| Od: Ellen |
| Datum: 28.prosinec 2003 19:04:55 |
| Předmět: .............. |
| Deprese je hnusna..a o to hnusnejsi, kdyz ste na fetu..konkretne na perniku..a o to jeste vic horsi, kdyz si to uvedomujete..anebo bz bzlo lepsi, delat ze vlastne zadnej problem nemam a ze to neni tak hrozny, kdyz si nesleham? anebo to, ze uz jsem dospela a muzu si delat co chci? aneo to, ze jsem na nem byla pet let posledni dva rokz na jehle a pak tri roky cista? a ted zase.kurva, nejak se mi to sere..ale od novyho roku si chci dat pokoj..tak to zase neni tak hrozny, ze ne ......ze ne...reknete mi to nekdo, nebo se za chvilku usouzim k smrti.....tak moc to boli...moc moc... a hlavne pomysleni na lidi kolem me,kterym na me zalezi a kdyby vedeli pravdu, tak by to uz asi podruhy nezvladli?? tak co je kurva nejhorsi..co ???? nekdy si rikam, jestli by nebylo lepsi treba tady vubec nebejt....proste a jasne skoncovat to jednou pro vzdy...ale to ja asi nikdy neudelam, protoze by to moje rodice a sestru fakt hodne moc bolelo....to neeeee......a o to je to asi horsi, kdyz vim, ze tak nekdy chci umrit, ale vim, ze to proste nemuzu udelat..a jeste o to horsi, ze si to uvedomuju, ze si tim zkurvenym zivotem budu muset projit hezky od zacatku do konce..se vsim vsudy....a ze zacinam mit strach, ze ten pernik chci a i kdyz si nekdy rikam, ne ne dnes si nedam..vydrzim to..ale nevydrzim,kdyz ho porad u sebe mam.....jedu uz od 8.12. a dneska je? asi28..nebo ja nevim...vim jen, ze mam jeste porad dost na nekolik dni a to me uklidnuje..hrozne moc....to pomysleni na ten pytlicek, kterej mam schovanej v penezence...jo jo...a co bude pak........jednoduchy..zvednu telefon a zase bude a pak zase..ale ja to tak nechci...musim si dat pauzu, zacina to byt nebezpecny...anebo to tak vubec neni a ja mam peknou stihu..na coz se teda muzu vysrat, o stihy a depky nestojim...sla jsem do toho dobrovolne a kdyz uz si davam, tak si to kurva uziju, ne??? a seru na naky stihy a depky jo seru na ne...fuck off stihy...............tak to je super uz zadna stiha ani nic podobnyho..jen hezkej, umele vytvorenej svet..svet na drogach..... |
|
| Od: Sigi |
| Datum: 28.prosinec 2003 18:01:32 |
| Předmět: smutek |
| Mně je strašně smutno! |
|
| Od: Sklerotikkk |
| Datum: 28.prosinec 2003 11:36:45 |
| Předmět: pro Loogarooa |
Někdy nemá cenu rány léčit. Někdy je lepsí nechat je být a ony se za nějaký čas (i kdyz třeba dlouhý, nikdo neříká ze ne!) zase zaceli samy. Pravdepodobne i zbydou jizvy, ale kdyz nic jineho, takova jizva pak da v dalsich tezkych chvilich pocit jako "tak tohle uz jsi zvladl, podivej se... tohle prekonas taky". Snad kazda rana se po case zaceli. Jen mnohdy my sami branime jejimu zaceleni, rypeme se v tom co bylo a nedokazeme jit dal. Nic neni marne. Uz jsem tu na to narazil ve svem predchozim prispevku. Mozna smysl nevidime hned a mozna ho neuvidime a nepochopime nikdy, ale on se tam nekde, potvurka mala, urcite schovava. Zkus se zamyslet nad tim, jak by vypadal zivot bez bolesti a bez padu? Prvni mesic, super. Prvni pul rok, budiz, ale myslim ze uz po roce by si spousta z nas pak prestala tech krasnych chvil tak vazit, nekdy zapominame hodne rychle... No nic, uz toho necham, preji Vam vsem v ramci moznosti co nejkrasneji prozite posledni zbytky tohohle roku. |
|
| Datum: 28.prosinec 2003 11:26:20 |
| Předmět: pro Erriku |
| To věřím. Uvidí, za nějaký čas se na to třeba bude dívat jinak a vytanou Ti pře očima i nějaké klady toho co se stalo, at to bylo co to bylo... Pak to klidně popis. Do té doby přeji hodně sil! |
|
| Od: Loogaroo |
| Datum: 27.prosinec 2003 19:03:11 |
| Předmět: Život.... |
