož se na něm vždy sejde tolik krásných lidiček.. Věřím, že byl plnohodnotný a jako vždy motivující. Napříště se snad již vše podaří a budu se snad moci /nebo se alespoň o to budu moc snažit/ dostavit. Zvláštní pozdrav tímto také zasílám Blizi a Sasance.
Jinak Vám všem přeji mnoho štěstí v odrážení útoků, jenž na nás život denně neúnavně vede. S pozdravem Váš spolubojovník Domitius Nero

Od: Chrestee
Datum: 6.březen 2004 11:48:46
Předmět: nic
Omlouvám se, že obtěžuju. Vidím, že máte na práci momentálně nějakýho jinýho chudáka, takže nemá nikdo čas napsat mi ani ahoj. Tomu říkám depresivní stránky...
Ahoj všem

Od: Drob
Datum: 3.březen 2004 22:36:44
Předmět: to ILUNaxiel,Sidonie
Díky moc za za podporu ILUNaxiel a také Sidonii... Moc díky ! Je asi normální,že pak slibují,že se zmnění,ale pod podmínkou,že se vrátím,ale tak topřece nemá být,měli by se lidi zmněnit samy a to hlavně kvůli sobě.Aby dokázali,že jsou opravdu jiní.

Datum: 1.březen 2004 22:01:00
Předmět: ILUNNaxiel
děkuji za moc pěkný a pravdivý odkaz... Nešlo ani oto co dál jako,že bych chtěla po tom všem pokračovat v tomto vztahu,to asi ne,ale psychické vydírání je něco opravdu dost strašného. A s těmi penězi no asi pravda,ale nikdy jsem sito nechtěla nechat připustit... Ani tak nešloo to,že bych mu já něco kupovala,ale pořád chodil ,že by potřeboval pomoci s tímhle a s tímhle,ale to taky lidi znaj. tak jámu pomohla,že mi to vrátí,ale taky nic moc ..Pak zase přišli,že mu vezmou auto,že má nějaký dluh tak jsemmu zase pomohla a auto mu zůstalo a tak to šlo dál.Měla jsem ho opravdu moc a moc ráda a to člověk nechce ani myslet na to,že to ten druhý dělá s nějakým záměrem,ale to se snad pochopit dá. Říkal,že milenka nejsem,že je to doma zlý,že spolu nejsou atd...,ale to byly asi taky jenom takový povídačky,nevím alespoň já to tak vidím... Nadarmo se neříká,že láska je slepá. Proč mě tedy teď nenechá ,vždyť já pro něj udělala vše ,vše co si jen člověk může přát-měl vše od lásky přes peníze,podporu a porozumění vše za to si snad zaslouží člověk trochu klidu....

Od: Sidonie
Datum: 1.březen 2004 21:55:20
Předmět: k večeru
Hezký večer všem...
ručička se málo přehoupla přes půli na desátou, dcerka si zhasla lampičku, ikdyž by dávno měla spát, ale asi jsem nebyla lepší s baterkou pod peřinou...
Život už napral přes čtvrt roku jiný směr, není to sice procházka růžovým sadem, jelikož je hodně těch, které jsem si vylosovala spolu se svým osudem, a kteří mi do života zasahujou...,ale je to už o něčem jiném, o naději, o lásce a důvěře, a úctě, zkrátka o tom, co hřeje člověka, sotva otevře oči po ránu, když ví, že člověk co mě objímá, když usínám je ten, který stojí za mnou, a neuteče, ikdyž se moje loď začne potápět..člověk, jehož ruce mě už neslívaj studenou vodou..a ani mě neškrtí ve skříni, ale hladí, objímají...učí hrát dceru na flétnu...zkrátka jsou to jiný ruce, jiného člověka s jasnou hlavou a čistou duší...
Tak si říkám Ilu, že díky Tobě jsem ho poznala, mohl tu napsat, nechal tu ICQ a já tam napsala, jen tak z "plezýru"..jestli se jednou vdám..dostaneš ode mě největší kus rohového kolače, teda jestli budeš chtít :)),možná bude pozdě a budeš pod čepcem dřív :)
Tak nějak vlastně jsem chtěla říct Drob, že nikdy nekončí cesta...ikdyž jsem si to myslela taky. Stačí se rozhlednout..uvědomit si, kde mám hrdost, kterou nechceš, aby Ti někdo vzal...
Bojím se rozvodové tahanice o dcerku, vím, že on dělá co může, brečím kvůli tomu v noci do prostěradla... ale stojí to za to, kde jsem včil...stojí a šla bych do toho znova, zbavit se koule, co mě držela tam, kde jsem nechtěla, kde na ni bylo napsáno: jsi vdaná, máš s ním dítě, dům...nesmíš!" urvala sem se z té koule..zůstala tam jen ona a já jsem bez ní a můžu žít...
Ty vdaná nejsi... ale vím co je to strach...žila sem něm taky skoro tři léta...přeju sílu, odvahu a najít to, co mi radil Ilu, sebe,uprostřed toho marasu,co Tě obklopuje, a mít rád sebe sama, nezdá se to, ale dělá to divy...
Dobrou...

