| Od: jarin |
| Datum: 16.duben 2003 16:25:53 |
| Předmět: %%% |
Zasáhl mě tajemný svět svět rostoucích a umírajících pavučin. Svět mlčící prachem a váhou minulosti Svět, který před budoucností zavřel oči snaží se předat mi sebe zažloutlými stránkami knih. Nemohl, neuměl to. On zradil budoucnost a já minulost. Čas tyto zrady spojil v předání, které bylo jen malinké, jako když ti štěňátko olízne tvář.
Pak otevřel jsem oči a použil dar zraku abych zřel povrch země. Bublavá, vřící se kyselina jedna velká hnisající rána, už ani bolest nechtěla cítit. Neměl jsem pochyby, jen jistotu, že ta trocha krásy, lásky, moudrosti a světa ve mně neprojde.
Tělo mi dopadlo na zem, živé jak předtím, ale vypálené. Všechny krásy, lásky, moudrosti a světy ve mně shořely, neprošly. Zem je studená Nemám sílu Už je ticho Pláču, pláču...
|
|
| Od: Elen |
| Datum: 15.duben 2003 16:34:48 |
| Předmět: Statistika |
| Zatracene, statistika nehovori v muj prospech. Doufam, ze tento prispevek poslouzi moji soutezivosti a posune me o par policek dopredu :-) Zatim ahoj. |
|
| Od: Moongirlin |
| Datum: 15.duben 2003 11:33:43 |
| Předmět: Zmatenec |
Na chodniku ležíš TY. Tvy černý oči, černá duše, černý svědomí... Cos čekal? Dávno tě odepsali... A tak ležíš, vzdycháš, možná pláčeš. Chci se ti smát.Nejde to.Pláču s tebou. Proč? Jsi totiž můj osud |
|
| Od: lambs |
| Datum: 14.duben 2003 21:48:45 |
| Předmět: sanitka |
paciebt jede v saňitce, život visí na nitce. Saňitka se převrhla a nitka se přetrhla, ale někdy ani smůly není dosti a proto je taky dost radosti |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 14.duben 2003 21:26:35 |
| Předmět: Pro Sklerotikka |
| ta slova jdou do hloubky, znam chvile, kdy se schovavas,abys mohl brecet a neotravoval... |
|
| Od: Sklerotikkk |
| Datum: 14.duben 2003 21:21:53 |
| Předmět: ... |
| ... sedáš na obrubník a přes slzy pod sebou vidíš rozmazaná světla města. Tady můžeš plakat. Nikdo se nebude ptát, nikdo nebude rušit, nikdo nebude dál ubližovat. Všechno co jsi v sobě držel může jít najednou ven. Lepší když to jde tady, dál od lidí. Nemůžeš nikomu ublížit. Neodnese to nikdo, kdo si to nezaslouží. Myslel sis, že už je to za tebou, že už je to z tebe pryč. Ale najednou se zase slzy nechtějí zastavit a cítíš to množství bolesti. Kde se to jen bere? Jsi sám. Sedíš tam a díváš se na tmavnoucí oblohu. Prázdnota, bolest, samota, beznaděj, bezmoc, nicota. Měsíc začíná pomalu vysvitat. Najednou se vynořují dva lidé naproti tobě. Jdou spolu, drží se za ruce. Jsou úplně cizí, přesto si zakrýváš obličej. Nechceš, aby viděli slzy. Nemáš právo rušit jim tu hezkou chvilku co jsou spolu pohledem na tebe. Nejsi nic. Nemáš na tomhle světě co dělat. Jsi sám. Úplně. Biješ pěstí do kamene u tebe. Nevnímáš bolest. Hlavou dozadu tlučeš do zídky o kterou se opíráš. Nechceš nic cítit. Nechceš vnímat. Nesnášíš. Sebe, svět okolo sebe. Prázdnota, bezmoc, beznaděj ... |
|
| Od: Přeslička |
| Datum: 14.duben 2003 20:43:51 |
| Předmět: pro Bluie |
ahojky, ad konvence... no otazka je, jestli konvence vnimas peiorativne ci ne, manzelstvi je halt manzelstvi ad nekdo jinej... kdo vi, ale stejne neni,kdo by o me stal, takze to neresim a jinak souhlas, ze kazdej pribeh je original a reseni hledas znova,znova... |
|
| Od: Bluie |
| Datum: 14.duben 2003 19:57:11 |
| Předmět: to: Courtney |
| Jo, a k ty knizce - fajn, jukni na to. :) Osobne to pocitam mezi knizky, co se mi libily z tech, co jsme zatim cetla, nejvic... no, trebas Te to oslovi, trebas ne-e, uvidis. :)) |
|
| Od: Bluie |
| Datum: 14.duben 2003 19:54:31 |
| Předmět: to: Courtney |
Jeee, Ty tu jeste jsi! :) Jasnyyy, pranicko vyridim a dekuji za nej (za moji stale nemluvici a na NDSku psat nemohouci sestricku :) ). I Ty se mej krasne, uzij si prazdninky a hlavne at je pohoda.:) Ja se pokusim o totez.:)) Paaaaaaa! |
|
| Od: Courtney |
| Datum: 14.duben 2003 19:50:51 |
| Předmět: Bluililince:) |
| diky za varovani:) myslim ze to zkusim:)No ze to neni pozitivni-ja se z toho dystak tady vypisu:))) Tobe taky krasnej zbytek dne a hlavne si uzi prazdniny!a poprej sestricce i za me:)mej se koco:) |
|
|