| Proč musí bejt život někdy tak krutej...hlavně ve chvílích,kdy to nejmíň čekáš,tě vždycky dostane na kolena a někdy je dost těžký zase vstát.Někdy to dokonce ani nejde!!!!Může se stát,že ti po tom pádu zůstanou hluboký rány,který nelze vyléčit,ikdyž se snažíš,jak chceš.....je to marný!!!!!!!!!! |
|
| Od: k.myska |
| Datum: 25.prosinec 2003 20:31:03 |
| Předmět: vánoce |
| to zas byly vánoce. Matka ještě v pět odpoledne dělala otci žárlivé scény. Mladší syn chtěl vrátit všechny dárky ježíškovi.Starší odmítl jít k otci a šel radši na hokej. Mladší se vrátil už za hodinu.Za všechno a všechny jsem dostala vynadáno já. Nemůžu se donutit začít dělat. Do neděle musím prostudovat spoustu materiálu - vůbec nic mi nejde. |
|
| Od: Errika |
| Datum: 25.prosinec 2003 20:18:12 |
| Předmět: Pro sklerotikkka |
| nechce se mi psát, ale hodně to bolí. |
|
| Datum: 25.prosinec 2003 0:56:24 |
| Předmět: pro Veroniku Habartovou |
Znám tyhle pocity. Jsou to staří známí co už se naštěstí déle neukázali a klepou na jiné dveře, ale dřív jsme spolu trávívali dost času. Také jsem čekal na pomocnou ruku, ale v tom všem jsem si nevšiml, že už jsou napřaženy nejméně dvě. Existovali nejméně dva lidé, co se mi snažili pomoci, ale já už nevnímal nikoho a nic, jen bolest co byla uvnitř. Rozhlédni se okolo sebe. Vím, že to bude těžké, ale zkus to. Je možné, že jsi na tom stejně. Snad nikdo není úplně sám, bez přátel. Někdy si s námi naše hlava hraje. Zkrývá nám lidi okolo nás, skrývá nám slunce, zelenou távu (nebo běloučký sníh:) a ukazuje jen temnotu a strach. Myslíme si že na náš všichni kašlo, ale často si to jen myslíme. Nic víc, nic míň. myšlenka je mišlenka a není pravdou, i když dovede být stejně hrozivá. Co se týče toho, že nechceš, aby to někdo věděl, tak tady budu asi trochu rezervovanější. Z daleka ne všichni lidé jsou tak tolerantní nebo obeznámení s depresemi, aby to pochopili. Neodpustím si poznámku o tom, že existují lidé, co jsou obeznámeni dokonale a kterým se dá svěřit prakticky s čímkoliv - psychologové. Ale bohužel, dnešní společnost lidi co chodí k psychologům spíš odsuzuje. Rozhodně bychom si tímhle neměli nechávat zatemnit rozhodování. Tohle byl jen takový návrh, to víš, mě to tehdy moc moc pomohlo. Každopádně pro začátek můžeš povídat alespoň sem, tady poslouchá víc lidí, než se projevuje. Možná se taky bojí, jako Ty. Ne všechno jsme si zavinili jen my sami a ne všechno dokážeme vyřešit jen my sami. Jestli chceš, ještě se ozvi, každopádně Ti přeji hodně síly a odvahy.
|
|
| Datum: 25.prosinec 2003 0:24:41 |
| Předmět: pro Erriku |
Ahoj, dovolím si ozvat se tady alespoň za část mužského pokolení. Je pravda, že spousta kluků nemyslí ani mozkem ani ničím jiným, ale to samé by se dalo říct bez nadsázek i o holkách. Nevím sice, co přesně se Ti stalo, jestli Ti nějaký kluk ublížil (což určitě ano) a hlavně nevím, jak moc. Ale nemůžeš, podle jednoho či dvou, odsuzovat rovnou všechny. To není fér. Každý z nás se někdy zklamal... Že všechno co se nás týká jednou způsobí bolest? Ale o tomhle by asi mohl vyprávět každý kluk i z druhé strany. Je mi líto že Ti někdo ublížil a zároveň je mi líto, že jsi na nás zanevřela, protože nejsme všichni stejní. Chtěl jsem jen tohle říct. A jestli budeš chtít, napiš přesněji co se stalo a můžeme o tom popovídat.
|
|
| Od: Errika |
| Datum: 20.prosinec 2003 15:02:18 |
| Předmět: je mi nějak blbě.... |
| Teď budu mluvit chvíli ke klukům, neva? TAKŽE: kluci , docela by mě zajímala ta vaše mentalita... nikdy z vás nevypadne nic dobrého... všechno co se vás týká, tak jednou způsobí bolest.... já rfakt nevím čím myslíte.... mozkem ne... pérem taky ne...-to byste se totož dali aspon k něčemu použít... já fakt nenám slov... snad to někdy dopovím- ted už fuckt nemůžu! |
|
|