| Od: Veroniky Habartové |
| Datum: 6.leden 2004 15:43:11 |
| Předmět: Blue sight |
| Jestli jsi psal mě tak je mi dnes víc a víc do pláče a chce se mi brečet kvůli všemu.... Je to všechno tak bolestivý a já to držim v sobě a pomalu to pouštím v slzách.... |
|
| Od: Veroniky Habartové |
| Datum: 6.leden 2004 15:39:34 |
| Předmět: Pro Sklerotikkka |
Ahoj! Děkuji..Po pár dnech jsem se uklidnila a zas přišlo to dobré bylo mi fain, ale zase se mi t oběvilo a zase mě to strašně dusí! Sebemenší problémek a nemůžu nic zastavit... Leze na mě pocit nebo spíš chuť se zabít a zkončit tady se vším škola, přátelé, rodina. Už sem zas zapletená v té pavučině a nemůžu ven klepu se bývá mi zle a vše je jen černé a bez pomoci..Dřív jsem chodila k psycholožce musím uznat že mi pomohla ale mé léčení asi nebylo moc dlouhé a vše se vrací! Je to jako zázrak nevim jestli tomu budeš věřit, ale včera mi přišla ta depka zas a dnes jsem našla to psaní od tebe a sem ráda že jsi mi napsal trochu se mi ulevilo.. A mé rozhodnutí zní teď pudu najít to číslo na mojí psycholožku a zkusim to.. Sem moc ráda, protože už sem zas měla to nutkání aspoň se pořezat. Nevím jestli jsi tohle někdy zažil ale tu v chvíli co jse ti honí hlavou vše možné tak chceš si nějak ulevit a najdeš ten nejhorší spůsob něco si udělat....Budu ráda když mi zase napíšeš a drž mi palce... |
|
| Od: Courtney |
| Datum: 4.leden 2004 19:14:18 |
| Předmět: Ellen |
no jo je to tezky co to pokuseni,nejlepci je nebyt otrokem niceho.Se to keca voni i ty cigara daj zabrat dyz si reknes ze uz ne.a tohle musi bejt vo doooooost tezsi.Blby je ze to zalezi jenomna nas ,muzou ti nakopat zadek stokrat a cokolif,ale stejne s tebou nepohnou dyz nebudes chtit ty.Je to na nas jakej si udelame zivot.A nak prekonat to, ze este jednou a slus.Pac jak si reknes este trochu je to f riti.Neni nic horsiho nez kdyz vidis ze si zklamala lidi na kterych ti zalezi a jim na tobe, pak uz se to ser..fsetko.No ten zivot si musime proskakat hezky fsici s tim hnusem a fsim ale pak bude treba dobre a uz to ze by tam neco takovyho peknyho taky mohlo bejt tak to treba za to stoji.Nikdo nevi.ale lepci doufat nez se vzdat.ce to najit neco jinaciho co te nebude nicit a taky ti davat to co potrebujes coz sakra taky neni lehky.Nebo se na fsetko todle vysrat a vesele si fetovat a zit si f tom svete stastne az dokonce... Jak pises o tom umele vytvorenym svete spousta lidi v nem zije a to ani nejsou na fetu proste maj urcity predstavy a berou fsecko trochu jinac nez vostatni a snazej se bejt f tomhle svete stastny zdaj se divny a kdyz je nekdy potkas tak na ne nezapomenes a to jejich vnimani se na chvili prenese i do tebe a je to moc dobrej pocit.cim vic takovejch lidi kolem sebe tim lip pac i ty ses pak jina.Sou to blazni(nemyslim magory,dementy nebo neco takovyho)a ty umej zivot uzivat.A ma to f sobe kazdej a zalezi na nem jak ho pouzije:)A dyz ho pak v sobe najdes ses vomoc stastnejsi.Je tezky si ho f tyhle dobe uchovat.Ale dela to svet lepci.Hlavne ho nedusit.tyo todle ze me vylitlo ani nefim jak.Tak dej nekdy esli cez vedet jak na tom ses.mej se. |
|
| Od: Errika |
| Datum: 4.leden 2004 16:55:37 |
| Předmět: Promiň |
| Strašně mi chybí.... Vím,že má manželku a že na mě nemá tolik času.... A ŽE SE TO VŮBEC NĚMĚLO STÁT! Že prostě nemám právo se do něho zamilovat.Vždyť jsem od začátku věděla o co jde. Že má ženu,domov,práci...a že já jsem jen malinký zlomek jednoho procenta z jeho života. Měli jsme si přece jen užít.... nemělo to dál pokračovat... At se na mě nezlobí, ale já za to nemůžu . Já jsem se do něj zamilovat nechtěla. Ještě že nemá děti... to bych se cítila ještě mizerněji.Už tak nemůžu pomylset na to, jak je asi jeho ženě. Promiň |
|
| Od: Naco_Nick |
| Datum: 2.leden 2004 22:05:51 |
| Předmět: ILU & Vis |
| I ja preji jak vam, tak vsem stastny novy rok, naplneny splnenymi pranimi, stestim, laskou a vsim, co prinasi usmev na tvar, co rozehriva srdce a povznasi dusicky... |
|
| Od: Visnery&ILUNaxiel |
| Datum: 31.prosinec 2003 14:16:17 |
| Předmět: Všem!!! :) |
Všem lidičkám přejeme hodně úsměvu a hezký vstup do nového roku . Aby v tom dalším ubyly všechny starosti a nejlépe, aby nebyly vůbec:) Hezky si poslední den v roce užijte a uvidíme se na srazíku:) Visnery + ILUNaxiel
|
|
| Od: Blizi |
| Datum: 31.prosinec 2003 13:09:46 |
| Předmět: --- |
| Šťastný nový rok všem... |
|
| Od: Blue Sight |
| Datum: 29.prosinec 2003 17:00:57 |
| Předmět: Uvaha |
Neci slova jsou recena, neci vyslovena. Nektera slova jsou citena - tech je bohuzel malo. Nektera plynou a s temi se setkavame nejmene. Ale slova nevyrcena, tak jako slova vykricena, jsou nejmene slyset: V tom revu usim uchazeji. Nevyrcena slova?!?! Existuji? Kdyz ano, maji vahu? Mozna maji vahu, ale kdo a na cem je muze vazit... Na svem prozitku? Kez by... Na citeni jinych? Ne. Nikdo se nedokaze vcitit do druheho absolutne. A absolutno znamena mnoho se mylit. A jak se rika: mylit se, je tak lidske.... Ano. Kdyz lidske, tak potom si musime pripadat, jako zvirata. Absolutni laska, absolutni pravda, absolutni milovani (mysleno sex). Kdo a jak ma pravo, snad moznost, rikat druhemu svuj nazor, kdyz ten „druhy“ slysi svym sluchem.... Nikdo takovy tu neni, bohuzel. Nedokazeme se navzajem slyset, citit, spolecne zit. V srdci, dusi, to strasne boli. Rici si „TY“, „TY“, ten clovek v podtate stejny, jak ja a neslysis mne?! Jak je mozna ta absurdita? Tisice otazek vam vlozi do chrtanu, a az po dlouhe chvili si zacnete pripadat, ze to, co bylo mysleno s otevrenym srdcem a s pohledem, jak jen duse nevinna dokaze, je zvireci v nejhorsim slova zrnu. Tak jako dokaze cit svuj se davat na svet (kdo z vas nekdy nechtel vykricet SVE na „obdiv“ – ano, CITIM TO!!!!!!), tak se zviretem stavame (mozna stavam ja). Kricim, mluvim, septam, piskam, pistim, chrochtam a ŘVU!!!!!!!! UAAAAAAAAAA! Miluji a ziji. Miluji a ziji. MILUJIIII!!! Slysi to nekdo?
PS A prosim, zapomente na Freuda. Sex neni spojen s mysli, nybrz s laskou, ktera je nekde jinde nez v rozkroku...
|
|
| Od: Blue Sight |
| Datum: 29.prosinec 2003 15:46:33 |
| Předmět: to: Veronika |
| Je mi dost na to, abych si myslel, ze bych uz nemel plakat, ale cetl jsem to prilis dlouho... Slzy jsou jako my - to nejsilnejsi z nas rychle odejde. Ted mam plno slz, slzy na tvari, slzy na dusi, uprimne slzy z Tveho psani.... |
|
| Od: Sigi |
| Datum: 28.prosinec 2003 19:42:22 |
| Předmět: to Ellen |
Ať jsi silná holka!bude líp!Poděkuj všem pomůckám za jejich dočasnou návštěvu - a rozluč se s nimi.Hned teď!blbost když si dáváme datum - má cenu začít teď hned. Vydržet to všechno - pak bude líp!Určitě! Kdybych byla rozhodnuta se s tím rozloučit, zavolala bych - jinam - přečkala "obornou pomoc".Vono se to kecá, já vim. Držím Ti palce. Ať děláš, to co sama chceš! |
|
|