Od: Chrestee
Datum: 29.únor 2004 21:54:34
Předmět: jen tak
Když už se sem tak po dlouhé době dívám, začínám si říkat, co sem lezu, když vidím jenom prvních pár řádků toho co se děje ostatním. Už půl roku beru antidepresiva. Sice kvůli fóbii, které jsem se stále nezbavila abych mohla žít normálně dál, ale ani všeobecně nefungují tak jak by měly. Asi nemám úplné deprese. Dokonce mám někdy i stavy, kdy mi moje dřívější "depky" chybí. V podstatě jsem v nich objevovala často ledacos krásného. Hodně věcí si člověk uvědomuje později, ale v tomhle byla spíš síla okamžiku. Teď už mám naštěstí net doma, takže si to přečtu. P.S.: ILU vynech mě ze svých pozvánek do Prahy, já tam z Brna opravdu nepojedu...
Díky

Od: petulka
Datum: 28.únor 2004 21:05:07
Předmět: zklamana prateli
ja ani nevim proc tady pisu ale rozhodla jsem se tak protoze uz to nevydrzim...vcera mi kamoska rekla ze jsem pretvarka a poradne me servala ale ja se nepretvaruju akorat je problem ten ze neumim vyslovit svuj nazor!a servala me jenom kvuli tomu ze ma ona problemy co mam delat

Od: ILUNaxiel
Datum: 26.únor 2004 16:57:38
Předmět: To: Drob
Ad. s ním sedm let,ale on pořád žije se svou ženou,tvrdí ,že se rozvede,vlastně už že jsou papíry podané,ale nic
No, mila zlata, obavam se, ze tohle je celkem bezna situace ve chvili, kdy se divka/zena rozhodne byti milenkou zenatemu muzi. V naproste vetsine pripadu to skonci presne tak, jak rikas. Ferovy chlap alespon neslibuje a nedela nadeje - jeho "divka" se pak muze, nebo nemusi smirit s tim, ze ji bude patrit jen druhe misto. Ti mene ferovi pak delaji presne to, co jsi poslala....
Ale jednou ses rozhodla pro "druhe misto" a ver mi, ze je (napric vsem jeho recem) malo pravdepodobne, ze bys nekdy dosahla te "prvni pricky."

Mimochodem: nerekla jsi nic o tom jeho vztahu.... Maji napriklad deti?

Ad. A pár dní na to přijel málem mě tady uškrtil hrozný koukat takhle někomu do očí...nevím ale tak jsem se bála,že jsem se až do rána klepala...Každý večer mám strach,hrozný strach a nevím jak dál... Pár dní na to Tu zase v bytě házel věcmi a to dokonce i když bylo dítě vzhůru.
No a proc s nim tedy jsi? Ty snad chces vedle sebe chlapa, ktery se chova takhle? Uznej, ze je to prinejmensim divne....

Ad. ale spíše nemůže žít bez mích peněz,neboť jsem za něho platila vše stál mě strašně moc,prodala jsem dům a teď jsem v paneláku.Měl úplně vše lásku,peníze a to dost velké ani to tu psát nebudu.
Tohle take asi nejsem sto pochopit.... Mam z toho pocit, ze ses snazila "kupovat si jeho lasku." A to nikdy nemuze dopadnout dobre....
Vim, o cem mluvim.... Kdybych spocital, kolik penez jsem nacpal do byvalych partnerek, tak bych se asi dopocital i ke slusnemu autu. A vysledek: s ani jednou z nich nejsme....
Proste: tahat do citoveho vztahu penize, natoz sponzorovat sveho partnera (nebo si ho dokonce "kupovat"), je strasna hloupost a nemuze to dopadnout dobre.... (a jak vidis, ani nedopadlo).
To, ze jsi mu ty penize davala ale nevycitej jemu, nybrz pouze a jen sobe....

Ad. nevím co dělat...
Vykaslat se na nej, na ten vztah a na nejake falesne nadeje...

Datum: 23.únor 2004 23:21:23
Předmět: Strach
ahoj nevím jak začít,tak aby se to dalo pochopit... Mám s mužem dítě,zrovinka mu bylo pět.Jsem s ním sedm let,ale on pořád žije se svou ženou,tvrdí ,že se rozvede,vlastně už že jsou papíry podané,ale nic každý rok říká na vánoce budu s Vámi,pak zas na silvestra,zase nic tak to jsou prázdniny a zase nic a tak je to pořád. Říká,že na dovolenou nepojede s ní nikam,ale nakonec odjede ani o tom nevím . je to dost dlouhá doba,teď jsem nějak toho měla dost tak sem mu řekla ať si to sroná a ,že mi nevadí,že bude se svou ženou jestli chce tak ať jsou spolu šťastni,ale ať mě nechá v klidu žít... A pár dní na to přijel málem mě tady uškrtil hrozný koukat takhle někomu do očí...nevím ale tak jsem se bála,že jsem se až do rána klepala...Každý večer mám strach,hrozný strach a nevím jak dál... Pár dní na to Tu zase v bytě házel věcmi a to dokonce i když bylo dítě vzhůru.Den na tomi vyhrožoval,že se zabije,že nemůže beze mě žít,ale spíše nemůže žít bez mích peněz,neboť jsem za něho platila vše stál mě strašně moc,prodala jsem dům a teď jsem v paneláku.Měl úplně vše lásku,peníze a to dost velké ani to tu psát nebudu. Čím víc mi ubližoval tak já ho měla raději,ale když už mě začal byt tak to nemohu zvládnot... co teď? Strašně mi psychicky ubližuje jak mě vidírá... nevím co dělat...

Příspěvky 351 až 360 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší