Diskuze

Přidání příspěvku
od:
e-mail:
předmět:
text příspěvku:
opište text :
nápověda
Filtr
podle nicku:
v předmětu:
v textu:

Příspěvky 561 až 570 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší

Od: Visnery
Datum: 2.říjen 2003 8:59:05
Předmět: Bree Valentine
Ahojky…

Nevzdávej se tak jednoduše, vše lze zničit a když ne zničit, tak při nejmenším zamezit a ututlat…Není to řešení, ale jako krátkodobý stav to pomáhá…
Dnes mluvíš, že víš že se myšlenek na smrt nedokážeš zbavit…Ale zítra už můžeš mluvit naprosto opačně… Nikdo z nás nemůže tušit, co se za ten stane… Věci se dějí a mnohdy se nás ani neptají na průběh a pořadí…
Ale nesmíš si už předem zavírat cestu k tomu hezkému, protože jedině tak se může stát, že ho už nikdy nezažiješ.. … proto, protože sis ty dveře zavřela sama… pak nebude ani viník…jen ty sama se sebou…
Nejdůležitější je vydržet a stále věřit…

Od: Bluie
Datum: 29.září 2003 19:39:31
Předmět: to: Bree Valentine
Ahojky...
Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze myslenky na smrt taky nemusi byt v ty hlave zakodovany...i ony (minimalne docasne) mohou zmizet... Clovek se muze natolik zmenit, ze i to, co se mu v jednu chvili zda nezvratitelne, je ve druhou pryc skoro ani nevi jak... alespon u me to tak bylo...
Preju hodne stesticka a sily... A s tim sebeposkozovanim... a jsi si jista, ze toho jednou nebudes litovat? Az budes mit treba na viditelnych mistech jizvy, ktere nikdy nezmizi? Ja nevim, nezazila jsem to, tudiz nemuzu soudit...ale pripada mi, ze na sebeposkozovani se u cloveka muze vyvinout i jista forma zavislosti.... bacha na to! Zkus si najit jiny ventil... klidne chod do lesa a kric, delej cokoliv, ale neublizuj jinym ani sobe... od toho, abychom ublizovali, tady prece nejsme...
"We came out of a deep to help and understand but not to kill.." (Enigma)

Od: Bree Valentine
Datum: 29.září 2003 11:56:37
Předmět: .
to už nejde...je to stejný,jako když sem poprvý začla přemýšlet o smrti....už se toho nezbavim....mám to v hlavě už "zakódovaný"...

Od: ILUNaxiel
Datum: 29.září 2003 6:36:27
Předmět: To: Bree Valentine
Víš, myslím, že jeden ze Tvých základních problémů, alespoň dle toho, co píšeš, bude, že Ti příliš záleží na tom, co si o Tobě myslí (a co Ti tím pádem říkají) ostatní lidé.
Zkus se naučit dívat se na sebe podle toho, jaká si myslíš, že jsi a jaká víš, že chceš být a ne podle toho, jakou Tě vidí, nebo chce mít okolí....
Vykašli se na řezání a podobné sebedestruktivní jednání - jednou se "sekneš" a nebude Ti pomoci. A to vše jen kvůli tomu, že na Tebe někdo zvedl hlas....

Od: Bree Valentine
Datum: 28.září 2003 21:14:59
Předmět: hmm
Ach jo...hmm..nevim jak zacit...stejne vas moje problemy zajimat nebudou,dneska se kazdej stara jen vo sebe...de o to,ze....no proste...uz nemuzu yvstat to,jak mi kazdej furt rika,ze sem neschopna, ze sme k nicemu...vadi mi to..pridu si pak,jako ze kdybych tady nebyla, bylo by vsem mnohem lip...vadi mi,kdyz na me nekdo zvysi hlas...ma v haji psychiku a musim se pak riznout...des...

Od: Magnificat
Datum: 28.září 2003 12:00:37
Předmět: Už zase...2
Ono snad nikdy neskončí.Furt a furt.
Forever pain.

Mějte se hezky.

Od: airi
Datum: 27.září 2003 13:07:47
Předmět: VÍTĚZSTVÍ

TAK ČASTO ŘÍKAL JSI MI PŘECI,
ŽE PUSTÍŠ SE DO VELKÝCH VĚCÍ.

KDY ALE MYSLÍŠ, ŽE TO PŘIJDE
A VŠECHNO BEZ NÁMAHY VYJDE,
ZA RUKU CHYTÍŠ OSUD SÁM,
ABY TĚ ZAVED KE HVĚZDÁM?

A UBĚHL ZAS DALŠÍ ROK.
TYS NEUDĚLAL ANI KROK,
ABY SES SNAŽIL VE SVÉM DÍLE
A DOSÁH´ VYTČENÉHO CÍLE!

NO ŘEKNI, V ČEM JE CELÝ VTIP?
ŽE BYS MĚL SMŮLU? JENOM KLID!
TAK JAKO VŽDYCKY, NAKONEC
JE VŠECHNO JENOM TVOJE VĚC.

POHLEĎ, JAK TVOJE RUCE LÍNĚ,
NEČINNĚ SPOČÍVAJÍ V KLÍNĚ,
MÍSTO ABY SE VZCHOPILY
A VŠECHNO V TOBĚ ZMĚNILY!

Od: Magnificat
Datum: 26.září 2003 11:14:27
Předmět: Už zase...
Po dlouhé době jsem zase věřil.Pořád se děly špatný věci,ale věřil jsem,že s Ní to zvládnu.Je pryč.Všechno špatně.(Zase.)
Mějte se hezky.

Od: Kočičky
Datum: 26.září 2003 10:36:58
Předmět: POEZIE
Pořád budu věřit tomu,že budeme opět spolu.Tak mě netrap,Lásko!Zůstaň a neodcházej....

Od: Visnery
Datum: 23.září 2003 21:05:00
Předmět: fíííí
Někdy je konec jediným řešení, někdy je konec tím nejlepším…a NĚKDY je nejlepší počkat a pochopit…

Jeden citátek praví, že odpouštíme do té míry, do které milujeme…Pochopitelně, nic nelze věčně. Ale sama ze své zkušenosti ti mohu říci, že krize někdy provází poznání a uspokojení. Musela jsem si projít krizí, abych vůbec dostala ten dar, abych pochopila, co v tom druhém mám…Počkala jsem si a vytrpěla a za to dostala možná víc, než jsem jen snila…

Ale na druhou stranu, pokud trpíš hodně a láska je jediné co tě drží, tak musíš buď bojovat, nebo svůj boj vzdát…ale pokud se ho vzdáš, tak nikdy nelitovat…udělat to jen v tom nejhlubším předsvědčení…Ale kdo z nás to dokáže?

Pokud ti nějak silně ublížil, tak je jen na tvém posouzení, jak to půjde dál…Lidé by měli odpouštět, ale neměli by nechat druhé, aby nám šlapali po naších duších..Nic nesmí být tak hrozné, aby to ponížilo tvou osobou, milujícím člověkem…

Měj se krásně a držím palečky!

Příspěvky 561 až 570 z 7563 celkem Nejnovější Novější Starší